Мъжете, на които не може да се вярва

Качества, които трябва да алармират, че има проблем
Обновена: 15 фев 2018 23:00 | 15 фев 2018 22:52, Петя Славова
31
Мъжете, на които не може да се вярва
Снимка: Pixabay

Сигурно сте чували от свои приятелки как са се омъжили за най-красивия мъж на света, а после при развод той се оказва най-големия мошеник. Когато приключваме болезнени взаимоотношения, често си задаваме въпроса: "Къде гледах? Защо не съм видял атези негови качества по-рано?".

Страстта и любовта в розови краски ни пречат да видим истинската и не винаги приятна страна на партньора. И няма гаранция, че няма да повторите отново грешките с друг. Ето качества, които могат да бъдат "аларма" в поведението на мъжете, подготвени от сп. Elle. И могат да бъдат причина за безпокойство, че мъжът не е толкова надежден, колкото бихме искали.

Той мами в малките неща

Той ви казва, че има кошмарно много работа, а всъщност е излязъл с приятели на вечеря. Или пък че е похарчил 100 лева за колата, а пред вас е казал, че са 10. Да - тези лъжи са незначителни и по-скоро отговарят на определението за "акт на самозащита" в опит да се избегнат раздори и дълги обяснения. Такава измама може да изглежда дори безобидна, особено ако последва страстно покаяние. Но помислете, ако не можете да се доверите на човек за малките неща, ще можете ли за сериозните?

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Az преди 6 години
Нищо чудно,че в България семейството изчезва,както и в цялата "западна цивилизация".Тепърва ще разберем какво е демографска катастрофа.Повечето от младите мъже,които познавам не желаят да създават семейства в днешно време и честно казано аз ги оправдавам.По-добре си останете ергени.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Аз гостИ ако не ти зададе тези въпроси, а впоследствие стигнете до брак и деца, най-напред нея ще обвинят, ако семейството мизерства. Ще кажат "Не е мислила когато се е омъжвала, угодила е само на нагона си, взела е мъж, който не е в състояние да осигури семейството и сега децата страдат!"
20
2
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Да си умна означава не само да имаш докторска степен.Умът и изобретателността се изявяват също и в случаите, когато семейството трябва да оцелее с мижавите заплати, които носите и претендирате, че издържате семейството. Но за да оцелее то, жена ви върши истински подвизи. Ама това не го забелязвате.
19
0
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
И при развода хрантутникът й предяви искане за половината от тази сума! Като се има предвид, че 4 години, тя му е изпращала цялата си заплата, за да яде наготово и да лежи на дивана пред телевизора.Аман от мъже готованци!Но когато те пращат пари на съпругата си, която тук хем работи, хем се грижи за децата - тогава сте светци-мъченици! Браво!
18
0
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Много добре разбираш какво имам предвид, не увъртай.Знаел си бил много семейства, при които мъжът работи в странство и праща пари!А имаш ли представа колко нещастници гледат баби в Италия и Гърция и пращат тук ЦЯЛАТА си заплата, а мъжете им тук все не намират подходяща работа? Той "гледа" детето, но всъщност майка му се занимава с това!Една такава наивно беше внесла в банка парите, получавани допълнително - ходила да чисти където я повикат, освен че се грижи за бабичка. И при развода........
17
2
 
2
 
! Отговори
Аз гост преди 6 години
В Бургас когато се запознаеш с някоя дама,първите три въпроса са:...Имаш ли апартамент,какво работиш и имаш ли голяма пенсия....и от там нататък си отсвиркан,все нещо не им харесва!!!
16
4
 
2
 
! Отговори
абе овца преди 6 години
До До 2има и умни ама 90% са *** дето чакат на мъжа да изкра пари да си развяват дупетата по МОЛ=овете
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените сами избират с кой да бъдата!Не разбирам защо постоянно се обвиняват всички мъже за за лошия избор на жените.Чакате да остареете и погрознеете и чак тогава се сещате, че ви трябва някой кото да се държи добре с вас и да ви уважава ама на 30+ е тръдно да намерите такъв и се почва със злобеенето по по младите момичета.Сами сте си виновни преценете се по добре какво може да предложите на някй мъж, и се научете да готвите като цяло не се изисква много от вас.
14
4
 
3
 
! Отговори
Всички са еднакви преди 6 години
Като види човек жена,трябва да си плюе на петите и да бега далече! С много съм бил преди,но загубих интерес и сега ми е спокойно и айляк. Живея спокойно ,вечер си излизам с приятели на бар ,но избягвам горепосочените за контакт.
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13И защо да не иска издръжка мъжът,ако децата са присъдени на него?Мъжете да не са втора категория хора?И тия случаи,когато жена работи в чужбина,пък тук мъж гледа детето са сигурно хиляди пъти по-малко от случаите мъж в чужбина праща пари на жена си в България.Познавам десетки такива семейства,но нито едно ,в което жената да е в чужбина,а мъжът да гледа тук децата.
12
2
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
У нас вече се чува за отделни случаи, при които безработен мъж при развод иска издръжка от жена си, защото тя била с високи доходи, с ренти от имоти, които има от баща си или защото жената има печеливш бизнес.Синковецът доказва в съда колко печели тя годишно, защото предвидливо се е сдобил с копия от някои документи.Да не говорим пък за случаите,когато жената слугува в чужбина и праща пари тук на мъжа си, който гледа детето.Ако е спестила нещо, при развод той претендира за половината от парите!
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има сборници с български народни пословици и поговорки.2 да прочете някои от тях и да не изопачава истината!
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте какво е писал по-долу и 11. Той дали има някаква представа какви са изискванията, които имат по света жените спрямо мъжете си?За повечето български мъже важи пословицата "Намерил, че се и забравил!" - хубави, работливи, отговорни, умни жени донасят зестра, раждат деца, трудят се наравно с мъжете, носят у дома заплата, домакинстват (за което почти навсякъде по света работещата жена има домашна помощница). Българският мъж почти никога не помага вкъщи и счита жената за к/ва и използвачка.
9
4
 
11
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Аман от комплексирани "мъже".Ако виаграта не ти помага, консултирай се с лекар. Жените не са ти виновни.По цял свят се чудят на търпението и издръжливостта на българската жена. Хубостта на българките е не по-малко известна от интелекта им. Ти изобщо имаш ли представа в колко от най-реномираните научни центрове по света работят българки?Но на теб явно никоя българка не ти е обърнала внимание, затова "гроздето е кисело".
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комерс от всякъде са жените, имам една позната и по някога почва да плаче как не си намира подходящ- да й даде сигурност . и аз я питам - "А ти какво ще му дадеш? Не работиш , живееш в хола при вашите , и имаш едно куче дето разтоварва самосвала където свари, щото те мързи да го изведеш" - и почва да се мръщи .
7
6
 
14
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Ако аз напиша статия "На жените не трябва да се вярва", веднага ще се появят всички женски комитети, защитници на животните, феминистки, Истамбулската конвенция, лигата за правата на жените, холивудското движение на жертви на насилието и още много други "правозащитници", с обвинения че аз съм педофил, насилник, женомразец, извратеняк, че трябва веднага да бъда осъден, обесен и изгорен на клада за това че съм посмял да се усъмня във великата сила на жените. Но щом е за мъже - няма проблеми.
6
1
 
7
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
What is the point of publishing pointless articles, but that promote only to set people up against each other?
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БГ-жени хич не са стока............знаем ги добре! Особено младото поколение жени - тия, които са между 20 и 35 години-трагедия.
4
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
90 % от БГ-жени са комерсиални, алчни и манипулативни.
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЪщото се отнася за жените, които мамят в малките неща, постоянно се оправдават, твърде са подозрителни, изкарват ни луди, и проявяват липса на самоконтрол. И то даже в по-голяма степен се отнася за жени от колкото за мъже, и това се нарича прожекция, те ни обвиняват в нещата които те самите правят. На кой мъж е необходима тази драма. И най-вярното е че жената за която се жените не е жената с която се развеждате.