Даяна Ханджиева ахка по къпещия се с мляко Петър във "Фермата"

Говорят и обиждат зад гърба на гайдара Стоян
12 ное 2020 07:44, Александър Попов
73
Даяна Ханджиева ахка по къпещия се с мляко Петър във "Фермата"
Снимка: Фермата
Какви мерки налага съседката ни?

Прочети още на: https://www.dnes.bg/balkani/2020/11/12/gyrciia-se-izolira-vecherniiat-chas-shte-zapochva-ot-21-00.469377

 

Дамите във "Фермата" оцениха външния вид на Петър и ахкаха, докато той се къпеше с мляко.

Мъжете в стопанството бяха предизвикани в седмицата под знака на истината и честността, като получиха 21 плика. Във всеки един от тях някои от от мъжете прочете по нещо, което някой от другите мъже е казал за него. След това четящият мъж трябваше да отгатне кой е казал конкретните думи и ако познае, трябва да посипе главата на автора с пепел.

Още по темата
Ако е дал грешно предположение, четящият мъж полива собствената си глава с мляко. Тъй като по-малко от 15 предположенията бяха верни, мъжете получиха бутилка женски ликьор.

Къпането с мляко обаче се понрави на нежната част във фермата, особена превъзбуда предизвика голия до кръста Петър.

"Трябваше да се изкъпеш на забавен каданс", въздъхна актрисата Даяна Ханджиева, впечатлена от мокрия пилот.

Адвокатката Милена единствена остана безразлична от секси изпълнението и иронично нарече шоуто на авиатора "продуктово позициониране на плочки".

Прочетените откровения пък засегнаха гайдарят Стоян. Останалите участници тайно от него са си шушукали и зад гърба му са го нарчали "смотан", "страхлив", "женски полов орган".

Стоян определено се почувства унизен, но пък мнението на хиляди в социалните мрежи са предимно на негова страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това некъв биг брадър за селяни ли е?
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сложихте ли зеле?
33
1
 
18
 
! Отговори
Rdi преди 3 години
Надежда не е мързелива, обаче е страшна злобарка и подмолна интригантка. Тя и да стигне финал, никога няма да има зрителския вот. Бита карта е.
32
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли камера у клозета?
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая тъпотия някой гледа ли я въобще? Тези формати са за умствено ограничени хора.
30
6
 
17
 
! Отговори
Фермата6 преди 3 години
Тази година са подбрали много долни, подли, коварни, интригантски душици като Калоян, Петър, Кустев, вещицата баба Надя, която като стане някой фермер му се прилепва и почва манипулации, хем е злобна, хем е мързелива като Ангел. Тази не е човек, а сатана в женски дрехи. Почтени, честни и справедливи хора са адвокатите Милена и Асен, гайдаря Стоян с чиста и добра душа, певицата Поли, работягата Боби, Даяна и Данчо с малки отклонения.
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простащина!
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не гледам това предаване,но да се поливаш с мляко виждам го от снимката е същото ,като разхищението на храна ,което гледахме цяло лято. Яйца ,домати и какво ли още не се размазваше по улиците и сградите. Това ли прави шоуто по интересно и как да повярвам на президента,че сме много бедни ?
27
0
 
23
 
! Отговори
тъпчо преди 3 години
Ама тоз седналия как жадно гледа къпещия се в мляко :D
26
1
 
36
 
! Отговори
the end преди 3 години
Най лошото е, че така е и извън фермата. Тихите, скромни, възпитани и трудолюбиви хора (визирам Стоян и Боби) са гледани с пренебрежениие и са унижавани във всички аспекти на живота - работа, любовен, личен... А темподобни ''мъжкари" (разбирай Кустев, Петър и жена му Калоян) са поставяни на пиедестал.ПС: Психолозите на продукцията да си скъсат дипломите...
25
3
 
20
 
! Отговори
Дидка преди 3 години
Няма лощо, че мома Дая въздища по пилота, ама той вече с кръв и китка се врече в гвардееца. Видяхме снощи , че фермата се обитава от мъже - клюкарки , които до финал да са с кърпи на главата и сукмани . Жените показаха мъжка сила с брадвите . Само пчеларката жужи за интриги и да злепостави някой . После се самоизолира от страх да не разкрие пред всички злобния и коварен характер . Усетиха я , но се страхуват да не попаднат в черния списък на Надето.
24
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точното определение за пишман актрисата Даяна е -сърби,боли,драго ми е.Колкото за Петър,правилно го определи адвокатката Милена-демонстрира плочки,но топките му са в хладилника.Калоян е творение на баща си тиранин в семейството-без чест и достойнство за жените.Кустев сал' един готвач-нищо друго като човек.Мария турбо простафела.Надка злобна интригантка.Данчо типичен коцкар.Боби,Стоян трудолюбиви.
23
1
 
21
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи вета коментарите и нямате представа колко се радвам, че не гледам това предаване! Но виждам, че усилено се налагат разни кифли скандали и други такива ОТВАРТИТЕЛНИ неща! И тия двамата Иван и Андрей колкото и да ми се пънат да ми показват колко са морални и други неща от сорта, по коментарите съдя, че са поредните мизарници дето гледат само да изкарат някой леф и нищо друго не ги интересува! Ха със здраве, че то в тия времена какво друго ни остава!?
22
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Петър е самсурник (самотен затворен) много скучен, отвратителен характерженките харесват само тялото му
21
0
 
29
 
! Отговори
kiril преди 3 години
Това е новата догма , ако не се изпокараш с всички , значи нямаш характер. И на това учат децата.
20
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайки Калоян виждате характера на всеки воененженчо, мръсен, злобен, предполагам че Стоян ще отстрани мякой
19
7
 
9
 
! Отговори
Бабината трънкина преди 3 години
До Въпроска ?.......Не помислиха ли , че този човек има семейство, близки извън фермата........Ми за чий .... се е навнрял там да му гонабиват системно, а?
18
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даяна е типичният пример как красотата е само докато почне да говори и разбереш как разсъждава.
17
2
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
как може да гледате и сега да коментирате подобни просто-тии
16
6
 
31
 
! Отговори
Представителна извад преди 3 години
Сценаристите много некадърни бе! А и предаването е скучно- просто си е отражение на действителността-живеем сред *** кифли като Антония и Жана, прости сливи-Дана,***-Мара,лукава гнида-като Надя/само вижте кой създаде всички интриги и кой постоянно превхърча от място на място да настройва един срещу друг хората/,селски бекове- кат Ачо, самовлюбени лицемери останали сами,пълни *** мислещи се за гоЕми мъже- Калоян Петър.И една жена, която им дефинира проблемите-Милена и не я харесват

Спонсорирани публикации