Несериозно е за „новата тройна коалиция”

Коментарът на Цвенат Цветанов по притесненията на сините
Обновена: 14 май 2011 21:48 | 14 май 2011 21:40,
38
Несериозно е за „новата тройна коалиция”
Снимка: Булфото

„Несериозни” нарече вътрешният министър и шеф на предизборния щаб на ГЕРБ твърденията за коалиция между ГЕРБ, „Атака” и ДПС.

Сините, които прочетоха декларация в парламента за „новата тройна коалиция”, говорели за минал период, когато нещата се решавали така.

Сега ГЕРБ управлява самостоятелно с подкрепата на независими депутати и политически партии, обясни Цветан Цветанов.

В петък председателят на ДСБ Иван Костов прочете от трибуната на Народното събрание декларация, в която попита дали "Атака", ДПС и ГЕРБ ще са мнозинството, което ще назначи новия президент на България.

Още по темата

Повод за декларацията е изборът на тримата членове от квотата на Народното събрание в новата Комисия за конфликт на интереси.

След тайния вот стана ясно, че ГЕРБ, "Атака" и ДПС ще следят за конфликт на интереси. Този резултат, според "Синята коалиция", говори, че в парламента вече има ново политическо мнозинство, нова тройна коалиция. Десните обвиниха ГЕРБ в съюзяване с ДПС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
УФСЪ преди 12 години
президент ще стане този, който каже доган - да знаете :(
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малко ни в клин-ни в ръкав, но искам да попитам защо не направиха референдум за скапания Шенген??
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя квото и да каже звучи като виц.. Несправедливо е спрямо политическите опоненти някак си.
35
0
 
1
 
! Отговори
A.KUTEV преди 12 години
BLAGODARIA MOMCHETA AKO NE BIAHA HVANALI DROGATA NA LETISTETO MISLEH DA RAZDAM BONUSI DANO OPUSNAT NESTO TAZI SEDMICA DA SE RAZPLATIM...PAK BLAGODARIA
34
2
 
8
 
! Отговори
Боклука на снимката преди 12 години
Да видим отпървом как се лее пред масите кефският лексиконен изказ на помпиер-питека. Сякаш от воле той надрънква за секунди по една камара просташки изцепки, подходящи за пред сборища от чорбарски фенове, понякога се чудя дали Дучето му съставя речите. Неусетно наглото и безцеремонно имитиране на диктатора от Тошква (Правец) доведе до неокомунистически организационен ред във всички нива на държавните учреждения. Началническо-милиционерскят манталитет на простаците от правешката диктатура все повече се налага с нагледна реставрация на онази печално позната командно-административна пирамида. Питаме се все повече кой е шеф тук - питекът-помпиер или Вальо Златев. Питаме се как няма да се строи. Ами ще се строи: притиснете два милиона жители да изминават насилствено по петдесетина километра дневно във въртене с коли, в мъчителни преходи по метър на десет минути, па да видите какви печалби ще измъкне Лукойл. А за награда друснете по левче на час за паркиране.
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПАРТИЯТА МАЙКА И ОТРОЧЕТАТА И.БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП: 27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ бивш член на БКП.ЦЕЦКА ЦАЧЕВА бивш член на БКП.Кристалина Георгиева бивш член на БКП КРЪСТЕНА НА СТАЛИН: КРИ СТАЛИН АНикой не попита Фандъкова дали е била член на БКП преди промените. Кой можеше да стане директор на училище тогава?ЕДИН ЧОВЕК ТУК КАЗА, ЧЕ БИВШИ КОМУНИСТИ НЯМА.
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ КОЯТО СИ ПРАВИ СМЕТКИ ДА УПРАВЛЯВА СЛЕД СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ.ГЕРБ, БСП И ДПС. МОЖЕТЕ ДА МИ СЕ СМЕЕТЕ СЕГА НО УТРЕ ТОЧНО ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ И ПОДОБНО НА ЦАРЯ В ИМЕТО НА НАРОДА ТАКИВА КАТО БОРИСОВ ЩЕ ЗАЯВЯТ, ЧЕ НЕ Е ИМАЛО ДРУГ ВАРИАНТ.АЛО НАРОДЕ ОПОМНИ СЕ БСП И ГЕРБ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО.
31
0
 
3
 
! Отговори
До намръщен преди 12 години
Колко ли хора знаят какво е било през 1952, за да направят алюзията Ами БЕРБ на това разчитат - че малко хора схващат за какво става дума!!
30
1
 
1
 
! Отговори
намръщен преди 12 години
До Честита ви 1952-ра!Колко ли хора знаят какво е било през 1952, за да направят алюзията
29
1
 
2
 
! Отговори
an преди 12 години
SLED 22 GODINI E.ANE, OT MUTRO-KOMUNISTI4ESKITE IS4ADIQ. AKO TOZI NAROD OTIDE DA GLASUVA. TOVA 6TE OZNA4AVA, 4E V BG JIVEQT SAMO -OLIGOFRENI- DANO DA NE SAM PRAV ZA -OPREDELENIETO OLIGOFRENITE- ZA6TOTO TOVA SA HORA, KOITO SI GOVORQT SAMI, I NEZNAQT NA KOI SVQT SA.
28
2
 
12
 
! Отговори
Гаднярски преди 12 години
Тоя Цецко-крадеца да не пада от Марс?Та то е факт движение ГАД.- Г - ГЕРБ- А - Атака- Д - ДПСТо и абривиатурата му е правилна - ГАД
27
2
 
26
 
! Отговори
Честита ви 1952-ра! преди 12 години
Цъкнеш радиото, и хоп - Цоко и Боко!Пуснеш телевизора, и хоп - Цоко и Боко!Влезеш в Интернет, и хоп - Цоко и Боко!Разгърнеш вестник, и хоп - Цоко и Боко!Само на портрети по стените ги няма, все още!
26
0
 
7
 
! Отговори
DA преди 12 години
И ТОЗИ И ШЕФА МУ ГИ ВИЖДАМЕ НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС И НАЙ ЛОШО В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА...РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ПРЕДПРИЯТИЕТО КЪДЕТО РАБОТЯ.....АБЕ ХАМЕЛЕОНИТЕ МОГАТ ДА ИМ ЗАВИДЯТ...ХОРА БЕЗ ЧЕС И ДОСТОЙНСТВО
25
1
 
3
 
! Отговори
ДО 22 преди 12 години
ГЛЕДАЙ НЯКОЯ РИБКА ДА НЕ ВЛЕЗНЕ ОТЗАД ПФФ.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МЕЖДУ ДРУГОТО,ЩЕ БЪДЕ КРАСИВ МЛАД СЕЛЯНИН.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦЕЦО АКО ОБЛЕЧЕШ ЕДНИ БЪЛГАРСКИ ПАТУРИ,ЧЕРВЕН ПОЯС, ЕДНА БЯЛА БЪЛГАРСКА РИЗА,И ДА ТЕ ПРАТИМ ПРИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НА СЕЛО,ДА ВИДИМ КОЛКО ДНИ ЩЕ ИЗКАРАШ БРЕ АЛОНКООЛУ.
22
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Здравейте циркаджии. И днес ли ще сваляте правителството? Успех тогава, аз изчезвам за риба ;)
21
4
 
3
 
! Отговори
аз преди 12 години
Като ви чета разбирам,че само 2-3 човека човека пишат,но под различни имена.Много ярост има у вас,макар да съм сигурен,че вие сте далече от проблемите дето така загрижено коментирате
20
0
 
2
 
! Отговори
Цецка преди 12 години
Ако бях по дребна щях да те хапна!
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***