Слаб Левски излъга с 1:0 Академик

Единственото попадение в мача заби Исмаил Иса в 45-ата минута
13 ное 2010 16:50,
28
Слаб Левски излъга с 1:0 Академик
Снимка: gol.bg

Левски излъга с 1:0 Академик София, но отново разочарова с играта си. Сините взеха победата, записаха пълен шампионатен успех за първи път от месец насам, но определено не впечатлиха с изявите си.

Футболистите на Ясен Петров доминираха, владееха инициативата, разиграваха топката, но стигайки до наказателното поле на "студентите" изпадаха в безпомощност.

В днешния мач срещу един посредствен отбор най-ярко си пролича липсата на Дарко Тасевски и Гара Дембеле.

Академик от своя страна основно се защитаваше, но в интерес на истината през първото полувреме бе равностоен на сините и на два пъти можеше да поведе в резултата.

Единственото попадение в мача заби Исмаил Иса в 45-ата минута, след груба грешка в отбраната на "студентите".

Още за мача Левски - Академик

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никой не ти чете глупавите вицове сле третата дума.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Манталитет.
19
0
 
1
 
! Отговори
Върнете ни Апостола преди 13 години
Така е, но моля те не назовавай подуенският отбо с името на Апостола! Геренци макар и близо до София никога не са били част от столицата ни.
18
0
 
3
 
! Отговори
кистоник преди 13 години
мачът левски-академик бил слаб. ами какво искате за мач без дарко и дембеле. всичко беше скроено те да не участвуват в няколко мача на левски. сега разследват калиакра и миньор за корупция. А къде остана литекс за мачовете си със софийските отбори. прав е батков. само съдии от чужбина ще закопат пачките на литекс!!!
17
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 13 години
И после, когато софиянец го потвърди: Еееее, тъпите шопета пак се изкарват повече от нас... Аз съм ЗА всичките от провинцията, които са в София да си отидат по родните места и да останем само софиянци - хем и областните градове ще са добре, хем и по-малките градове и села също. София - също. И да, тъпо е да кажеш, че провинциалист = селянин... Изобщо не подкрепям това :)
16
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Абе пичага, много хубаво, че живееш във Виене, но ти се набивали в София строежи и какво ли не... Ами нали все някъде трябва да живеят и работят всички, идващи от провинцията? Някой беше писал: *** нямало къде да си сместим. Ами при толкова много хора, идващи отвсякъде, къде да го складираме наистина? Всеки идва в София, цапа, троши и прави простотии, но после не иска *** на София... Не така, моля ви. А и комплекса не е на софиянци, а на провинциалистите - ВИЕ казвате, София е велик град
15
1
 
5
 
! Отговори
Napushen-Buhal преди 13 години
Миналият кръг всички ревнаха че Монтана легнала на Литекс... все едно Монтана е супер силата в българския футбол. При първия гол на Литекс защитника си дръпнал крака. А какво да кажем за прецизния пас на защитника на Академик днес? Къде е сега голямата уста на Чичо Венци? Или той прикзава само когато му е угодно... А ако имаше мач Славия-Литекс и при резултат 2:1 в 88-та минута на Литекс беше отсъдена тази смешна дузпа... колко обиди щяхмe да чуем?
14
2
 
11
 
! Отговори
Краси преди 13 години
РЕВски винаги са били отбора на *** в България !
13
1
 
12
 
! Отговори
Варналията преди 13 години
до 19Да тук в Австрия са възпитани хората,но има и нещо друго...във Виена живеят нормалните австрийци плюс всичките ауслендери...а по СЕЛАТА и покрайнините на Виена живеят милионерите.Селото където аз живея се казва Reichersdorf,ако знаеш немски-ще разбереш как се превежда.Само в България и то в софиянци се е развил този грозен комплекс-аз съм софиянец,а ти си селянин от провинцията.Никъде по света няма деление на столичанин и селянин!!!
12
1
 
11
 
! Отговори
Варналията преди 13 години
до ОБЕКТИВЕНАверче,аз не виждам какво и е хубавото на София???Може би ти ще ми кажеш!Лицето на България пред света ли е?Аз живея и работя в Австрия,винаги когато се прибирам за Варна минавам през София.Още със влизането ми се набиват на очите,а и не само на мен предполагам-*** катуни,мръсотията,незавършени строежи,пътищата -лунен пейзаж.Без да те обиждам-кажи с какво си повече от отруденият селянин?Че то малките селца са в пъти по-чисти и приветливи от ЛА**ЯНАТА София...
11
1
 
5
 
! Отговори
Стоянов преди 13 години
И аз ли бе? Ми те мах за теб всички са провинционалисти и вонят ! *** !
10
2
 
6
 
! Отговори
Стоянов преди 13 години
Вие красивите голове ги правите в собствената си врата виждаме това.
9
2
 
8
 
! Отговори
Стоянов преди 13 години
До 12:Левски ще го надмине тоя рекорд и то само в БГ първенството.Цял месец нямате победа а и днес не я залужихте. Но има време да се осе...те!
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не "Левски", съдиите излъгаха "Академик"... Не грешка в защитата на последните, а "грешката" на страничния донесе победа с гол, при явна /повече от очевадна/ засада... До кога ?
7
2
 
5
 
! Отговори
Стоянов преди 13 години
Относно провинцията пич , мога да ти кажа че не 100 а 1000 пъти е по-добре от *** София която търси само къде да си изнесе *** който никой не иска.Повярвай ми не след дълго ще се самозаринете с *** и миризма на леш!България не е София.
6
3
 
7
 
! Отговори
Стоянов преди 13 години
Много си зле!!!Забрави Левски в Шампионска лига :) спарин партньор за всеки който го хване !
5
2
 
13
 
! Отговори
Варналията преди 13 години
до 5Да с това име Витоша,подуенските *** ЗАПИСВАТ най-срамната част от почти един век жалко съществуване...през есента на 1987година ФК Витоша води с 3:1 на югославския"гранд" Вележ до 89минута...но губи злощастно с 3:4.През есента на 1989год. ФК Витоша води в Белгия на "гранда" на Европа Антверпен с 3:1...но КОШМАРА от 87год. се повтаря и Витоша губи с 3:4.Това е позор за този отбор,няма друг случяй на подобен срам...И защо днес.бг пак коментират само мачовете на Уевски???
4
1
 
7
 
! Отговори
Стоянов преди 13 години
Май забравяш за отбора с име "Витоша" ?
3
7
 
2
 
! Отговори
roki преди 13 години
levski igra majki i neprekasnato tarseshe pobedata i zaslujeno pobedi.kato se ima predvid che levfski igra bez dembele i tasevski koito sa osnovni futbolisti v otbora i tozi rezultat e dobar.znaeme kak sadite precakaha levski sas cherno more i liteks.postepenno levski shte nabira skorost i kato valiak shte machka vsichko.bravo sini iunaci vav vas e jiv duhat na gundi koito vi okrilia i vi dava sila.levski shampion.
2
2
 
10
 
! Отговори
Бензукан преди 13 години
ПФК Гарра 1914 записа първа победа от месец насам. Да им е честита. Но този мач ясно показа, че в отбора няма лидер и спортно-техническо ръководство. Видя се, че прехваленият треньор Петров не може да накара футболистите си да спазват каквато и да била тактическа постройка и че всички успехи на ПФК 1914 се дължат на Дембеле (това беше ясно още от мача с безкрайно слабия Спортинг - Гарра беше неутрализиран от първата минута и оттам насетне последва лека тренировка за португалците)