Тото облече затворнически дрехи, оплаква се, че е жертва на кенсъл културата

Изкара се "опасен за демократичния ред"
Обновена: 10 авг 2023 10:09 | 10 авг 2023 09:04, Нели Христова
310
Тото облече затворнически дрехи, оплаква се, че е жертва на кенсъл културата
Снимка: YouTube

Певецът и инфлуенсър Тото пусна видео, в което се изкара жертва на кенсъл културата. В него говори за историята на понятието, което, според клипа, се корени още от древна Атина.

Тото отнесе народното недоволство (а и това на някои свои спонсори), защото се подхилква в подкаста си, докато баскетболният треньор Тити Папазов разказва как преди години остригал невярна приятелка. Така стана жертва на кенсъл културата.

"Опасен" за демократичния ред", написа за себе си Тото. Във видеото той се намира в затвора. Облечен е в типичните пандизчийски дрехи - оранжеви. В клипа се обяснява как в древна Атина видни жители на града били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за "потенциални тирани". Това ставало с гласуване, а се оказвало, че голяма част от вота за един човек била написана с един и същ почерк. Гонени били дори видни пълководци.

След това Тото говори за днешната кенсъл култура и дори кибертормоза. Интересното е, че макар да говори за канселиране и забрани, Тото е изключил коментарите към видеото.

След скандала с Тити Папазов Тото скри клиповете в канала си. В момента в него има 2 видеа - в първото рапърът се извинява за историята, а второто е за кенсъл културата.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
260 Тото ти ли си баце? Или пак си пуснал жената на компютъра? Не че сме постигнали кой знае какво ама поне не се излагаме като кифладжии пред цялата държава. Не сме ти виновни, че те отрязаха спонсорите, ти просто не им остави друг избор! Идете пийнете с Тити по 1 бира и 2 кебапчета с гарнитура, поне да се почерпите за хубавата работа, то друго не остана..
249
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И Веждичката е прав в това, което казва! След приемането на тези текстове в закона какво ще се промени? Щом не се променя начина на действие на МВР в подобни случаи, няма значение какво пише в закона, щом се е стигнало до неговото прилагане - жената пак ще е мъртва или бита...А синдрома на "мене ме биха преди 20 години" ще се прояви във всички мутреси и леки жени, които искат малко внимание и/или да отмъстят на бившите си, че са им теглили шута. В момента има достатъчно закони и наказания!
248
0
 
3
 
! Отговори
Такава е... преди 9 месеца
Разбрахме, че имал предаване в тубата, когато Бат Киро брейка се похвали, че го поканили на раздумка. Това са велики инфлуенсъри.
247
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Анонимните хейтъри, само плюят по хората, а те какво са свършили и постигнали? Нали гледаме навсякъде какво вършат тези съдници, скрити зад клавиатурите? Като прибавим и изпеДеЕеЕрестяването на обществото с разни извратени промени в тесктове на законите, се получава точно това. Едно "общество", което зачерква и оплюва, всичко що не е на тяхното мнение. В момента има огромна подкрепа от САЩ и Европа,защото там вече са прокарали нео либералните си тъпотии и заклеймяват,като "фашист" всеки с мнение
246
0
 
19
 
! Отговори
Инфлуенснат от Тото? преди 9 месеца
Така се получава, когато едни хиляди левове на месец изчезнат. Плачът е голям! Но имам два въпроса: Първо кой е кенсълнал Тото и второ как ви е инфлуенснал (бг повлиял) този човек в живота?! Тото не е зачеркнат, може да си снима каквито иска видея, проблема е че спонсорите ги няма и няма да се върнат. Та този човек го направи известен публиката, която се кефеше на глупавите му истории. Сега тя му взе главата.
245
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Когато искаш да си популярен е нормално да си следен за всяка приказка, която кажеш. Ще имаш много + коментари , но и критиката ще е редом с тях. Това са нормални неща в съвременния свят. Просто си прави нещата по твоя си начин , а интернет средата ще покаже дали си желан или не.
244
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Три дена с тоя неизвестник, стига вече, да се съблича и да си ходи!
243
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Искам да ви обясня защо съществуват така наречените инфлуенсъри . То е защото вие от провинцията плащате данъци, които са безусловни. Без да получавате нищо в замяна, давате парите си. И част от тези се стичат надолу и отиват в инфлуенсърите, за да рекламират неща. В общи линии е това.
242
0
 
17
 
! Отговори
kiki ТОПАЛКАТА преди 9 месеца
Този нищоправец усети,че изтърва кокала и сега всячески се опитва да привлече вниманието на хората отново. Ни кенсъл ни кензал културата ме интересува каквото и да излезе от неговата уста все едно е топъл въздух!
241
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Супер че го махат!Пуши в ефир,пие,истории с който трябва да се срамуваш а не да се гордееш.Бербатов бил гърмял с пушка,подстригал приятелката си и това ли е Гордост?
240
0
 
10
 
! Отговори
opis преди 9 месеца
Тото...Тити....Сещам се за Тато и Тито.....
239
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кенсъл менсъл, а стига с тия тръмпизми и тъпизми.
238
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тити прати Тото на кино!
237
0
 
14
 
! Отговори
Kostas Linke преди 9 месеца
Този мушморок кой е ??..За първи път го виждам чувам за него, да не е Паппи Ханс ?
236
18
 
3
 
! Отговори
до 248 преди 9 месеца
Един от най-гледаните подкасти,но никой не го бил чувал.То като си спрял и не се интересуваш си е твой проблем.*** е,че го отнесе за нищо.Ако не беше той,никой нямаше да знае историята на Тити Папазов.Бил се смял,ами лалво да прави?Да си спре шоуто посредата ли?Пълна зала,хората са платили за забавление.Обидените у лево.
235
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да си отвори onlyfans и да спре да мрънка. Никой не го беше чувал преди скандала, никой не иска да се занимава с него след това. Той само си мисли, че лети е небето, да слиза долу и да си търси друга работа.
234
0
 
11
 
! Отговори
I Will Remember преди 9 месеца
Тоя тото да не е оная ROSSANA дето върти *** дърти...?
233
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тото братле има хора бедни и болни.Повечето хора работят в България гадни работи, които едвам издържат и вземат малко пари.Ти братле си галеник на съдбата - не се оплаквай толкова и бъди благодарен.Иначе си личи, че си добро момче и не се правиш на мутра, но си сгафил с това предаване.А и малко си кух, придържай се към пеенето - явно там ти е силата - имаше няколко добри песни. Не се прави на интелектуалец със сложни фрази - малко е смешно ти се получава.
232
0
 
22
 
! Отговори
Дякона преди 9 месеца
Та отбележа, че тоя тъпан НЕ МОЖЕ да ПЕЕ. Мучи, като теле пред празна ясла :D
231
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кендзел колтурата не я отбирам.