Дъщерята на Тодор Батков K.LINA с изискана премиера

Вижте новата й песен "СЕО"
Обновена: 1 юли 2021 21:08 | 1 юли 2021 21:07, Александър Попов
Дъщерята на Тодор Батков K.LINA с изискана премиера

Дъщерята на бившия собственик на Левски и адвокат Тодор Батков - младата певица K.LINA, представи новия си сингъл "СЕО" пред приятели и семейството си в столична галерия.

На изисканото събитие тя изпълни и още няколко парчета в акустичен вариант.

Музиката и текстът са на самата K.LINA, която твърди, че авторството е "най-добрият  начин  да изразя собствените си емоции и преживявания".

Новото парче отново съдържа и личен елемент. След The Movies, вдъхновена от влюбването и една от причините, заради които предпочете София пред Лондон, този път K.LINA избира друга важна за нея тема - вяра в собствените си възможности и решения.

Дъщерята на Тодор Батков K.LINA с изискана премиера
K.LINA със семейството си

"Тази тема е важна не само за мен, но и за много момичета и млади жени. "СЕО" е метафора за способността ни сами да управляваме живота си, да имаме смелостта и самочувствието да взимаме решения за себе си. Нещо, към което се стремя и ми се иска да постигна", споделя изпълнителката.

Екипът, който стои зад музикалния проект са самата K.LINA - композитор и текстописец, режисьор на видеото е Румен Русев.

Певицата ще отбележи своя рожден ден на 4 юли с приятели на морето, а след това и със семейството си.

На 5 юли изгряващата звезда на родната музикална сцена, ще е вече в София за концерта си на ЕuroCamp, част от Sofia Summer Fest.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: KLina
Още от
Спонсорирано съдържание