Бивш кадър на "Атака" оглави новата партия ООН

Сливен приюти Организацията на обединените националисти
23 ное 2009 10:05,
60
Бивш кадър на "Атака" оглави новата партия ООН
Снимка: oon-bg.blogspot.com

Бивши членове на "Атака" учредиха в Сливен нова партия - Организация на обединените националисти (ООН).

За лидер на националистическата формация бе избран общинският съветник Петър Димитров, който през юли напусна редиците на Волен Сидеров.

Всички искат да бъдат с ГЕРБ, но ние запазваме неутралитет
Бившият военен от танковата бригада в Сливен обяви на конгреса, че са се отделили от "Атака", защото Сидеров я е превърнал в ООД.

"Той не желае да има работещи и действащи по места хора, а само да остане медийната марка “Атака” и той начело", каза Димитров.

По думите му сега всички искат да бъдат с ГЕРБ, "но ние запазваме малко неутралитет".

"За ООН е добро всичко, което е добро за България, това е нашето символ верую", каза още Петър Димитров.

Най-новата българска партия не е против участието на страната ни в НАТО и американските военни бази у нас.

Още по темата

В учредителната си декларация от ООН искат българското законодателство да дава предимство на родните инвеститори пред чужденците.

Това трябвало да просъществува до изравняване на българския стандарт със средноевропейския.

От ООН се обявиха за конфискуване на незаконно придобитото имущество, а парите от него трябвало да преминат във фонд за безплатно здравеопазване.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
3
 
! Отговори
"Дежурния редак преди 14 години
ПЕТЪР ДИМИТРОВ ВАДИ 30 ВЪРНАТИ КНИЖКИ НА АТАКИСТИ В СЛИВЕНАОЖФХХ18.01.2010 / 06:30Скандалът в Атака-Сливен набира скорост. Снощи Sliveninfo съобщи, че кандидат-депутат от партията е върнал демонстративно своята партийна книжка. Това е Станимир Петков, бизнесмен, който беше в кандидат-депутатската листа на Атака по време на последните парламентарни избори. Днес стана ясно, че още 30 членове на Атака са върнали своите партийни книжки само в Сливен. Партийните билети са в бившия активист на Атака Петър Димитров, който в момента е председател на новата партия Организация на Обединените Националисти и общински съветник. Димитров съобщи пред Sliveninfo, че притежава общо 30 партийни билета, които са на бивши членове на партия Атака. Всички те са несъгласни със сегашната политика на Атака. Скоро ще покажа пред медиите всички партийни книжки, заяви Петър Димитров. Той отказа да отговори на въпроса дали има нещо общо с върната книжка от бившия кандидат-депутат от Атака Станимир Петков. Върнатите книжки са безпоред удар срещу сегашното ръководство на партия Атака в Сливен. Вчера организацията проведе общо събрание. Там обаче не стана въпрос за скандала с отлива на членска маса от партията в града под сините камъни.
60
1
 
3
 
! Отговори
САМО АТАКА преди 14 години
А бе,болен ли е,злобен ли е,той си е в парламента и прави политика,а вие сте аут!Това е положението!А от плюене файда няма!:)))))
59
1
 
3
 
! Отговори
атакист от сливен преди 14 години
До 56, 57 и 58: Писал си коментарите под различни имена, но с един и същи почерк, с едни и същи думи поради беден речник и при това по едно и също време! Познах те кой си! Признай си! Признат грях не е грях!
58
1
 
3
 
! Отговори
АТАКА преди 14 години
Абе аз съм член на АТАКА-Сливен ,но все още не съм виждал тоя Иван Иванов-чух само за него , че разбил клуба и се самоуправил с дарения на привърженици и подръжници и нищо по-вече.Нищо чудно , че Сливен, Бургас,Ловеч,Ст Загора и в още доста други градове атакистите се отдръпват(или са изхвърляни по повот че мътят водата на БОЖЕСТВЕНИЯ(***)заради лъжите в партията
57
1
 
3
 
! Отговори
баш сливналия преди 14 години
гледам тука някакви коментарчета за Атака или А-така, е вярното е НЕ-ТАКА.Оня посерковец Сидеров взема парици и се изпари и ***.С право са момчетата и момичетата в Сливен доколкото ги познавам работеха за оня *** с лични средства най-вече, вярни на идеята която той предаде лично -като пусна един *** в листата на Сливен пак заради пари но от Скат
56
1
 
3
 
! Отговори
до болен(волен) преди 14 години
Волене ти ни излъга за пари - ти не си никакъв националист , а си просто слагачЦелувай *** сега -те някой и твоя целуват ,но са му вдигнали и мерника кога да го разпорятНие бяхме от истинските АТАКИСТИ , но на тебе ти трябваха ПОСЛУШКОВЦИ И МАНГИЗЛИИ - затова продаваше по 200 000лв. депутатско място.Ти ни предаде предаде хиляди хора които заради тебе бъхтаха стотици километри по митинги (за да види света колко последователи имаш).Ти се съгласи да ни разбият за лична облага
55
1
 
3
 
! Отговори
ВОЛЕН преди 14 години
Организация на ОТЧАЯНИТЕ Националисти?Организация на ОТХВЪРЛЕНИТЕ Националисти?Организация на ОБИДЕНИТЕ Националисти?Както и да ги наречеш, няма да сгрешиш!Затова председателя им Петър Димитров позорно беше изгонен от Атака!Казах!!!
54
1
 
3
 
! Отговори
сливналия преди 14 години
каква тоалетна бе [53] като цял сливен знае, че и двамата братя димитровци са сбъркани, тука виждам аз двете им халки само, нали за туй ги изгониха от атаката
53
1
 
3
 
! Отговори
танкист преди 14 години
Тоя явно през живота си жена не е пипнал щом е ерген на най-малко 45 години. А двете нули на емблемата му показват, че халката му е много лабава и в главата му е само мисълта за тоалетна.
52
1
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
Г-н Димитров, колко пъти ударихте главата си докато влизахте в танка?
51
1
 
3
 
! Отговори
Pffff преди 14 години
Организация на Отчаяните (пръснати) Халки!!!!
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аман....от униформени в тая политика...!!!!!
49
1
 
3
 
! Отговори
... преди 14 години
ООН(е) още едни ***... Аман от партии и партики... станаха партиите повече от избирателите...
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"В учредителната си декларация от ООН искат българското законодателство да дава предимство на родните инвеститори пред чужденците."Това само показва, че не са наясно със задълженията на страната ни произлизащи от членството в ЕС. България няма право да дискриминира чужди фирми за сметка на наши, а и това не е в интерес на обществото ни. Ако нашите фирми са конкурентоспособни, ще се справят и без специални протекции.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 21. Точният лаф е "Да живеят БКП, СДС и техните БЗНС-та!" Все още има помнещи хора!
46
1
 
3
 
! Отговори
mind twist преди 14 години
Плагиатстват името, това вече говори за липса на собствена идентичност.
45
1
 
3
 
! Отговори
бачо петко преди 14 години
Нищо няма да направят!Волен ги гони такива за мързел и интересчийство!И е прав!Друг въпрос е,че десарите с удар по Волен искат да ударят Герб,но няма да стане!Просто няма как!
44
1
 
3
 
! Отговори
MURDOC преди 14 години
ООН? Тия хептен изтрещяха . :)
43
1
 
3
 
! Отговори
съгласен с 42 преди 14 години
Организация на обединените хаховци
42
1
 
3
 
! Отговори
Eнесай преди 14 години
Името на тия трябваше да бъде ООХ. Когато видях новината казах си голям ООХХХХХХХ