Елън Дедженеръс - насилвана като малка

Водещата сподели, че пастрокът й я е опипвал
2 юни 2019 09:30, Екип на Tialoto.bg
32
Елън Дедженеръс - насилвана като малка
Снимка: Reuters

Елън Дедженеръс говори за първи път за травмираща случка от детството си. В гостуването си при Дейвид Летерман, тя сподели, че майка ѝ се е омъжила за "много лош мъж", когато водещата е била тийнейджър.

След това Бети Дедженеръс е била диагностицирана с рак на гърдата и е трябвало да се подложи на операция. Пастрокът на Дедженеръс е използвал ситуацията, за да се възползва от нея и е започнал да се опитва да установи близост с нея.

"Когато майка ми беше извън града, той ми каза, че трябва да се провери дали и аз нямам бучка в гърдата. Не искал да притеснява майка ми и затова не попитал нея, но искал да се увери, че всичко с мен е наред“.

Признавайки, че заради крехката си възраст тогава, тя не е знаела нищо за тялото и е позволила на мъжа да я опипа. Но това не бил последният път, когато мъжът е установил такава близост с бъдещата водеща.

"Опита се да го направи отново, отново и отново", каза тя.

Вижте още за Елън Дедженеръс в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
HollyWeird преди 4 години
Интересно. 95% от холивудските звезда са минали през изнасилвания, тормоз, "бедност" и какво ли още не. А ако забележим, голяма част от не само холивудските звезди, но и спортистите, са били отгледани от бащи свързани с военните сили на Щатите. В днешни дни, в които се поощрява хомосексуализма и всички останали извращения, трябва да имаме вяра и търпение! Краят е близо!
26
2
 
10
 
! Отговори
Мартин Лутър Кинг преди 4 години
ли я е изнасилвал ......не остана не изнасилена лесбийка в пиндустанските съединени щати
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Затова мъдрите хора казват - прави всичко каквото ти се иска да правиш защото ще дойде ден когато нищо няма да искаш да правиш !"
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До сбърка ия дет са прай пей от ГерманияНа 14 години селс правят сми най-сбърканите...
23
3
 
14
 
! Отговори
Ха ха преди 4 години
И тая със спомени от преди 30-40 години . Нищо не знаела .Нищо не подозирала . Доказателства няма .Никой не я е виждал депресирана, а пък "случката" дълбоко я наранила . И както всички други подобни "трагедии" , жертвата прави разкиртия точно в момент когато медиите започват да губят интерес към с нищо не запомнящата се звиздЪ .
22
14
 
5
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Навремето когато бях млад много обичах преди да правя секс да оближа " палачинката " на девойката с която правя секс ! Сега съм в напреднала възраст и не обичам такива неща , дори се чудя как ми е харесвало да ги правя тези " глупости " , но не съжалявам за това което съм правил ! Затова правете това което искате и ви харесва сега , защото ще дойде ден когато нищо няма да искате и нищо няма да ви харесва !
21
19
 
7
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Най-страстният секс с най-хубави оргазми е точно в тази възраст между 14 и 18 г. ! Тогава всичко ти е толкова интересно защото си новак в секса и с голямо удоволствие преживяваш всеки един елемент ,всеки детайл от секса ! Тийнейджърският секс е нещо незабравимо и несравнимо ! Колкото повече остаряваш толкова по-малко наслада изпитваш от секса ! Затова мъдрите хора казват - прави всичко каквото ти се иска да правиш защото ще дойде ден когато нищо няма да искаш да правиш !
20
11
 
5
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Нормално е мъж ,който има сексуални привличания към дама или девойка ,да каже открито своите желания ! Също така е нормално ако дамата има такива привличания към мъж или младеж ,да ги каже ! Не е нормално хората да се изнасилват ! Щом няма изнасилвания , всичко е наред , само се пазете от нежелани забременявания ,а всичко друго е само приятни изживявания ! И не се срамувайте от секса , той е както за мъжете така и за жените , тук никой не е потърпевш ,всички са печелевши !
19
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната секта феминистка простотия, а целта е промиване на мозъци и едни кукловоди да се доберат до власт и пари.
18
15
 
14
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Признавайки, че заради крехката си възраст тогава, тя не е знаела нищо за тялото и е позволила на мъжа да я опипа.............................Каква крехка възраст бе джанъм ?! Щом има гърди и редовна менструация , значи възрастта й не е чак толкова крехка ! Тийнеджърките на тази възраст 14 или 15 годишни вече правят секс , тоест иска им се и секс и затова го правят ! Това е естествен биологичен процес ,естествен природен процес ! Съвсем друг е въпросът ,че някои след това се срамуват !
17
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кефи ме какво име има - Degeneros като Дегенерация. Колко й отива.
16
13
 
10
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Ами браво на мъжа , не я е изнасилил ,ами е поискал нейното разрешение да й опипа гърдите за да провери дали имат бучки ! След няколко такива сеанса вероятно тя самата му е дала да опипа и нещо по-секретно , но сега се срамува да го признае ! Приснанията се ограничават до опипване на гърдите , всико друго се премълчава !
15
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да не останат по-назад, и застарелите лелки започнаха да си спомнят, чепреди 40-50 години някой им е пускал ръка и дори май бил направил нещо повече.
14
5
 
23
 
! Отговори
И ко стаа бе? преди 4 години
Жените ще започне да ги е срам да казват, че никой никога не ги е насилвал сексуално, щото в такъв случай ще се окаже, че само тази, която не е насилвана, нищо не струва и затова никой не се е юрнал да я насилва.По-рано жените ги е било срам да кажат, че преди да срещнат съпруга си са били дори само докосвани с ръка и - не дай боже - целувани. Днес е вече актуално всяка да твърди, че е била насилвана и по възможност да набеди за това някоя колкото е възможно по-известна личност.
13
3
 
25
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
бомбардирайте го от космоса тва,да не се мъчи!
12
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Говедарските ценности нямат край.
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шуша признава, че като малка е била изнасилвана нееднократно. Така, че е ясно защо тя е станала лесбийка.
10
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е па тоя?
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шуша не отрича за връзката с Матос, но твърди, че е била лъгана и обирана от нея. Шуша напълно и се била доверила, а тя е била крадяла. Марлене заживя с доста по-млада жена от Шуша. Семейство Сена да Силва все още представят Шуша за вдовица на Айртон Сена. Въпреки скандала който гръмна наскоро в Бразилия. Сем. Сена да Силва така и не приеха избора на синът им, а той беше да живее с приятелят си Америку Жуниор който дори стана един от наследниците на пилота и придоби имението с пистата в Татауи.
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прави тия номера защото певицата Кели Кларксън ще има подобно на нейното шоу . Няма вече как да скрие мръсните си завистливи гадни очички. Да използваш такава лична информация за да получиш симпатия и гледания от зрители си е направо гавра с истинските жертви на насилие!