Вкараха в карцер участничка от "Фермата"

Валерия беше обявена за най-безполезен участник в стопанството
12 ное 2022 08:24, Александър Попов
10
Вкараха в карцер участничка от "Фермата"
Снимка: bTV

Страховито наказание отнесе една от участничките във "Фермата". Гимнастичката Валерия беше вкарана в карцер за 48 часа, след като беше обявена за най-безполезен участник в стопанството през последните дни. "Титлата" й връчи фермерът на седмицата Веселка, без да подозира колко тежка санкция очаква спортистката.

Валерия беше заключена в празната къща на бившя отбор „Нови надежди“, чиито прозорци са заковани, а през процепите се процежда слаба светлина. В следващите два дни тя ще носи раирани затворнически дрехи и ще получава оскъдни порции. Ако й се доходи до тоалетната, ще трябва да използва цукало. Пред деня ще има право само на три излизания от 15 минути. "Прецакана съм, но няма да мрънкам“, заяви Валерия, а очите й се напълниха със сълзи.

За разлика от нея, полицаят Евгени беше обявен за най-работливия участник на седмицата и за награда получи плеър с любимата си народна музика. В събота той ще излезе на Арената, за да се бори за мястото си в риалитито. За съперник посочи литовеца Влад.

„Може би Евгени си мисли, че съм най-слабият в групата. Но не е хубаво да ме подценява. Аз съм скрита лимонка и усещам, че съм по-силен от повечето хора тук“, заяви опонентът му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ФерматаВалериякарцер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
10
 
! Отговори
Albi преди 1 година
Тая ферма май съществува да поддържа разни лентяйки, дето 1 ден трудов стаж нямат, а само може да се чекнат пред камера. На някои им се услади и стана сезонно занимание. Като се врътнат по 2 пъти през фермата, игри на волята и сървайвър и ето то няма нужда да работят.
7
1
 
11
 
! Отговори
Умници големи преди 1 година
Тея малоу мници хептен удариха дъното дали изобщо някой остана да ги гледа. Вижте кво е по групите всеки гледа игрите, хората ги обсъждат , а тези как не си изровиха главите изпод земята за да разберат , че наптавиха груба , жестока грешка със старите звезди да се гледат пак и нищо ново и интересно няма. Сега измислили ....карцер ...алоуууу ??? Пиете ли ги ? Боже боже ....
6
2
 
14
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Както е тръгнало, рейтига на ФЕРМАТА пада ли пада и е ясно, че ФЕРМАТА 9 няма да има.
5
2
 
14
 
! Отговори
Sindo преди 1 година
Това предаване напълно си е изменило концепцията би трябвало да върнат старите правила и тогава ще му се вдигне рейтинга
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Принципно ми е все тая, помии не гледам.
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тези са толкова зле че и да съблекат някоя от участничките и да я бият с камшици пак никой няма да ги гледа
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви ли не безпоезни неща се навъдиха по този свят.
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
таз вал /бившото бентли е мн ограничено с-во ,пък как се мяткаше кат риба на сухо -ква художествена гимнастика била ? и кво ревът всички ? а таз лили Не може да пее ,дори повече - отвратителна е !