Тото облече затворнически дрехи, оплаква се, че е жертва на кенсъл културата

Изкара се "опасен за демократичния ред"
Обновена: 10 авг 2023 10:09 | 10 авг 2023 09:04, Нели Христова
310
Тото облече затворнически дрехи, оплаква се, че е жертва на кенсъл културата
Снимка: YouTube

Певецът и инфлуенсър Тото пусна видео, в което се изкара жертва на кенсъл културата. В него говори за историята на понятието, което, според клипа, се корени още от древна Атина.

Тото отнесе народното недоволство (а и това на някои свои спонсори), защото се подхилква в подкаста си, докато баскетболният треньор Тити Папазов разказва как преди години остригал невярна приятелка. Така стана жертва на кенсъл културата.

"Опасен" за демократичния ред", написа за себе си Тото. Във видеото той се намира в затвора. Облечен е в типичните пандизчийски дрехи - оранжеви. В клипа се обяснява как в древна Атина видни жители на града били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за "потенциални тирани". Това ставало с гласуване, а се оказвало, че голяма част от вота за един човек била написана с един и същ почерк. Гонени били дори видни пълководци.

След това Тото говори за днешната кенсъл култура и дори кибертормоза. Интересното е, че макар да говори за канселиране и забрани, Тото е изключил коментарите към видеото.

След скандала с Тити Папазов Тото скри клиповете в канала си. В момента в него има 2 видеа - в първото рапърът се извинява за историята, а второто е за кенсъл културата.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
0
 
24
 
! Отговори
Дякона преди 9 месеца
Тоя *** намери, каквото търсеше ! Нали тоя *** обяви Левски за турчин, щото бил 6-то поколение родено в Османската империя. Ей такива необразовани *** създават грешно представа за интелигентност !
229
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Следваща естествена стъпка - *** пор но.
228
0
 
17
 
! Отговори
Нема да стане преди 9 месеца
като на тото, Тото!Горещо препоръчвам след този последен напън да ти е станало ясно, че вече не минава номера с инфлуенсване-то. Почвай да пееш, ако мислиш, че некой те слуша, ако не стане Биг Ша уей - Доганья чека с нови ТИР-ове в Шикагото.Втори вариант - пием, пеем, пушим три в едно уей. Пробвай в Парламента и без тва Ицако е вече там - че даде некой съвет.
227
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И накрая се оказа че клипът е плагиастван и го свали
226
0
 
17
 
! Отговори
гърчове на преди 9 месеца
човек без самооценка, моделиран от стотинките и лайковете...
225
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Добре бе Тото - ако ти си жертва - каква е тогава момичето къде Тити я вързал и остригал ? Ти си жертва , а тя е **** която си е получила заслуженото ? Така ли ги виждаш нещата ?
224
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А защо не облече женски дрехи и не си обръсне косата и брадата?
223
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
По мое време имаше Тото Котуньо - известен италиански певец.
222
2
 
21
 
! Отговори
Бай Танас преди 9 месеца
Покрай Тити и целия шум, научих за Тото и че бил певец. Да вземе да се хване да работи нещо. Пеенето не му е силна страна
221
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тотю не знае ли великата поговорка: "Колкото повече мърдаш, толкова по-навътре ти влаза..."
220
3
 
3
 
! Отговори
Величка преди 9 месеца
Ама той е АРТИСТ ! Вие простолюдието не го разбирате ! Трябваше да направи 12 минутен урок написан по даскалски да ни запознае с това какво е Кенсъл Култура и как ние сме се превърнали в тотални овце ! Засрамете се !
219
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Kензъл културата е отдавна известна в България. С годините най-голяма популярност добива жанрът кензъл на метено. Практически се практикува от всеки.
218
0
 
19
 
! Отговори
Кравар преди 9 месеца
Аре не ми се прави на жертва сега . да се хилиш кат па-ча на тъ-по-ти-ите на Тити че се правил на мъж и остригал някакво момиче - си е пълна пр-ост-отия . Ходи копай картофи и ще изкараш пари . Знам че е по-лесно да висиш в утубата .
217
0
 
7
 
! Отговори
Пълководецът преди 9 месеца
Много самонадеяно!
216
0
 
15
 
! Отговори
Джоан преди 9 месеца
Проблемът не е, че Тото се е хилел, докато Тити се лигавел в подкаста. Проблемът е, че с историята и простотията си Тити е дал идея на много насилници да стрижат вързани момичета. Дефакто подкастът на Тото, който се е излъчил преди време, е причината много момичета да бъдат тормозени и остригани насила.
215
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Туй момче не разбра ли, че колкото повече се оплаква толкова по-зле за него. Всъщност, тотовците и тититата са лакмус показващ колко болно е българското общество. Ако обществото беше здраво и двамата щяха да са по строежите, а не "звезди" и обществени личности така да се каже.
214
2
 
19
 
! Отговори
Дънди Крокодила преди 9 месеца
Тото е елементарен нагаждач, станал жертва на някаква тенденция, вероятно свързана със законодателни промени и нещо по голямо. Всъщност в неговия случай всичко е точно, защото пияната му физиономия и глупавия хилеж не си заслужаваха гледането. Страната я чакат интересни времена.
213
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
като е останал без пари и вече няма да рекламира лимонада, да започва работа, какво реве ?!
212
1
 
19
 
! Отговори
Брей преди 9 месеца
Какво самочувствие има този наш виден плъховодец! Битер атинянин!
211
1
 
5
 
! Отговори
Платон преди 9 месеца
Тото съвременния Сократ : ) Момчето стана много популярно и който покани на под каста седмица преди избори вземаше добри гласове,Хазартя, даже ИТН успя да влезе в парламента след Слави при него. Иначе си ги прави леко нагърмян предаванията и не усети на Титито гаврата .