Камион и 4 коли се блъснаха на Цариградско шосе

Един човек е загинал, а трима са ранени и отведени в болница
3 май 2010 07:24,
105
Камион и 4 коли се блъснаха на Цариградско шосе
Мястото на тежката катастрофа. Снимка: БГНЕС

Четири автомобила и камион на фирма по чистота са се блъснали на столичния булевард  Цариградско шосе.

Тежкото ПТП е станало след полунощ на моста над кръговото на 4-ти километър в платното посока центъра, съобщиха от МВР.

При инцидента е починал един мъж, а трима са ранени и отведени в болница.

Полицията разследва причините за тежката катастрофа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
19
 
! Отговори
Селинджър преди 14 години
Научете историята на столицата си, мили нейни граждани! Едно време на такива като мен - СЕЛЯНИ са им давали пари да идват в София да живеят. Моите родители може да са селяни, *** да съм и аз, но никой от нас не би се продал... Където и да си роден, като си комплексар няма да си щастлив и всички ще ти пречат.
89
0
 
18
 
! Отговори
тото преди 14 години
Айдеее... поредния комплексар. Кажи какви пари "вадиш" на месец? Ти ако си шеф, аз съм дядо коледа! Бърши си цифките и отивай да гледаш "Сънчо".
88
0
 
18
 
! Отговори
до 99 преди 14 години
Със сигурност по - малко от теб, ти печелиш милиони, несъмнено. Не ти трябва да си грамотен, за да си шеф. Особено, ако си директор на водопад. А в България мноооого такива, хаха.
87
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е па я ,ако знаех пИрфектно българския щех да стана даскал по български , а не шеф!!!А като го знаеш много добре кви пари вадиш на месец??? А да ще се оправдаеш парите не са най-важното. Наистина не са , но в БГ парата ибе фукарата!!!
86
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аууууу па то софиенците много книжовно думат брееее!!!!Проста софиянкооо!!!
85
0
 
21
 
! Отговори
Селянина преди 14 години
Колко даваш?По добре Човек с *** , отколкото човече с токчета или кожени обуща!
84
0
 
18
 
! Отговори
do c. преди 14 години
Пич, не те знам какъв си и къде си завършил, ама за шефче на фирма не ставаш. Освен, ако фирмата не е на баща ти. Липсва ти езикова култура, пишеш като човек, който не е водил официална кореспонденция. Аз не бих те взел и за офис - секретарка. И не ми се оправдавяй с бързане. Тези навици стават втора природа. Защо смяташ, че миграцията е трябвало да спре с дядо ти? Я погледни пак колко жители е имала София 1877 - 78 г.
83
5
 
23
 
! Отговори
Софиянката преди 14 години
Скъпи ми селчо щом в София не ти харесва какво правиш тук отивай си на село на мен от такива селянчета ми е дошло до гуша все не ви харесва тук но неискате да обуете гумените *** наново аз дори бих Ви платила да се върнете по родните си места толкова ми писна от вас, че откато стана демокрация все ми се гади. Където и да отида на където и да се обърна само селяни нито говорят книжовно нито са станали поне малко цивилизовани. Бих дала всичко да се върне софийското жителство.
82
6
 
24
 
! Отговори
ИВО преди 14 години
В СОФИЯ Е ТАКА НА КОЙТО СЕЛЯНИН НЕ МУ ИЗНАСЯ ДА СИ ХОДИ НЯМАТЕ РАБОТА ТУК.
81
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** и скапано село - софия вчера за втори път в рамките на една година ми разбиват колата. Ама те не били местни , били от провинцията селяни. А наркоманите софийски? А за полицайте да не говорим, по скапани и от самите местни селянчета, в случай , че им казах кои са вероятните извършители и пръста си не мръднаха даже не дойдоха щото са били заети. У наше село по цели нощи седи отворена колата , даже последния път тел. ми беше на таблото. Скапано село софия , скапан народ!!!
80
1
 
20
 
! Отговори
Alouuuu преди 14 години
Софиянино *** , научи първо българския език и тогава говори кой селянин и кой не!!!
79
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ах на мама балъченцето :)))
78
0
 
33
 
! Отговори
гр преди 14 години
Бях свидетел на въпросната катастрофа... Първо се удари една кола (тази пред мен) във водоноската, защото нямаше абсолютна никаква сигнализация на машината, че е спряла и работи. Колата спираше около 30-40 метра, но накрая се удари в камиона. Останалите се набучиха в последствие. В случая изцяло виновни са лицата, които отговарят за тези "почистващи" машини. Извън нашата смотана държавица, когато има подобна машина на пътя, тя е сигнализирана почти колкото концерт . т.е. доста осветена, мигаща
77
2
 
20
 
! Отговори
sofiq zapad. преди 14 години
selani prosti robi ste ni.galabov begai si v love4 selqnin mrasen.j6te mi krenvir6a.nerazbirate ezika ama 4etete a .dobre4e ima 6elqn4eta ta dani var6at mrasnata rabota vie ste kato meksikanci za sofiqncite.
76
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ало, я по-добре нищо не пиши, че хората ще си направят погрешни изводи за всички софиянци. То бива да си толкова задръстен, ама чак пък толкова! Софиянец! ПУУУ !
75
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Разследване ли? :)))) Ми, който има нормална памет, ще си спомни, че не беше отдавна, когато пак стана тежка катастрофа със загинал заради някаква подобна машина... В нормалните държави още от един километър започват предупрежденията и светлините, а ние тука "започваме разследване" :) Йде разследвайте :)
74
2
 
22
 
! Отговори
Гълъбов преди 14 години
*** селянин си ти - щом пишеш на този неразбираем език и се криеш зад измислено име!
73
6
 
20
 
! Отговори
sofiq zapad. преди 14 години
dobre4e doide krizata za6toto se nagledah na prosti selqni .ba4ka6ti v stroitelstvoto.
72
5
 
18
 
! Отговори
sofiq zapad. преди 14 години
a metro ima ot 10 godini ama ti segasi do6al ot selo i si me4tae6 da sse povozi6 malko nali.do selkiq bek.
71
4
 
19
 
! Отговори
sofiq zapad. преди 14 години
ti hodil li si v lulin tam ima dosta tvoi saselqni deto nesa okrali horata kato tebe.i sa nakupili apartamenti gore na vito6a deto nqma kanalizaciq i sere6 do hrastete hahahahaha