Plus size модел няма гадже, била прекалено красива

Оплака се от липсата на „половинка“
Обновена: 6 апр 2024 17:17 | 6 апр 2024 17:05, Александър Попов
54
Plus size модел няма гадже, била прекалено красива

Американск Plus size модел се оплака, че не може да си намери партньор в живота, защото е прекалено красива.

26-годишната Лорън Бътлър е родом от Северна Каролина и има над 3 млн. последователи в Инстаграм.

Мъжете избягвали срещите с нея в реалния живот, според нея се страхували от нейната красота и сексуалност.

Бътлър каза, че повечето мъже не са уверени в себе си и не я канят на срещи от страх да не бъдат отхвърлени. Според моделката, ако тя самата проявява интерес към потенциални партньори, тогава те са изненадани, че са я привлекли.

Бътлър вярва, че повечето мъже се интересуват само от нейния ефектен външен вид и не се стремят да я опознаят по-добре.

„Мъжете ме възприемат като сексуален обект, но също така не могат да се справят с уверена жена. Трябва да си уверен мъж, за да приемеш моята професия“, казва тя пред "Дейли Стар".

Моделката отбеляза, че много фенове онлайн искат телефонния й номер, но тя се притеснява да се среща с мъже по този начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Лорън Бътлър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
16
 
! Отговори
Луди има навсякъде преди 1 месец
Нашите зрелостнички пък се разправят с родителите си и настояват да получат като подарък за абитуриентския си бал кубици силикон в бюста. И това не е отскоро, вече близо 15 години се наблюдава тази дивотия. Някои родители отстъпват и се съгласяват. Чудя им се, защо не обяснят на момичетата, че такова "разкрасяване" е нещо сравнително ново и все още не се знае какви ще са последиците за здавето след 30-40-50 години.Ако толкова много искат, нека да поизчакат поне докато си родят деца и ги откърмят
22
0
 
5
 
! Отговори
В Южна Америка преди 1 месец
са актуални два вида интервенции с цел разкрасяване, жените пестят пари за това. 1) Наливат си ботокс в седалищните части и в бедрата, защото се счита, че колкото са по-пищни тези телесни части, толкова жената е по-желана. 2) Онези, които имат дебели носове и широки ноздри по оперативен път си правят малки, финни, чипи нослета. Даже се твърди, че било в реда на нещата за 15-ия си рожден ден момичетата да получават като подарък такава операция, ако родителите могат да си позволят това.
21
1
 
21
 
! Отговори
До 21 преди 1 месец
Има огромна разлика между онези надарени , но със стегнати тела мулатки, независимо от едрите форми на дупета, бедра и гърди и тая дебелана, преляла отвсякъде. Различно е. Няма значение хиляди или милиони последователи, сеирджии са в случая.
20
0
 
12
 
! Отговори
До 17 преди 1 месец
Не три хиляди, а три милиона! Ето това ме учуди, но пък може и да са прави тези, които казват, че след като природата е допуснала някой да има определен външен вид, значи същата тази природа е създала и хора от другия пол, които харесват жени/мъже с точно такъв външен вид. В Латинска Америка и на Карибите примират, като видят едра дебелана. Затова там такива жени често пъти носят прилепнали панталони в ярък или бял цвят, особено мулатките. Bъpвu, че ги разбери.
19
2
 
8
 
! Отговори
Толерантен преди 1 месец
На снимки по бански костюм отпреди три години се вижда, че тялото й е било с форма на пясъчен часовник, изглежда стегната, а бедрата й не са обезформени, стройни са, макар и пухкави. Само огромният й бюст и на онези снимки изглежда отпуснат, но на някои може да им хареса. С две думи, ако си върне фигурата отпреди три години наистина може да бъде харесана. Но това, което се вижда тук на горната снимка вече е безформено. Да вземе мерки, още не е прекалено късно.
18
1
 
3
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 1 месец
Ето така действа плацебо ефекта моли деца.
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми не е красива. Здравите хора са красиви хора. Ако си като тюлен не си здрав, от ясно по-ясно е, това не е красиво! Виж, за тюлените е нормално да са тлъсти защото им е такава природата, но при хората не е така.
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имала 3 хиляди последователи, голямо постижение. Нали всички тичат на сеира. Красота не виждам и не разбирам защо се натрапват и настояват, че са красиви. Просто пълни жени, да си живеят живота, никой не им пречи.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 10 - Какво замениха със звездички в твоя коментар? Опиши понятието по друг начин, стана ми интересно :))
14
2
 
22
 
! Отговори
Ха,ха,ха преди 1 месец
Тази свинка що за самочувствие има...! Най -много да я хареса някой прасчо !
13
2
 
14
 
! Отговори
Не в САЩ преди 1 месец
В Близкия Изток за такива жени се казва "грам жена, грам злато". Това означава, че за да си вземе такава съпруга мъжът е готов да плати цената й с толкова злато, колкото тежи тя самата. Ако не е сигурна дали ще може да се адаптира към живота в някое от емирствата, да пробва в Турция. Сред най-младите там вече се налагат някои европейски критерии за женска красота, но никак не са малко и традиционалистите.
12
5
 
14
 
! Отговори
Мхм преди 1 месец
Дебелаците се разсърдиха и ми пишат минуси. Грозни сте, разберете. Това, че не сте виждали хора с красиво тяло, не значи, че като си дебел си красив. Не е нормално човек да е красив, освен, че е болен. Все едно някой да казва, че няма милионери, защото той и всичките около него са бедни мишлярчета. Ами има, просто няма как да се срещнете с тях.
11
7
 
21
 
! Отговори
Мхм преди 1 месец
Да, да, много е красива. Да си стои в Инстаграм и да не излиза от вкъщи. Не знаех, че дебелите хора били красиви.
10
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
принципно щом има над 3 милиона последователи в инста, явно е харесвана. Има си хора, които обичат такива.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1Според мен ако не си носи *** няма как да искат мъжете да спят с нея.
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Черните обожават такива мекички жени с отпуснати телеса. Не знам защо, сигурно им напомня за майките им
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Друго и е прекалено на тая, не красотата.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да дойде в нашето село ергените ще се сбият за нея.
5
5
 
17
 
! Отговори
Еврогейец преди 1 месец
Доло горе в категорията на Пеевски.
4
4
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Вярно е! Онемях като я видях колко е красива. Ако ме покани на среща и не дай си Боже приема, сигурно ще си глътна езика от притеснение с такава красавица срещу мен :))))))))