Кичка скочи на Слави: Ръмжи като пее, самозабрави се

Певицата недоволна от политическите му амбиции
266
Кичка скочи на Слави: Ръмжи като пее, самозабрави се
Снимка: Булфото, архив

Анонсът на Слави, че ще преследва политически цели с новата си партия "Няма такава държава", предизвиква всеки ден различни и полюсни реакции.

Певицата Кичка Бодурова го атакува доста рязко в социалните мрежи, като го обвини в цинизъм, самозабравяне, а пеенето му сравни с ръмжене. Шоуто на Слави пък сваляло нивото на българския език, макар и самата Кичка да изпитва трудности при използването и писането му.

Още по темата

Ето какво сподели Кичка във Facebook без редакторска намеса и с всичките й граматически познания:

"Свидетел съм на едно предаване, което най-после падна от екран, в което дори съм участвала в зародиша му, което години наред сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета/ как му беше името/. Един човек го водеше, с невероятно самочувствие, казвайки "мойто студио", "мойто шоу", "моя балет", "мойте гости"... никога "Нашето". Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш "мойто", защото много хора участват в успеха на всичко. Един "певец", който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи "супер стар". Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия "Няма такава държава". Такава държава има, Слави и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше "червени" точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа- чалга, сърказъм и цинизъм !Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше”това настояще! Доколкото за име на твоята партия - имам идея. ППС - "Партия на простаците и самозабравилите се". Има доста които биха могли да членуват в тази партия!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
1
 
2
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Тази коя беше?
227
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Кичка не е китка, не съм фен на Слави
226
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами добре си го е казала жената. Искрено и аргументирано. Право, куме, та в очи. Истината все някой понякога трябва да я казва. Няма да придиряме на певицата за някоя и друга запетайка.
225
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПРЕДИ ГОДИНИ, В СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ НА СЛАВИ ОТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ ГОСТ БЕШЕ НАЙДЕН МИЛКОВ! ХОРАТА ОТ БУРГАС ГО ЗНАЯТ ДОБРЕ! ЕКИП С ГЕОРГИ НИКОЛОВ МЕЧКАТА, РАЛИ ПЕНКОВ! МУТРА ДО МУТРА! СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ ЛИ ЩЕ НИ ПРЕПОДАВА МОРАЛ????????????
224
3
 
15
 
! Отговори
Привет от Албания преди 4 години
Българските свободни медии сега могат да се надпреварват,коя първа Няма да покаже снимката на Слави Трифонов със Красимир Гергов и Дилян Пеевски от срещата им наскоро в един столичен хотел.
223
11
 
7
 
! Отговори
Хммм преди 4 години
Калинка- малинка, гербаджийската калинка мая....Колкото трябва да е изпаднал ГРОБ щом един нафталин, който цял живот е живял с две-три песни, в тръгнал да ги защитава.Но властта на Тиквунос е свещена, приятели.Един ден за него някой Херодот ще напише как докарал цяла една страна до просешка тояга за новите пирамиди - КТБ, таралясници-изтребители, еврогейско председателство и цяла една вселена от кражби
222
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави не се срамува да ръси вулгарности, за радост на пр остаците ,като него.
221
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да знам само ще се осмели ли някой журналист, да го попита, вие ли господин Трифонов ще оправят държавата, вие който преди години от екрана боготворяхте мутрите, и се гордеехте че сте бил приател с таз или оназ мутра,вие ли ще представлявате закона.
220
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами американците явно са издали заповед на пионка та да става политик.
219
14
 
6
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Въййй че злоба.Откъде изкара толкова злъч бре бабе
218
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само да се появи статия за Слави и настава истерия и хейт. С какво толкова ви страхува Слави?
217
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славито успяваше (донякъде) да прикрива просташкото в ранните години. После започна да продава патриотизъм за пари (като заряза куп хора, които му помогнаха) и се превърна в звезда!! И смешно и тъжно
216
17
 
15
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Някаква псевдо комунистическа забравен поп звезда се исказа. Направих си секуру. Слави наистина в последните няколко години не блести на екрана. Но да видим. Може пък да има правилните хора за партия. По добре да се появи нещо ново на политическият хоризонт. Старите муцуни вече не стават, независимо как се бойдисват. Да видим дали и Славчо не е червен под прикритие. То всички други са.
215
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кичка откога не живее в Бг?
214
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С кои очи прави партия! Кой акъллия й *** това име!Едно поне е хубаво. Хубавото е, че "шоуто" за Слави свърши.
213
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много мразя хора от дистанция да изказват мнение! Като й е толкова мило за тука, да си идва и да пробва да оправи настоящето и да върне бляскавият имидж на България. И на мен ,не ми харесва творчеството на Слави, но ако се окаже , че има качества да промени нещо, аз ще го подкрепя.
212
5
 
49
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Поне да можеше да ръмжи примерно като Tomi Joutsen, Слави и това не може.
211
4
 
18
 
! Отговори
Да ви светна: преди 4 години
ОТ ПРЪВ ПРИЯТЕЛ. НА БОРИСОВ, СЛАВИ СТАНА НЕГОВ ВРАГ, ЗАЩОТО ИСКАШЕ ОТ БОРИСОВ ПАРЦЕЛ В ДОКТОРСКАТА ГРАДИНА И ДА ДЕЛИ ВЛАСТТА С НЕГО 50:50.ЗА ТОВА БЕШЕ ВРАЖДАТА!!!!!!!
210
16
 
12
 
! Отговори
Американ преди 4 години
Бас държа, че Кичка има зъб на Слави заради нещо лично и сега се опитва да си отмъсти.
209
2
 
16
 
! Отговори
хахо преди 4 години
що не каже дългия защо от пръв приятел на боико му стана наи големият враг.тогава ще разберете какво представлява наи големият наглец в българският фолк