Над 7,3 млн. са случаите на коронавирус по света

Смъртните случаи надвишават 413 000 души
10 юни 2020 08:55, Петя Славова
8
Над 7,3 млн. са случаите на коронавирус по света
Снимка: БГНЕС

Случаите на коронавирус в световен мащаб вече са повече от 7,3 млн. Починалите с Ковид-19 са повече от 413 000.

Турция продължава да разхлабва мерките срещу коронавируса. Вече ресторантите и кафенетата ще могат да работят до полунощ. Възрастните хора над 65 години всеки ден ще могат да излизат между 10 и 20 часа, съобщава Bulgaria ON AIR.

Ограниченията за излизане и движение на всички под 18 години отпадат изцяло. До момента децата и най-възрастните можеха да излизат по 6 часа в определен ден от седмицата.

От 1 юли ще могат да отворят врати театрите и кината. Смъртните случаи от новия коронавирус в Турция до момента са малко над 4700.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
7,3 МИЛИОНА случаи, но *** едно си знае, едно си бае.Не в лошо да му се припомня на празната овчa кpaтyнa, че е мaлoyмник.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5И да добавя още нещо - да се харесваш сам е доста жал...ко
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5Трол си, но не от умните! Не спирам да се чудя защо плащат на такива като теб. Целта на троловете е да насочват общественото мнение и да променят обществените нагласи в определена посока, а такива като теб постигат точно обратното-негативни реакции към собствените си писания. То не стига само да можеш да драскаш, трябва и нещо в главата да има...
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Като си такъв почитател на Мангъров, жена ти и дъщеря ти го "питат". Носи му се славата. Не е мит. За него какичките само суперлативи ръсят! Не го гледай как изглежда. Иначе учебниците по медицина вече ги пренаписват. Нещата се променят.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До илюминат-ренегатНякой да го отрича? Въпросът е да се запази здравната система, за да не изпаднем в ситуация хората да не могат да получават елементарна мед.помощ. И да се даде време за изработванеот на ваксина или лекарство! По-устойчив е. По-бързо се разпространява и пораженията върху организма са по-големи и най-вече трайни! Какво дотук не разбрахте? Не! Мангъров! Ограничават ни правата! Е, на каките от софийската детска градина не съм ограничили правата. Да му мислят сега родителите.
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2По добре питай Манафчийски, той ще ти обясни колко яко ша умреш!
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма коронавирус - питайте Радеф и Мангъроф.
1
4
 
7
 
! Отговори
илюминат-ренегат преди 3 години
Всеки ще се сблъска с коронавируса,който няма тежки други заболявания ще оцелее!