Дейвид Бекъм притеснен за семейството си заради преследвачка

Тя твърди, че е майка на Харпър
18 май 2022 12:11, Ивета Иванова
6
Дейвид Бекъм притеснен за семейството си заради преследвачка
Снимка: БГНЕС

Дейвид Бекъм се притеснявал за сигурността на семейството си, заради жена, която си мисли, че е майка на дъщерята на бившия футболист и Виктория Бекъм - Харпър на 10 г.

Жената е на 58 г. и носи името Шарън Бел. Тя преследвала Дейвид и Виктория, защото смятала, че те са откраднали нейните яйцеклетки.
 
Шарън дори ходила до училището на Харпър. Тя пращала писма на сем. Бекъм в домовете им в Оксфорд и Лондон, а през юли и септември миналата година дори ходила там, за да се срещне с тях.
 
Бел се появила и в училището на Харпър, за да говори с момичето. Жената била там, когато Виктория дошла да прибере Харпър от училище.
 
Шарън Бел смятала, че имала връзка с Дейвид преди години и Харпър е нейна дъщеря.
 
"Той се чувстваше заплашен, страхуваше се за сигурността на семейството си и вярваше, че това поведение е смущаващо и нарочно насочено към него. Той казва, че не познава обвиняемата и тя не е майка на децата му", казала прокурорката Аризуна Асанте в съда, предават от "Mirror".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
2
 
! Отговори
бедното дете преди 1 година
да ни са праи на ударен а да признае че е изнасилил момичето още е било невръстно и този мъж го е примамил и насилил . едно обезщетение от 10 милиона паунда ще помогне частично да потуши душевната и болка.
3
2
 
6
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Тази е за психиатър! Казвам го с най добри чувства.
2
2
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ПРАВИ СЕ ДНК ТЕСТ И СЕ СЪДИ ЗА КЛЕВЕТА! НИЩО СЛОЖНО!
1
3
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
"Да му имам притесненията...."Не, че ми пука за Бекъм и Бекъмица, ама си е гадно да ти се лепне някоя откачалка да те тормози.