Горсов проиграл 100 бона

Толкова е липсващата сума от сметката за лечението на дъщеря му Манеула, която навърши 19 години
3 сеп 2008 11:05,
204
Горсов проиграл 100 бона
Снимка: Булфото

100 хиляди лева липсват от дарителските сметки за лечението на Мануела Горсова, която във вторник навърши 19 години.

Счетоводна експертиза тепърва ще установява точно колко пари липсват и колко бащата Красимир е проиграл на хазарт.

Първоначално се твърдеше, че 70 хиляди лв. е сумата, проиграна на ротативки.

"Всички пари са по една сметка", обяви председателят на  Софийската районна прокуратура Александър Налбантов.

Така той опроверга твърденията на бащата, че харчил пари само от обезщетението, преведено от фигуриста Максим Стависки.

Близо 800 са крупните дарители - бизнесмени, училища, организации, съобщи още Налбантов.

В следващите дни Красимир Горсов отново ще бъде викан за разпит в полицията.

Първия път той твърдял пред разследващите, че за част от проиграните пари има оправдаващи го документи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МАСТИИТЕ СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ
202
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не всичко опира до пари.Това,че Ставийски е известен е плюс до някадъде защото иначе никои нямаше да разбере че Мануела е в кома и да се събират дарения за нея...това не го оневинява обаче.Правилно,че има още хиляди хора който са загубили близки и не знаят нищо за убийците им.
201
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А къде отидоха хорските дарения с смс-и? Доколкото разбрах не са били преведени парите от мобилните оператори? Или сега покрай скандала те просто ще си ги присвоят? За Горсов какво да напиша: ***, пияница, комарджия. Жена му със сигурност е знаела за старстта му кък хазарта, но се е съгласила той да е попечител на парите. Мануела е жертва на катастрофа както много други хора за съжаление. Ствиски е карал пиян с доста висока скорост над разрешената и е убил бих казала двама човека. Дали е той или друг трябва да има строго наказание. Непременно ефективана присъда.
200
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е като и играл 100 бона спечелил ли е ако не дайте му да опита пак
199
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От: АделинаПОРЪЧКОВАТА МАШИНА ........Како ***, дай некой лев, че ме сърбят ръцете ва врътна некоя машинка. Ша дадеш ли ***! Поръчково е поведението на мошенника Горсов. Явно адвокатите следят зорко как върви общественото мнение и пишат - Гоце виновен, Бенатова болучила 20 00 лв. за да се почерпи в сладкарница с баклавички и толумбички за здравето на Мимето, Стависки станал дебеля *** и се скрил във вилата на соцдепутатка на морето с частен плаж и т.н. А Горсов горкия не го пускат в Израел?!? да изиграе поредния водевил на любящ баща проиграл здравето на детето си на ротативки. Няча да се учудя, ако утре тръгне да съди и родителите на загиналия боксьор возил Мимето. Пари трябват за хазарт на тати. Е на това ако не му се казва поръчкова машина здраве му кажи.
198
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всеки тук плюе Ставийски ами другите убиици по -пътищата.Съдебната система ни е скапана.Жив пример-пак миналата година една пияна *** от женски род направи катастрофа в която загинаха 3-маладежи - две момичета и едно момче(едното от момичетата е било бременно).Та становището на съда беше-5хиляди лева гаранция (понеже нямала предишни провинения) и я пуснаха под гаранция понеже нямало кой да и гледа децата и майка и била болна(впрочем по време на катастрофата синът й е бил до нея)...та ви питам това нормално ли е...някой ще каже ееее ама тя има много пари.. да ама не... тя няма нищо просто се наложи да продаде апартамента за да си плати гаранцията.
197
1
 
0
 
! Отговори
Петър преди 15 години
Браво 166!Прав(а) сте!Няма да коментирам друго ,освен 1 въпросче!На коя сметка мога да преведа 300 Euro,ако може г-н Горсов да сложи на "18 чевено"!Някой хора сега ще ме оплюят,че се майтапя със ситуацията!Да майтап има,ама не си го правя аз!Горсов в затвора,нямам друго мнение,а за Максим гласувам с двете ръце "за" затвор!Има ли алкохол,"непредпазливост" отпада!
196
1
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 15 години
"МАЙ ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА СЕ ЗАСРАМИТЕ". Уважаема 166, вече можем да направим профил на на убиец, годен за съд и изстискване. Да не е мутра, да не е политик,да има пари.Ако се замисли човек, за какво беше цялата тази дандания?
195
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Представете си сега след някой месец Ставийски и Горсов в обща килия в затвора, единия заради "неволното" убийство и тежкото раняване на дъщерята на другия, а другия заради профукването на парите предназначени за лечението на собственото му дете, голяма част от които дадени от съкилийника му. Каква компания ще си правят само, тъжна картинка за съжаление. Но има и малко справедливост.
194
1
 
0
 
! Отговори
kaloian преди 15 години
Убиеца не влиза в затвора, дай комарджията да вкараме. Ей хора, много изпростяхте.
193
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, позицията на майката сега е на жена, която нема мозък в главата си.
192
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е, изтрихте ми коментара, но от това нещата няма да се променят - Горсови си остават ***, колкото и пари да им съберат, все са си тия - щерката - , бащата - маргинал, пристрастен към рубетка и майката - неизвестно каква в Италия и сега съгласна на всичко с мъжа си - прахосника. Нито пък ще давам аз или мои познати специално за тези ***. Трийте ме наволя!!!
191
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Откъдето и да ги има парите Петър Христов, добре е че ги дава за благородна кауза.Ето какво казва самия Христовhttp://paper.standartnews.com/bg/article. php?d=2008-09-02&article=246452
190
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как кой-182 ще ги дава, нали 182?
189
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абсолютно съм съгласна.
188
1
 
0
 
! Отговори
lina преди 15 години
защо не се запитаме а този бизнесмен Петър Христов докога ще дава пари както видях ме от репортажа лечението ще продължи с години след скандала обикновените дарители ще се отдръпнат,Някой заинтересували се как може да си позволи да отделя толкова средства човек с не особенно могъщ бизнес.
187
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мдаааа, трябваше да оставят Горсов на спокойствие, защото му е тежко в апартамента в София, който Христов плаща и има стресиращи моменти на ротативките. Ии така.... докато профука всичките пари от сметката. След това- ами ти 182 ще поемеш финансиране на леченето на Мануела. ОК?!
186
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тези, с които е била въпросната многострадална Мануела са били местните мутри - наркотрафиканти. През това време майка й е работила гъзомийка в Италия, а въпросният Горсов дълго преди това е бил изчезнал от живота им. След нещастието, надушил парички, се завръща и вярвам, всички го помните в сълзливите му излияния по телевизиите, барабар с Крум Савов /преди това го уважавах, но вече не/. Та, въпросът е, четете, вярвам в нета и в другите СМИ колко катастрофи стават всеки ден и колко по-свестни деца от тази малолетна са пострадали. Е, или да събираме за всички пари, пък който ги проиграе - късмет му е, или просто да разберем, че в България такова животно като ЧЕСТНА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ просто няма. Пък и да има, точно ТОВА СЕМЕЙСТВО ГОРСОВИ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА. Къэсмета им е, че ябутна Ставийски, за когото мислят, че има много пари. И Горсов сеточеше на 2 милиона. Щеше да си играе, та и в Монте Карло и Лас Вегас да се развихри. Я по-добре да си осиновяваме животни от зоопарка, вместо да си даваме парите за тия ***.
185
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Може ли да се аргументираш защо и как е виновна държавата, че Горсов играе на хазарт с парите от благотворителност предназначени само и единствено за лечението на единственото му дете. Както и за какво е виновна пак държавата, че Горсов на 38 години има само една година трудов стаж?
184
1
 
0
 
! Отговори
Nqma преди 15 години
Доколото знам приятелят и е шофирал колата и той е загиналият всъщност...