Полицията и "Атака" си спретнаха меле

Павел Шопов беше проснат върху колата си
27 мар 2008 11:11,
92
Полицията и "Атака" си спретнаха меле
Снимка: БГНЕС

Сблъсък между полицаи и симпатизанти на „Атака“ е имало тази сутрин пред централата на партията на улиците „Врабча“ и „Раковски“, каза Тодор Попов, секретар на партията и общински съветник.

Полицаите ни блъскаха и ни удряха, аз имам рана на крака, каза Попов. Павел Шопов беше проснат върху колата си, допълни той.

Причината за мелето, което е траяло около 10-15 минути, е желанието на симпатизантите на „Атака“ да пресрещнат турския премиер, който е на посещение у нас.

Искахме да го питаме две неща – кога Турция ще ни върне 10-те милиарда дълг и кога ще признаят турския геноцид над българите, обясни Попов.

Според други членове на „Атака“ около 10-20 души са били бити от полицаите, а едно момче е ударено с палка в гърдите.

Имаше насилие без абсолютно никакво основание, защото имаме разрешение за митинг. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров.

На въпрос как си обяснява тази реакция на полицията, той обясни, че за него това е кретенизъм и полицейщина. Начело на МВР стои един дегенерат, който не знае какво да прави, подчерта Сидеров.

Не са нужни20 министерства на държавата, само в Министерството на земеделието работят 19 000 души, каза лидерът на Атака.

Според Сидеров “тази мафия трябва да бъде отрязана с нож”. Сидеров посочи, че България е заплашена от ново турско робство.

Същевременно от полицията заявиха, че намесата им се е наложила, защото симпатизантите на "Атака" са блокирали ул. "Раковски", която е част от маршрута на турската делегация и турския премиер Реджеп Ердоган.

Няма задържани активисти на "Атака". Един полицай е пострадал, като е бил ударен в диафрагмата от симпатизант на "Атака".

Той е откаран е за преглед в МВР болница, но не е пострадал сериозно. От полицията категорично отрекоха да е имало насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
a преди 16 години
Полицията си е свършила работата. По лошия вариант е бил някой от АТАКА да се промъкне за да пита турския премиер и охраната на премиера да го застреля! Така че вместо да хленчите, кажете едно голямо благодаря на полицаите! Пък като толкова АТАКА иска да пита нещо турския премиер ... е къде е Турция отидете там и го питайте. Но си мисля, че комплексираните и манипулирани пиатачи ще си прекарат интересно ако го направят. Тук тези номера може и да минат ама там 30-тина дни в ареста минимум. Като искате да сте националисти не се излагайте ами мислете реални неща!
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Браво за коментара!Защо не пита г-н Сидеров за лагерите,за геноцида тогава!?Защо имаше хора хвърляни на прасетата?Тези хора повечето дори не знаеха защо са там!Нито даваха ,нито искаха обяснения!При това сред тях имаше и много българи и то от елита на обществото!Защо?Трябва да гледаме напред,а не историята!От нея единствено можем да си вземем поука,за да не правим грешки и да не ги повтаряме!Ако гледаме назад,много народи дължат много неща на други!И тогава колко хора ще имат претенции към други!Сидеров да престане да ни излага пред света!Заради такива като него,света няма добро мнение за нас!
29
0
 
0
 
! Отговори
Deus преди 16 години
Браво на ченгетата. Този митинг е доказателство че психиатричните заведения в България отдавна не функционират. Трябва на митинги на атака да изпращат и ченгета и психолози или по скоро психиатри
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не насаждай омраза, ***! Не смесвай българите с БКП/БСП и турците с ДПС!Доган им е взел страха -не смеят да гъкнат! И мизерстват.
27
0
 
0
 
! Отговори
mmm преди 16 години
българскап олиция защитава турци.. а българите кога ще ги защитава така? ? ? АТАКА !!!!!!!
26
0
 
0
 
! Отговори
A1 преди 16 години
В случая-Браво на полицаите! "атака" бяха единствените,гласували против Европейския Договор от Лисабон-факт,достатъчно говорещ сам по себе си какви "патриоти" са всъщност.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Павел Шопов нешто бърка магистралата със София там има полиция а не безпомощен пенсионер .Не забравяйте и ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ процес през 85 година .колко хора бяха храна на прасетата и колко беследно исчезнаха .НАЗАЕМ БРАШНО ТЪПКАНО СЕ ВРЪЩА
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Така е. Целит ми род е от там - Беломорска тракия. За една нощ са избягали, само с по една "бохчичка" в ръце. Не съм убеден обаче, че на В.Сидеров му пука особено за тракииците. Просто си свири на поредната "тънка струна". А и не е първия който се опитва да експлоатира тази тема. До колкото знам, имаше някакъв срок, за предявявяне на претенции към Турция, но не съм сигурен. ако някои занае повече нека го напише.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Този Болния Сидеров продължава да излага страната ни!Че и има претенции да ни управлява!Той за чистач не става!Това неговото не е патриотизъм,а шизофрения+параноя!
22
0
 
0
 
! Отговори
... преди 16 години
В България до 10 години няма да живеят българи
21
0
 
0
 
! Отговори
... преди 16 години
....
20
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 16 години
Атака - победа! Добре, че ги има тях, ясно е, че "умните" ни сънародници с промитите от жалките медии мозъци никога няма да им дадат властта, но поне има кой да говори истината и да отваря очите на хората.
19
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИH преди 16 години
Aтака - Патриоти срещу тази "***" !!!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
От такива свое се взема единствено по тяхния начин.Както те от вас,само така вие от тях можете да си върнете своето.Който твърди нещо друго,защото страда от необмислено възпитание е за сиропиталище.той животът учи,наблюдавайте го и се учете.Не може на подобни *** да говориш за човешки права.За това ви обраха и вътре държавата.Защото им дадохте демокр. ,а те ви отговориха по тяхному.
17
0
 
0
 
! Отговори
чепа преди 16 години
Стани другарю Живков и виж какво става. Потурчината полиция какво прави с истинските патриоти на България.
16
0
 
0
 
! Отговори
lidis преди 16 години
КАТО ГЛЕДАМ СНИМКАТА СЕ СЕЩАМ ЗА ПУТИН И ПРЕДСТАВИТЕ МУ ЗА ОПОЗИЦИЯ !
15
0
 
0
 
! Отговори
buck преди 16 години
АТАКАААААААААААААААААААА
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Чух ,че турският премиер щял да обикаля в кърджалийско и наоколо.Той е премиер и не може така.То си има протокол и трябва да се спазва.Това е визита -правителствена и има ред.Ако това стане,ще знаем че Станишев наистина е забъркан и то много с ДПС...
13
0
 
0
 
! Отговори
свестен преди 16 години
Преди да пишеш простотии,трябва да се ограмотиш.Прогонените българи от Турция в годините след Първата св.война оставят земи и къщи,които Турция безвъзмездно присвоява.Те са най-много в Тракия,но има и изоставени български села дори в Анадола.До сега Турция се прави на ударена,но все някой трябва да повдигне сериозно въпроса.Няма никаква причина да съдействаме на Турция да влиза в ЕС преди да сме уредили старите си сметки.Четете история неграмотни приятелчета!
12
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 16 години
Очаквайте включване по Тв САКАТ ! Премиерът на Турция кани на официален обяд Болен Лидеров !