Вторият брак на Ъшър приключи след 2 години

Грейс Мигел и рапърът ще запазят добър тон
7 мар 2018 18:38,
2
Вторият брак на Ъшър приключи след 2 години
Снимка: Reuters

Певецът Ъшър и съпругата му Грейс Мигел се развеждат след продължил едва две години брак. В съвместно изявление, предоставено на "Ю Ес уикли", бившите семейни партньори изтъкват, че след внимателно обмисляне, са взели решение да се разделят, но ще запазят уважението и добрите чувства помежду си и ще продължат да се подкрепят и занапред.

Според неназован източник, цитиран от изданието, съпрузите са разделени от два месеца. Връзката на Ъшър и Грейс Мигел започна през 2009 г., скоро след развода на изпълнителя с първата му съпруга и майка на двете му момчета - Тамека Фостър. Певецът предложи брак на Грейс през януари 2015 г. Двойката се венча без много шум през септември същата година.

Близки разкриха пред RadarOnline.com, пише tialoto.bg, че причината за раздялата се крие в разюзданото поведение на певеца, който системно изневерявал на половинката си.

През есента миналата година скандалните му забежки излязоха на бял свят, след като четири жени разкриха, че той ги е заразил с генитален херпес.

Една от тях – Лаура Хелм, дори заведе дело през април 2017 г. срещу него след като имала кратка афера с изпълнителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
рИвЪ...рИвЪ....хлъЦ.
1
0
 
10
 
! Отговори
Леле!.. преди 6 години
...каква драма, светът вече никога няма да бъде същият ;)