Без коментар

45-ата годишнина на Рашидов – клип от предаването "Гласове" на Явор Дачков
4 сеп 2009 18:31, Екип на Dnes.bg
228

 

Източник: youtube

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
0
 
0
 
! Отговори
aydolocph преди 13 години
pLr3sk <a href="sekwndyoljcx/">sekwndyoljcx</a>, [url=mrinuqalnbub/]mrinuqalnbub[/url], [link=wpuxlnhriljo/]wpuxlnhriljo[/link], lphofjcqtrlm/
230
0
 
4
 
! Отговори
PEPI преди 13 години
Вашта мама продажна,вси4ки сте за трепане на тая сбирка,как невие срам даеба *** долна безрамна.И тоя вежди тур4ина министър го направиха срам и подигравка с народа.
229
3
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 14 години
Не сте прави, човека да не е крал от държавата, че да не си празнува юбилея!!! Ама другите били гладували..., да и аз гладувах тогава и нямах, но това не означава, че ще съдя някой който е имал възможност и си е отбелязал годишнината! Мултак бил, не знам какъв бил, ами той никога не е крил приятелството си с Илия Павлов, направи много скулптури за офисите на корпорацията , а това с дипломата е абсолютна шега, а тук е извадено от контекста си и изглежда все едно е някакъв върховен мафиот!
228
0
 
1
 
! Отговори
е преди 14 години
много хубав беше финалът- оглозганите кости, разхвълляните и оляти маси, що не го пуснахте и него?
227
2
 
0
 
! Отговори
slavifen преди 14 години
Слави, обичаме тееее!!!!!! Ама българския народ е ***! Прости им, няма да се оправят, и това им е наказанието. Айде със здраве :)
226
2
 
0
 
! Отговори
Тучо преди 14 години
Бря- двеста и кусур коментара, за нещо преди толкова години....подхвърлят Ви миризлив кокъл и Ви гледат сеира- Според мен някой много мрази В.РашидовКьор софри е имало винаги и ще има.....дори и по време на чума :(
225
0
 
0
 
! Отговори
кал4о преди 14 години
няма ПРОБЛЕМ с министъра на културата, но има голям ПРОБЛЕМ с културата на министъра
224
0
 
0
 
! Отговори
FORI преди 14 години
otnosno sabitieto Rozden den losho nema ma si spomnjam tva beshe nai gladnata godina togava Videnov shteha da go iznasiljat narodnite masi a Vizdate ostanalija `ELIT`- kakva Bezpardonna naglost pokaza!!! izraza e BAIGANIOSHTINA v vsichkite mu aspekti!!!Taka ili inache naroda se poprochisti dosta ot tazi GNILOCH Makar i Rozdennika sega da e Ministar na Kulturata!!! Povecheto ot tjah sa Mucuni ot minaloto i kolkoto po malko im se obrashta vnimanie tolkova po dobre!!!!ZIVEITE HORA S NOVOTO VREME!!!
223
0
 
0
 
! Отговори
Мултак преди 14 години
аз съм потресен... наистина си е без коментар...всички звезди от бг небосклона живи и не толкова живи ядат от една баница (прасе) наречено БЪЛГАРИЯ...
222
0
 
0
 
! Отговори
папане преди 14 години
Кьорсофра! Амабандюгите на ваньо *** му правеха такава в "Олимп",фунията на костоф да ме извинява!!!
221
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
това е точната катринка на живота ни в България
220
0
 
0
 
! Отговори
тихомир преди 14 години
Такъв батак е тука,започнал е от толкова отдавна и е толкова гъст,че излизане няма,няма и да има.Но всеки народ си заслужава властниците-вместо да рупаме банички и да сме зяпали през прозореца,да сме хвърлили една шашка динамит.*** народ сме си,а за подобен тип веселба-някога са щели камък върху камък да не оставят хората,и ония мултаци да са само надгробни плочи вече.Защото преклонената главица ,сабя я не реже,жалко срамиме предците си,дето за една кауза са жертвали себе се и най-свидното
219
0
 
0
 
! Отговори
joro преди 14 години
*** и в тоя и в оня смисъл на думата !
218
0
 
0
 
! Отговори
evil преди 14 години
Е кво, човека празнува. Не виждам нищо смущаващо. Всеки се оправя както може.
217
0
 
0
 
! Отговори
lxo преди 14 години
говорите за "чревоугодничество", но с всичките си коментари крещите: "завист"! всеки народ заслужава сътбата си, само това ще ви кажа!
216
0
 
0
 
! Отговори
ANONIMEN преди 14 години
golyam si kaltak
215
0
 
1
 
! Отговори
муми преди 14 години
Не е мултак, а МУТРАК, както и всички втръснали ни до болка лица уважили това СКЪПО празненество! 201 е прав! Само Костов не присъства изатова целокупно БГ човешки материал го отсвирва и ругае. Така де не е важно ние да сме добре - важно и той да е зле.
214
0
 
0
 
! Отговори
Бойка от Бойково преди 14 години
Димитър Андонов - В тази стара кръчма на тая стара маса ...... виж във вбокса хахаха
213
0
 
0
 
! Отговори
Me myself and I преди 14 години
Ne vidyah edna stastliva usmivka mejdu tya gladni hora!! Zasto se zeluvat tolkova mnogo??
212
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този откъс си го спомням от тв. Тогава беше озаглавен ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА, заради задаваяата се изкуствена криза на кабинета Виденов. Както и да е, българина много бързо забравя някой неща.