Апаши оставиха Данчето без кола

"В нея имам всичко - от дисковете до обувките за сцената", признава певицата
21 авг 2008 08:24,
40
Апаши оставиха Данчето без кола
Снимка: БГНЕС

Йорданка Христова остана без колата си.

Апаши задигнали возилото на певицата в събота срещу неделя, баш по лунното затъмнение, от двора на вилата й в Царево.

Сутринта звездата видяла, че Алфа-pомеото 156 го няма.

Първо помислила, че някое от децата се е обслужило, без да информира родителското тяло. После обаче фактите се оказали доста по-прозаични, съобщава "Стандарт".

"Не мога да гадая дали крадците са знаели, че това е моят автомобил, или не. Всъщност няма значение. Имам и застраховка, но по-важното е, че ритъмът ми на живот е нарушен".

Христова споделя, че постоянно е на път и се чуди какво толкова са харесали на кола, навъртяла за две години 80 хиляди км.

"Може би пък някой си е търсил превозно средство, за да се прибере у дома. В нея имам всичко - от дисковете до обувките за сцената", каза още певицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кво и е на алфата бе гомнар,карай си голф 3-ката с пернишка регистрация и зарчетата на джама и газарей..
38
0
 
0
 
! Отговори
за демокрацията преди 15 години
Пак е забъркахте с политиката. Преди всичко е певица.Какви злобари сте ,не е истина.Да вярно в България все повече стават умвствено ограничените и ***-злобари. Аз като и харесвам пеенето да не би да съм гласувал за някои от триглавата ламя а?
37
0
 
0
 
! Отговори
B55 преди 15 години
Върви при *** да пееш , духаш и олабваш с турски .Теб освен червените дядовци и някои изперкали бабички едвали друг ще хареса пеенето ти на плеибек . Стига с тоя *** пияр хептен заприлича на кмета Борисов . Е все пак добре че не каза че са те изнасилили и си бременна де .Що се отнася до алфата то мога да кажа че тия дето са я крали сигурно са се учили иначе такова нещо незнам има ли друг да го купи па камоли да го краде . Нестига че е със скъпи части вози кат трактор и рамжи като такова ами и се троши ега чи не е от желязо а оъ кашкавал .
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Леле колко *** и комплексари са писали тук. Иначе се чу че колата е намерена в Несебър...
35
0
 
0
 
! Отговори
ЕСКОРД преди 15 години
НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТАЯ КОМУНИСТКА, СТАРА ЧАНТА ОТ НЕЩАВЕНА СВИНСКА КОЖА, ДЕТО СЕ ФУКА , ЧИ ФИДЕЛ КАСТРО И ПОДАРИЛ ЗЛАТНО ГРАВИРАНО ЧАСОВНИЧЕ С НАДПИС " ДОБРЕ ДУХАШ".ЕВТИНА РЕКЛАМА СИ ПРАВИ ТАЯ БАБИЧКА, ИСКА ДА СЕ ФРЪЦКА ОЩЕ, АМА ВЕЧЕ КАТО БАБА ЛИЛИ ИВАНОВА -МИНЕТЧИЙКАТА СЪВСЕМ НЕ ВЪРВИ!
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Така е , в последно време българинът се е узлобил изключително много (и по себе си съдя) и дано да е за добро, а жената с нищо не е виновна. И на мен са ми крали кола, никак не е приятно.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Оставете жената намира,и колата и`,и да я плюете нищо няма да и попречите :),вижте се повечето как нищо не сте направили и завиждате.
32
0
 
0
 
! Отговори
дед преди 15 години
Не се коси Данче друга че си купиш!Ако това са дисковете на които пееш на плейбек загубата не е голема.Виж за патъците жалко ама само едни ли имаш?Мислим дето Глигор при развода ти остави повече.Па като имаше къща у Горна Малина защо правиш и у Царево?Щом си толко закъсала ще минем с Москвето да те разкарам по концертите ем че си спомниме за младите години.
31
0
 
0
 
! Отговори
Лорета Велкова преди 15 години
Като чета коментарите относно кражбата просто се срамувам че съм българка .Народа масово изпростя, такава злоба и завист е обхванала хората. Къде отидоха моралните ценности? При завихрянето на толкова отрицателна енергия какво ли добро очаква България?
30
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Абе, нещастници, вие възрастта за нещо обидно ли я приемате, че използвате подобни изрази или може би предпочитате да останете ВЕЧНО МЛАДИ, а ?! Няма да е лошо да проявяваме респект поне към това, което ни е попрославило, ако не към всичко, защото всеки, който е остарял, преди това е бил млад. Майките и бащите ни - също
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Изтрийте я тази че подби пазара на италианските коли.Ама си *** ***,сигурно за теб и ферарито е френско
28
0
 
0
 
! Отговори
Vasil преди 15 години
Berlingo-то че е френска, френска е. Алфата е ИТАЛИАНСКА, голяма бяла птицо! Въобще недей да я бъркаш с френските болкуци!
27
0
 
0
 
! Отговори
&#163 преди 15 години
EEEi, pulno e s zlobni i kompleksirani bezrabotni tipcheta. Vmesto da gledate Dancheto i da zavijdate kolko izkarva hodete da izkarate nqkoi lev.... Mizarnici zavistlivi.....
26
0
 
0
 
! Отговори
гадач преди 15 години
Това е пръст Свише. Тази кола е прокълната, има направена черна магия, и г-жа Христова днес щеше да загине в нея. Бог обаче я спаси. Крадците са инструмент Господен.
25
0
 
0
 
! Отговори
asassad преди 15 години
Щп завиждате толкова много на жената не знам!!Била взимала 2к-3к на участие-ами ще взима.Я се замислете,че чалгаджийките и футболистите,колко пари взимат на учатие или на мач,а и не карат Алфа 156,а карат от Мерцедес нагоре!!!Ама друго си е да гледате изкуствени цици,които само се друсат и не могат да пеят и гелосани *** дето могат да изпускат дузпи и да се жалват колко малко взимат със сравнение с Роналдо.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...bai Pe6o kakvo da kaje ,4e *** sa mu dignali Jigulkata za vtori4ni,a?Red triabva,ei...Voenen prevrat!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vseki den se kradat koli golqma rabota obiknoveni hora kvo da kajat da nqma da i sa4ustvam na tazi darta leika da varvi pesha polezno e
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
eй това злобата в българина няма край...
21
0
 
0
 
! Отговори
simlim преди 15 години
Не плачи, Данче, ще си купиш нова. Но този си вземи още по-голяма кола,може и камион, за да побереш целия си гардероб вътре!
20
0
 
0
 
! Отговори
lis преди 15 години
чш какви са тези злобни коментари, вие сте много нещастни , сигурно ви е яд, че не можете да отидете на море скапани "столичнчета" безимотни