Зимни модни тенденции от Кейт Мидълтън

Тя ще ви накара да оставите тесните дънки
30 дек 2020 13:53, Иванка Гъркова
1
Зимни модни тенденции от Кейт Мидълтън
Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха доста активни по време на пандемията. Макар и изолирани вкъщи, те контактуваха с благотворителни организации и бяха участници в доста инициативи. Двамата продължиха да изпълняват задълженията си, много от тях онлайн, като често се включваха във видеоразговори.

Тогава не можехме да видим херцогинята на Съсекс в пълния й блясък, но определено роклите във флорлани мотиви и нейните бижута се открояваха на камерата. Сега, няколко месеца по-късно, тя отново бе на обиколка из страната, за да се срещне отблизо с британците, борещи се с коронавируса на първа линия.

След като Кейт ни показа как да носим монохромно облекло, тя смени няколко стилни зимни палта, пътувайки с влак из страната. За една от спирките, съпругата на принц Уилям носеше модел в син свят, комбиниран с официален панталон тип чарлстон в сходен нюанс. С него и стилистите й ни разкрива друга тенденция за зимата - по-широките панталони.

Изключително семплият панталон на Мидълтън с ръб по средата ще ви накара да забравите за тесните дънки и клинове поне за малко и си купите същия, за да го сложите за важно събитие или среща в офиса. Той може да се комбинира с различни видове официални ризи, с тънка памучна блузка или нежен кашмирен пуловер. 

Вижте повече за стила на Кейт Мидълтън в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Откога България стана английско графство, че да ни интересува?