Френска мода: Как да я носим през лятото

Няколко вечни класики
19 авг 2023 20:47, Дарена Найденова
7
Френска мода: Как да я носим през лятото
Снимка: Istockphoto

 Преди да прочетете тази статия, мисля, че трябва да знаете, че това, което си представяме като френски летен стил, е малко клиширано, но знаете ли какво? Напълно сме съгласни да сме клише! 

 
Има много неща, които харесваме във френската мода. Тя е елегантна, класическа и малко самоуверена, но не е известна с това, че е експериментална или новаторска. Но кой казва, че трябва винаги да се отличаваме от тълпата? Има дни, в които просто искаме да се слеем с обществото, да бъдем част от него, но в същото време да се чувстваме добре и да изглеждаме красиво. 
 
Когато става въпрос за обличане през по-топлите месеци, винаги виждаме едни и същи ключови елементи да изникват при парижаните. Ако се загледате в някои от водещите френски инфлуенсъри в социалните мрежи, ви гарантираме, че ще намерите много сходни визии и модни стилове. Това е така, защото столицата на модата преподава дава няколко ценни урока по елегантност, които трябва да се спазват, ако искате да живеете там. 
 
От идеалната бяла тениска до прилепналата рокля, има много неща в летния гардероб на парижанките, които вече притежавате в своя. Затова съставянето на френския стил за по-топлото време няма да ви е толкова трудно, колкото си мислите. Въпреки че не можем да гарантираме по-приемливи температури през лятото, можем да ви уверим, че тези дрехи ще ви накарат да се чувствате много по-комфортно в жегата. 
 
Френски урок по лятна мода - дрехите, които да носите

1. Лятна рокля

Да, това е очевиден избор, но лятната рокля е от съществено значение за съставянето на френския външен вид. Предлагат се множество материи, кройки и дължини, от които да избирате, така че тук всичко зависи от вас, личния ви стил, събитието, на което отивате, и удобството, което искате да си осигурите. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Носете я на ръка.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В сак и куфар я носим, когато пътуваме.
4
5
 
3
 
! Отговори
Ясно как преди 8 месеца
Без бельо.
3
5
 
5
 
! Отговори
Love преди 8 месеца
До 2 Има - аз на парада бях с розова рокля , съчетана с бяла чанта
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Очакваме френските дизайнери да пуснат рокли и за нас мъжете.
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дибиgюc...