Полицай се самоуби на Гребната база в Пловдив?

Предполага се, че причините са драми в семейството му
1 окт 2010 11:00,
83
Полицай се самоуби на Гребната база в Пловдив?
Снимка: БГНЕС

Служител на "Общинска полиция" в Пловдив е намерен мъртъв с огнестрелна рана в главата в храсти до паркирано червено "Ауди", съобщи за Dnes.bg директорът на полицията в града старши комисар Тодор Чонов.

Установена е и самоличността му - Стоян С., на 45 години. Засега няма данни за умишлено престъпление.

Според Чонов полицаят се е самоубил. Предполага се, че причините за трагедията са драми в семейството му. Ще се провери и дали не става въпрос за служебни проблеми.

Полицаят е женен, има две деца. По думите на колегите му той редовно е спортувал на спортната база в града.

Униформеният се е застрелял с лично оръжие, а не със служебно. Той е бил в платен годишен отпуск, потвърдиха колегите му.

Трупът е намерен от преминаващи граждани малко преди полунощ.

Полицаи са на мястото на инцидента. Комисар Тодор Чонов отказа да оповести подробности по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: Пловдив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
15
 
! Отговори
Priatel преди 13 години
Поклон пред светлата му памет! Много ще ни липсваш приятелю! Почивай в мир Стоянчо!
74
0
 
16
 
! Отговори
Приятел преди 13 години
Бог да го прости! Беше много добър чвек! Почивай в мир Стоянчо!И нека всички, които пишат злобните коментари да се поставят на мястото на близките и приятелите му. И тогава да злобеят.
73
0
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
До всички мало***ици и изро*и, които петнят паметта на полицая, когото аз също не познавам - Вижте какво, простаци, ако всички вие си теглите куршума аз лично бих бил много доволен, а и на никого няма да липсвате. Вие сте олигофренични кърлежи и ние нямаме нужда от вас. Напуснете не само България, но и белия свят. Хайде, действайте!
72
12
 
2
 
! Отговори
Митре преди 13 години
Един гад по малко -един храненик на България по малко.
71
0
 
0
 
! Отговори
KIRIL преди 13 години
AKO SNIMKATA E AKTUALNA E JANDARMERIST
70
0
 
2
 
! Отговори
KIRIL преди 13 години
TI SI TOP *** :)
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
това се отнася до teen
68
2
 
1
 
! Отговори
ули преди 13 години
Че те не са ли безсмъртни?
67
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Истината е някъде там ... и едва ли ще стане напълно ясна. Ясно е само това, че без причина никой не се самоубива, та дори причината да е в нарушение на биохимичните процеси в мозъка, довеждащи до депресия и т.н.Лека му пръст на човека...
66
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
едно куче по малко...
65
1
 
31
 
! Отговори
възмутена преди 13 години
много си смотан ,а и ако на такива съждения си способен след като си учил???Това да не е филм или сценарий.Говориш така , а не знаеш какъв е човека.Никога не е бил алчен , нито нахален, винаги е бил мил и добър.Колата я купи с голям мерак, тя е на 20- тина години.Допреди това караше трабантче.Беше весел, усмихнат,винаги се шегуваше.Иииии ......може да се изненадате, но цял живот се скъсваше от работа , за семейството.Избълвали се един куп простотии...А СТАВА ДУМА ЗА ЧОВЕК,КОЙТО НЕ ПОЗНАвате
64
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако вземеш да се напръскаш с мухозол и ДДТ и му удариш за по -сигурно чаша мишеморка -наистина ще има един *** по-малко!
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
една жаба се напънала да роди мисъл ,спукала се и умряла
62
8
 
4
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 13 години
Хайде бе, ако не ви изнася марш на навън !!! Нещо да не сте женени за държавна службичка, а ?
61
14
 
4
 
! Отговори
Teen преди 13 години
Абе , един *** по малко ...
60
5
 
8
 
! Отговори
Мразя бюрокрацията преди 13 години
Само да отбележа че болшинството от държавните служители се държат така, за че да си изпълнят служебните задължения едва ли не гражданина трябва да им направи фелацио. А се държат така защото са се добутали до мечтаната държавна службичка с много връзки с други такива държавни паразитни служители.
59
5
 
12
 
! Отговори
констатация преди 13 години
Колко простотия има тука Божеее,колко злоба и селска завист ,явно оскотяването на българина върви в пълен ход ....Един бил данъкоплатец и затова държавните служители са му длъжни едва ли не да му правят фелацио ,друг пък се определил на гражданин ,като по всяка вероятност е задръстен *** ,трети се има за много компетентен та чак раздава присъди и квалификации ,като по всяка вероятност самия той е пълен неудачник и лузър...Хайде малко повече човещина няма да е излишна!!
58
15
 
5
 
! Отговори
до 57 преди 13 години
Мдааа ... те всичките полицаи из форумите са с възможности и образование :-))) Къде се криете иначе ? Че обичайно се срещаме само с полицаи, които имената си пишат с трудност. Да не ви крият някъде като национално богатство бре ?! :-)))п.п. Дали схващаш иронията ? Я си кютай там из МВР-то, че без него има да ровиш по кофите :-)))
57
22
 
3
 
! Отговори
!?+" преди 13 години
Кой да ги самоубива бе мен ?! Я се замисли кой става полицай ?! Обичайно абсолютните некадърници, които ама хептен да нищо друго не ги бива. И фуражката, като се сблъска с първата елементарна трудност - дава фира.
56
15
 
7
 
! Отговори
до 40 преди 13 години
Като ти харесва да си милиционер, ще мълчиш бе *** !!! Писна ми от вечното ви мрънкане, че парите ви били малко, че безплатната ви храна не ви стигала, че пенсиите на 45 не ви стигали !!! Ай сиктир бе !!!Не сте изработили 5 стотинки през скапания си живот, но сте като *** - само за даване пищите !