Похвали ли наистина Брад Пит Мария Бакалова?

Ето и точните думи на актьора
27 апр 2021 10:37, Петя Славова
64
Похвали ли наистина Брад Пит Мария Бакалова?
Снимка: БГНЕС

Макар и да не получи статуетка "Оскар" за ролята си в "Борат" 2, Мария Бакалова триумфира на церемонията, а номинациите в нейната категория за най-добра второстепенна роля бяха обявени от световноизвестната звезда Брад Пит.

Още по темата

Думите му у нас бяха изтълкувани като че ли Пит е сравнил българката с Мерилин Монро и че й предрича звездно бъдеще.

Всъщност това не е точно така. Точният превод на думите на актьора са : "Мария Бакалова е била точно толкова малка, колкото Мерилин Монро, когато е написала: "Аз ще стана голяма звезда". Мария, добре дошла!"

Мнозина изтълкуваха думите му като че ли той казва, че Бакалова един ден ще бъде голяма звезда или че е като Мерилин Монро. Въпреки че думите на Брад Пит са различни, безспорно Мария Бакалова бе сред най-стилните актриси на вечерта с бяла рокля на Louis Vuitton, а представянето й бе блестящо.

Ето и видеото:



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
0
 
! Отговори
Хортензия преди 2 години
Изключително антипатично, че и просто същество
39
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКато души играещи на една сцена на Земята. Смятам че тя ще надмине Глен Клоузвеликата Елизабет Тейлър София Лорен Грета Гарбо и мн. др.Светът не е виждал толкова истинска красива интелигетна и талантлива актриса като тази Мария Бакалова която толкова обича България от Америка.А филмите в които участва - като главна актриса играеща с Ален Делон - недостижима.
38
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До чичо кольоЗавист за ?Само един глупав и неразвит човек може да каже нещо подобно. Щастието е в човека. А тази неталантлива Мария Бакалова,участвала в поддържаща роля на нещо което е пародия усмиваща балканския народ и анти Тръмп кампания , с десет реплики и диалект- и някакъв неизвестен Коен врящ й сладолед в устата и всички неприятни за гледане сцени, ще се изказват такива като вас специалистите по изкуство - кино. Ало,тази нито е талатлива нито има харизма нито е актриса.
37
6
 
6
 
! Отговори
чичо кольо преди 2 години
Мимито е супер! Радвай се народе на малкото хубави неща които се случват с българите! Филмът не е лесен за гледане, но Коен е гений по своему. Другото е завист и чесане на езици, ай наздраве :)
36
1
 
1
 
! Отговори
Fena преди 2 години
До Анонимен 45Да, така е, прав си за всичко! Ама точно този Борат ли трябваше?
35
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност звучи като похвала "Като малка, Мария е написала че иска да бъде звезда като Мерилин Монро, Мария "добре дошла". Т.е. добре дошла сред звездите. Малко трябва да се мисли като се слуша. Реално това беше много мило, дали е ауто кю или не, няма значение, беше мило. Аналогията с роклята също е очевидна. Мария е прекрасно момиче, дано да успее да се възползва от инерцията която Борат и даде и да направи кариера в Холивуд.
34
3
 
4
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Е можеше да сложи от наша NI Lo! някоя рокличка.И ето ти нов брак: Николета Лозанова.Брад Пит!!!
33
0
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Каквото сценаристите му написали на Брад Пит - това и прочел. Остроумно, но нищо лично...
32
6
 
11
 
! Отговори
Браво на момето преди 2 години
А на Брадко Питко му се е приискало агнешко!Ангелинка май е забравена!
31
3
 
34
 
! Отговори
Не завиждащ преди 2 години
Защо всеки, който не харесва ролята на Бакалова е заклеймен като злобен или завиждащ, а понякога и двете? На мен лично не ми допадна нито филма, нито играта и. Това беше една гнусотия, без никаква художествена стойност. Киното пада все по-ниско, с всяка изминала година, дори много от добрите актьори участват в разни халтури. Кой за пари, кой поради други подбуди. Надявам се, че Мария тепърва ще се доказва като актриса и и желая успех!
30
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе колкото и да се коментирамомичето беше на Оскарите, сигурно е много яко да си сред всичките тези мега известни филмови звезди и Брад Пит да те споменава. айде стига вече с тия критики, бивало ли я, пък каква що била. Еваларка, радвам се за нея, сигурно е изживяла нещо страхотно. Дайте поне един път да се гордеем, а не само да плюем и да се доказваме, като най-изме**рския народ.
29
4
 
10
 
! Отговори
роклята с венилатора преди 2 години
Брад Пит цитира думите на Мария, които са повторение на думите на Монро. Мария не случайно е облякла подобна рокля, цитирайки думите на Монро. Това е за да подсили аналогията с външен вид. Сравнението не прави Пит, а самата Мария. Може би, статията може да се напише по-ясно.
28
1
 
20
 
! Отговори
роклята с венилатора преди 2 години
Стига сте се чудили. Сравнил е Мария Бакалова с Мерилин Монро заради роклята И. Знаменитата снимка на Мерилин, тази с вентилатора на която носи бяла рокля, със същото деколте и кройка, като въздухът повдига полата по начина по който е повдигната с фустата тази на Мария. На запад това са МНОГО известни образи и никой не се чуди на аналогията.
27
0
 
10
 
! Отговори
az преди 2 години
До На Брат Пит брат муНещо и вашия превод "куца"?! Не разбирам смисъла на първото изречение. Най-добре дайте точните му думи - на английски - за да разберем най-сетне какво точно е казал.
26
2
 
18
 
! Отговори
Генадиев преди 2 години
Не, не я похвали. Недейте да изопачавате нещата както винаги. Ситуацията е следната: Актьорът, който обяви победителката в категорията най-добра актриса в поддържаща роля, каза по няколко думи за номинираните, преди да връчи Оскара на Юн Ю-джун за изпълнението ѝ в "Минари."Мария Бакалова напомня на Мерилин Монро. Тя ще бъде голяма звезда някой ден. Добре дошла!Човека просто си е прочел аутокю-то.
25
1
 
21
 
! Отговори
На Брат Пит брат му преди 2 години
Простотията ще унищожи човечеството, рано или късно.
24
18
 
20
 
! Отговори
D преди 2 години
Колкото и да завиждате, че вие си сетиде само пред телевизора с ракия и не виждате по-надалече от носа си, това несъмнено е голям успех за нашето момиче. Пожелавам й това да е първата стъпка към големите роли и успех!
23
2
 
15
 
! Отговори
Местан преди 2 години
Местя
22
13
 
9
 
! Отговори
ЕГАТИ преди 2 години
До Анонименква свалка? бай Пит се пак качва качествени женоря това не спада към жените дажес една ШУНДаКЛИЯ се направи на талант...смеех
21
5
 
30
 
! Отговори
fiki преди 2 години
да е живо и здраво момичето и дано успее в тази месомелачка Холивуд