Джош Хартнет разкри защо избяга от Холивуд

Ето какво каза актьорът
10 дек 2021 12:58, Ивета Иванова
6
Джош Хартнет разкри защо избяга от Холивуд
Снимка: БГНЕС

Джош Хартнет призна, че да се отдръпне от Холивуд е най-доброто нещо, което е можел да направи за психическото си здраве.

Актьорът отказа предложението да играе Супермен в поредица от 3 филма, които са щели да му донесат 100 млн. долара. Той избра да остане извън светлините на прожекторите, точно когато кариерата му беше в пика си.
 
Джош спря да приема предложения за големи филмови продукции и се фокусира над семейния живот. Сега признава, че това е било правилното решение.
 
"Това беше най-доброто нещо за психичното ми здраве и моята кариера - да държа Холивуд на разстояние. За щастие, мисля, че осъзнах това рано в живота си - важно е да създадеш добър домашен живот и да имаш възможност да правиш неща, които са диви и страхотни, като правенето на филми, което е такава привилегия.", каза той пред "Sunrise".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
фен(бивш) преди 2 години
Всеки,да си гледа,в неговата паница.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Читавите хора бягат от гнездото на осите и центъра на покварата Холивуд, а бургаското недоразумение Боратката се пъха там.
1
1
 
3
 
! Отговори
Лекарства за нос преди 2 години
ше земе стоте милиона и веднага ще се окаже политически некоректен извратеняк и ще ги потроши по адвокати и извънсъдебни споразумения. изключително правилно решение. прочие, уайнстейн почнаха да го оправдават на второ четене, но това не се коментира.