Явор Бахаров: Готов съм да вляза в затвора, не подценявайте дребните неща!

С наркотиците нямам проблем, по-скоро алкохолът ме кара да съм по-превъзбуден, призна той
28 мар 2021 19:25, Красимир Ангелов
72
Явор Бахаров: Готов съм да вляза в затвора, не подценявайте дребните неща!
Снимка: БГНЕС

Актьорът Явор Бахаров за първи път проговори откровено за инцидента преди близо година, когато бе заловен да шофира в Банско под въздействието на алкохол и наркотици. Той получи ефективна присъда от 1 година затвор, която обжалва.

"През последната една година се борих със себе си, за да се успокоя, да мога да погледна хората по улиците. Усещаше се едно отдръпване на хората. Усещаш как всички те гледат оценяващо", заяви актьорът в предаването "120 минути" по bTV.

Още по темата
"Вчера на Витоша един баща дойде с дъщеря си и помоли да се снимаме. Не знам какво й е казал за мен", сподели актьорът.

"Инцидентът в Банско се случи преди година. Трябваше да я пропусна премиерата на сериала „Съни бийч“, защото след такъв инцидент не може да излезеш и да се усмихваш. Имах и спектакли по Радичков, но за сцената е нужно самочувствие, което ми беше избягало. За щастие, никой не пострада. Това е белият кахър. Навредих само на себе си и на роднините си", заяви Явор Бахаров.

Той разказа, че полицаят, който го е спрял, е бил на неговата възраст. "Започнах да се оправдавам, но той ми каза, че има дъщеря на 5 години, която е можело да бъде на улицата в този момент. Съгласих се с него веднага. С наркотиците нямам проблем, по-скоро алкохолът ме кара да съм по-превъзбуден. Не пия често, но съм буен. Ако съм напрегнат по други причини, след пийване се озлобявам. Ако съм карал ски и се чувствам добре, алкохолът ме кара да се усмихвам“, призна актьорът.

Той посочи, че инцидентът го е направил по-отговорен и по-съобразителен.

"Готов съм да вляза в затвора. Подготвям се за всичко“, призна Бахаров и продължи: „В България има много катастрофи. Явно наказанията не са правилни. Освен това е трудно да се определи колко време след употреба алкохолът ти пречи да шофираш. Бях спал само 4-5 часа и бях леко замаян. Рекох си – ще отида в планината да подишам чист въздух и ще се оправя, но не трябваше да се качвам в колата".

Той се обърна към всички млади хора с посланието, че нещо съвсем малко може да преобърне живота ни.

"Не подценявайте дребните неща! Сериозна е работата. Една грешка, една секунда променя съдбата ви и тази на вашите близки. Шофирането не е безотговорна работа. Трябва да се внимава. Извинявам се на родителите си, че им причиних тези нерви и грижи", заяви актьорът.

"Каквато и да е присъдата ще ми седи като обица дълго време, но първо трябва себе си да успокоя и после публиката и хората около мен ще са по-спокойни", добави Явор Бахаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
До ИнспекторНе само този, всеки, който е хванат с алкохол или наркотици да се лишава от право на управление на МПС до живот. Това е навик, а навиците не се изкореняват от днес за утре. Как се е чувствал тоя ни е все тая, като си зад волана носиш отговорност за живота на хората около теб, така че това си е чист опит за убийство.
50
0
 
5
 
! Отговори
Шшш моля? преди 3 години
В затвора някои стават хора...
49
0
 
9
 
! Отговори
Пази, Боже! преди 3 години
Този лигльо е жалък в оправданията си. Всеки наркоман казва, че няма проблем с наркотиците, но явно не е така, а че пиенето му се отразявало зле и си избивал комплексите и злобата, ами не пий бе смешнико! Колко смешен и жалък трябва да си за да си повярваш на подобни оправдания?!?
48
0
 
17
 
! Отговори
Панделки преди 3 години
Докато не влезеш, няма да разбереш какво си направил. Алкохолик и Наркоман си моето момче, там лекуват такива или ставаш още по зле.
47
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах видеото и съм потресена. Някакви антипсихотици ли е приемал, че постоянно си облизва устните? Това не е нормално, да си обърне внимание.
46
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навремето го бяха набедили за секс символ, ето сега е момента прокоратурата да реализира това му амплоа.
45
5
 
9
 
! Отговори
до 51 преди 3 години
Разликата е малка, но с различни последствия. Пушачите не губят ориентация в пространството и времето, както пиян-залян. Даже и яко да пушиш, трудно ще промениш преценката си за това, какво става и накъде се движиш. Нашето е също вид зависимост, обаче като пушиш цигари, не се олюляваш като матрьошка и няма да тръгнеш с брадвата да се биеш или да блъскаш хора.
44
2
 
22
 
! Отговори
Нормален човек преди 3 години
Какви "дребни неща" бе нищожество мазно. Шофираш с алкохол и дрога - убиец на пътя. И наглееш. Това не са "дребни неща" - ти си едно дребно недозарумение, не знаещо защо е на този свят, отровно за себе и за околните.
43
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
проблема на тоя е че като повечето актьорчета се надува. а не осъзнава че без алкохол или дрога е едно ***. музата им идвала от неадекватното поведение чрез опиати. на това ги учат в натфиз. за съжаление волен точно там се оказа прав. тия всичките театрали пият или друсат, защото са бездарници. Стават известни по поръчка, мисирките като ги хвалят с изкилифенчени думички които да звучат подправено Ентелигетно.
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не е бил някога, то той е сега или утре ще бъде един дребнав, нисък и невисок злобен изкукуригалпедераст отхомопреебален тип чийто педалнинаклонности гриеят висооко над ВИТИСното школо и дядъ Кръстьо, Кръстьо Сарафов, бе! Всикиподобенурод е срам и позор за всяка държава
41
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
айде следващия "светец" се изиказа. спирал да си купи цигари, пречели му хората с бира. никотина какво е? в каква компания се научи да пушиш? да не би да си много различен?
40
4
 
7
 
! Отговори
пиян=болен,зависим преди 3 години
И да го плюете и не, навсякъде край всеки има пияни и надрусани и въобще сме крайно толерантни. По селата е ужас, спирал съм преди 1000ч да купя цигари и вода, пред магазина пият поредна бира, вратата отворена дъни чалгия. Миналата седмица пак в неделя един влезе в паркинга, спря гледа,зяпа, тръгна да обръща, блъсна се в бодюра. Докато разберем какво става излезе на пътя и бам в казана. Добре, че сам се блъсна. Тоз цял ден е пил сигурно!
39
2
 
17
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Ти си срам за България.Какъв актьор си по точно *** който го канят във всички тв.,а трябва да си в затвора *** такъв
38
1
 
27
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
Абсолютно никои няма право да сяда зад волана употребил алкохол и наркотици.Този не трябва да шофира до края на живота си,а то седнало да се обеснява.Що за малумникк е този?
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано наистина осъзнава, че има проблем и да успее се излекува, защото е опасен, както за себе си , така и за околните! Този път се разминава без жертви, но следващият....все още не е късно , пожелавам му да се справи!
36
2
 
17
 
! Отговори
.. преди 3 години
Типичен пример как можеш да си скапеш живота. Жалко за младежа. Дано се освести и поумнее.
35
3
 
18
 
! Отговори
Моше Даян преди 3 години
*** кой те пита ,бе брато ! Влизаш и Киро Жарта ти обръща хастара
34
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото хубаво на този.......е брат му :)
33
0
 
16
 
! Отговори
Закон преди 3 години
Няма да стъпя в *** банско. Карам с детето си на 6г момиченце, всеки *** пиян залян дрогиран кара ски, да ски!!! За тях трябва да има затвор, не за тези с колите!
32
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, да - бил пил, легнал си за няколко часа, отишъл да диша чист въздух. Тия да ги разправя на съдията.После полицаите го гонили, защото щял да прегази човек пред очите им, едва го хванали и хоп - два промила и пет вида наркотици. Чист въздух да подишал, хахахах. Яворееее.