Змии, костенурки... Николета затвори клуб за ЧРД на Никол

Лъскава украса, екзотични животни и скъпи сладкиши на партито
3 апр 2019 10:10, Иванка Гъркова
29
Змии, костенурки... Николета затвори клуб за ЧРД на Никол
Facebook

Николета Лозанова избра да отпразнува рождения ден на своята дъщеря в известна столична дискотека. На 1 април Никол стана на 7 години.

Плеймейтката покани малки и големи на парти в заведението, украсено от специална агенция, наета за случая. От снимките, публикувани в профилите ѝ в социалните мрежи се вижда, че то е било на тематика „Алиса в страната на чудесата“.
 
Често пъти околните ме питат как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи! Тя ме научи да не се страхувам „от тъмното“ и да се радвам на „дъгата след бурята“! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката „Никол в страната на чудесата“ в любима класика!“, написа Лозанова в Instagram и сподели няколко кадъра от фотосесията ѝ с детето, което е плод от връзката ѝ с футболиста Валери Божинов.
 
Любимата на Николай Михайлов сподели, че е избрала да вдигне подобно празненство водена от безграничната ѝ любов към Никол и желанието да ѝ покаже, че чудесата не са мираж, а приказките се пишат от всеки един от нас.
 
Змии, костенурки, папагали и други екзотични животни са били част от изненадите за порасналото момиченце и неговите приятели. Близначките Алекс и Влади пък са поздравили с няколко песни малчуганите.
 
Специално за случая Николета и нейната дъщеричка са избрали еднакви рокли с флорални мотиви.
 
„И ако повечето приказки завършват с „.... и заживели щастливо“..... нашата завърши с „...... и се насладили на торта – шедьовър“, посочи още Лозанова и сподели няколко кадъра от тортата и други сладки изкушения, поръчани за рождения ден на момиченцето ѝ. За почерпка на възрастните тя се е спряла на хапки с риба и алкохолни напитки.
 
Още снимки от грандиозния рожден ден ще намерите в галрията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От лековата жена няма как да излезе читаво потомство.След още 5/6години ще започне да си помпа устните и бюста със силикон и да се гологъзи като майка си,както правят дъщерите на чалгаропевачките.
26
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен "Горкото дете, малкото копие на мама, носещо нейното име, обличано като аксесоарче... пълно е с майки орлици-психарки "Николета Лозанова е дала ХУБАВО име на своята дъщеря. Името Никол е красиво име, НЯМА нищо лошо в това нейната дъщеря да има това име. " Обличано като аксесоарче"И как искаш да бъде облечено момичето? Чест й прави на Николета Лозанова, че облича дъщеря си в женски дрехи (поли и рокли) и я учи да бъде хубаво момиче. Грозно е момичета и жени да носят панталони
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкото дете, малкото копие на мама, носещо нейното име, обличано като аксесоарче... пълно е с майки орлици-психарки
24
2
 
12
 
! Отговори
:))) преди 5 години
Децата на чалгарките-чалгарки,децата на плеймейтките-плеймейтки.Такова им домашното възпитание.Да не очаквате да са лекари или инженери?
23
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ,.,. " По-жалкото е че неизбежно ще тръгне по нейния път."Не, не и не! И се надяваме, това хубаво и добро дете Никол да НЕ бъде като майка си и да НЕ подражава на нейните недостъци.
22
0
 
7
 
! Отговори
До 21 преди 5 години
Ако стигнеш до някое много фън шуей заключение, не забравяй да го постнеш на стори (история...мейби?) в хипстаграм и да тагнеш Хвърколета.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не спирам да мисля по темата.
20
2
 
14
 
! Отговори
,.,. преди 5 години
Каквито и партите да прави на детето си,то расте и тя няма как да скрие факта от него,че майка му е .....По-жалкото е че неизбежно ще тръгне по нейния път.
19
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива като тая да ги кастрират.. горкото дете ще стане същата ....като майка си, докато мисли,че е от висшата класа
18
1
 
17
 
! Отговори
aa преди 5 години
простотия до шия
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех да ви скоча на новината, влизам новини да прочета, а то само простотии! Помия. ..Какво имаш в предвид? И къде е тази "помия"? Във форумът или в самата статия?
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех да ви скоча на новината, влизам новини да прочета, а то само простотии! Помия. ..
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаов ще бъде , ако Николета дари дъщеричката си Никол с братче или сестриче. Не е хубаво това дете да стои самотно. Не пищните и скъпи подаръци, мила Николета, ( макар че не е лошо да си позволиш това, но не бива да е прекалено)а да зарадваш Никол с братче или сетриче! Горкото дете, то скучае и се чувства самотно, когато е единственото дете в семейството й.
14
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тази .... никаквица.
13
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре ви каня на черно, техно, рок, чалга, латино парти... в Патиланци
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живо и здраво да бъде детето на Николета Лозанова, но все пак не е нужно толкова много пищност и тържественост. И все пак , дъщерята на Николета Лозанова НЕ е единственото и последно момиче в БЪлгария и света, която носи хубавото име Никол. Пожелавам на Никол да бъде жива, здрава,радостна и да има хубави и красиви слънчеви дни в своя живот. Никол е хубаво дете, но не е единствената, но не редно да подражава на недостатъците на баща си и майка си.
11
0
 
16
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Баламите плащат....
10
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направила детско парти в дискотека??? Верно ли? хахахахахахахаАма тя освен по дискотеки, хотелски стаи и солариуми къде другаде е ходила?Горкото дете
9
0
 
18
 
! Отговори
Има ли значение? преди 5 години
"избрала да вдигне подобно празненство водена от безграничната ѝ любов към Николи желанието да ѝ покаже, че чудесата не са мираж, а приказките се пишат от всеки един от нас."Със сигурност...всеки един българин може да си позволи една такава приказка. Иначе не можем да говорим за безгранична любов към детето ....Ох, хайде да ни спестите глупостите.
8
1
 
21
 
! Отговори
Божинката преди 5 години
Няма да ми обиждате Николетчето ей ! Няма да й се подигравате! Срещу нея да тичате - не мое да я стигнете! Колко заплати и премии от Ман Сити и Юве са отишли по нея , знаете ли , а ?!?! Това докато играех футбол де... Ся в "Ботев" ( Враца ) и "УеФски" нЕма да коментираме ... Значи Никито е като Синди Крауфорд ,ама всъщност си е Николета Лозанова !!!!!!