Полански за #Аз също: Колективна истерия!

Режисьорът го определи като "тотално лицемерие"
9 май 2018 20:54, Петя Славова
13
Полански за #Аз също: Колективна истерия!
Снимка: БТА

Световноизвестният режисьор Роман Полански определи движението #Аз също, хвърлящо светлина върху сексуалното насилие от страна на могъщите в Холивуд, като "колективна истерия" и "тотално лицемерие", предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Полански направи своя коментар в интервю пред "Нюзуик Полша", дадено броени дни преди той да бъде изключен от редовете на американската киноакадемия, след като бе неин член в продължение на почти половин век.
Режисьорът беше изваден от състава й във връзка със секс скандал с малолетна, за който Полански се призна за виновен през 1977 година, пише БТА.

Носителят на "Оскар" изтъкна пред изданието, че в наши дни всеки бърза да се подпише под инициативата #Аз също предимно от страх да не изостане от другите. За Полански разразилата се истерия прилича на публичното оплакване на починалите севернокорейските лидери, което е толкова показно, че те кара да се смееш на глас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Май забравяте, че когато Полански е извършил " престъплението" срещу непълнолетна, също е бил почти на тази възраст...Двуличници!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2, аз това го разправям с години. Бойкотирал съм клоуните от холивуд и техните продукцийки които са все едни и същи, отегчителни и пълни с компютърни ефекти. Като рециклират все едно и едно и едно и също само че му сложат 1000% повече CGI мислят че са постигнали велики висини в киното.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дедото може да е всякакъв, но е абсолютно прав за тия шантонерки!
6
3
 
11
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
МастиитеНе само лапат ами се надпреварват коя първа ще лапне на продуцента Шпека. Само бой ебанИгръцка музика мамавидаебачастии долни
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :):) #3ха ха ... мнооого си прав . една сладурана познавах , плющеше се по един път месечно , за да й държат нисък наем на магазин в държавно учреждение :))) . иначе си беше примерна майка , 2 деца , нормален мъж и нормален живот ... дето една друга сладурана разправяше : - да не е *** , че да се изтърка ! ... :))) и тя се плющеше , ама за удоволствие ... да са живи и здрави , че иначе само ще ръкобудстваме :)))
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ са велики, защото скриваха престъпленията си 2 века и облъчваха простолюдието с филми, обаче никой не се пита какво става зад кулисите Дългът им расте като носа на Пинокио при всяка лъжа която изричат.
3
5
 
35
 
! Отговори
:):) преди 6 години
ансолютно прав е.Жените знаят че секса продава и се възползват от всякакви трикове, дори и едно плющяне щом оправдава целта. Сега изведнъж като не им минава сексапила станали много праведни, чак от някой метох фа им завидят..
2
7
 
37
 
! Отговори
Да бях заспал преди 6 години
Лапали пръжки за да станат известни, после пръжките виновни. Не е лицемерие, ами е да си е.е майката лицемерие - т.е. четвъртата степен на лицемерие. Целият Холивуд заслужава БойкоТ
1
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лелей, каква арогантност! Точно този би трябвало да си трае. Deplorable.