Свобода за баровците, драли полицаи пред "Червило"

Екшънът бе на 15 август след неправилно паркиране на Порше
25 авг 2009 17:35,
306
Свобода за баровците, драли полицаи пред "Червило"
Баровците в съда. Снимка: БГНЕС

 

Софийският градски съд освободи от ареста Ива Цветкова и Мартина Геленцова.

Иво Петков обаче остава с мярка "задържане под стража".

Тримата бяха задържани след скандал с полицаи пред столичния клуб "Червило".

На 15 август колата им била паркирана неправилно пред заведението.

Униформените им поискали личните карти и документите за автомобила "Порше Карера", а Иво Петков се опитал да потегли.

След като не успял, скъсал реверите на униформата на един от патрулиращите, а служителите на реда му сложили белезници.

Това активирало двете му спътнички, които започнали да нанасят удари на полицаите.

Още по темата

И след като били отведени в Първо районно управление, тримата продължили да буйстват.

Петков отказал тестване за алкохол.

При свадата единият от полицаите пострадал леко.

Днес обвиняемите се явиха в съда с адвокатите си, които поискаха освобождаването им.

Мотивите на защитниците бяха, че Цветкова има 9-месечно бебе, а Геленцова е студентка.
 

Съдът уважи мотивите и ги освободи – Цветкова с мярка "подписка", а Геленцова – гаранция в размер на 4000 лева.

Иво Петков остава в ареста, тъй като според разследващите той е предизвикал скандала. 

Днешното решение на съда е окончателно и не подлежи на обжалване или протест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
31
 
! Отговори
Славчо преди 14 години
Постоянно ми трият мнението. Не използвам неценузрни думи и не обиждам никой. Просто аргументирам тезата си, защо не харесвам Любимецът на Тълпите - Бойко Борисов. А уж сме свободна държава. То и в един *** форум щом не можеш да си изкажеш мнението, не зная къде ?
191
0
 
31
 
! Отговори
гдфсагфдгасф преди 14 години
тия мутри пак са плъзнали навсякъде,по едно време бяха поза4езнали ама сега пак трябва да им гледам гнусните грозни физономии, мръсните мутри,генерали и псевдо пожарникари вси4ки в един огромен басейн с 2 нилски крокодила,3 калифорнииски алигатора и 2 бели акули
190
0
 
31
 
! Отговори
СВОБОДЕН преди 14 години
Някои са усетили по нарочния стил, че КАДИЯ, ЕДНО ВРЕМЕ, ЩУРМБАНФЮРЕР и ЧЕКИСТ са едно и също лице. Опитвам се да ви предупреди за плиткоскроената медийна манипулация. Защитавайте законността, пазете се от полицейщината. При законността има народ, при полицейщината има поданници.
189
0
 
31
 
! Отговори
Бай Хуй преди 14 години
На народа му дай ХЛЯБ и ЗРЕЛИЩА. За зрелищата ясно - ББ Клоун N-1. Обаче къде остана хляба, уважаеми ???
188
0
 
31
 
! Отговори
Милена преди 14 години
Аз пък ще кажа само: "О, свещена простота", въпреки че съм с пълното съзнание, че феновете на Бойко нямат представа нито за произхода на израза, нито какво визира той. Само ще кажа, че е свързан с изгарянето на кладата на чешкия герой Ян Хус и една баба. Та въпросното заслепено стадо е в ролята на бабата.
187
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Боце *** хахаха
186
0
 
31
 
! Отговори
до 183 преди 14 години
Аз съм склонен да се съглася със 179. Бойко Борисов е марионетка на ДС, да се разбира на БСП. Те инвестираха в него много пари - целта беше да останат на власт, макар и в сянка, и да продължат да управляват България, така както го правят 20 години вече. Марионетките и клоуните имат различни имена - Жан Виденов, Иван Костов, Симено Сакскобурготски, сега Бойко, но генералите в сянка са едни и същи. Жалко че българският народ не го разбира.
185
0
 
31
 
! Отговори
celulit преди 14 години
докога ша ни занимавате с целулитни мутреси и мутри питуем ви аз???,бат бойко така се е разсмърдяло покрай него че и мириса на *** ште ви се стори като на скъп френски парфюм, хак да ви е, вие го избрахте тоя ***,той си кара джиб4ето а вие 4акаите по спирките кат скотове
184
0
 
31
 
! Отговори
до 162 преди 14 години
Пич не се коси - сега ББ ще въведе маймуницата като официална азбука. Така няма да се познава колко е ***. Ще се маскира един вид между маймунските знаци.
183
0
 
31
 
! Отговори
до179 преди 14 години
То пък сега като не се управляват толкова лесно "масите" и като сме доакрали балканското си разиране за "демокрация" до уродливи измерения - гледам цъфнали сме и сме вързали направо ! Айде стига ПРОСТОТИИ за световната конспирация на "правителството" и "службите" итем подобни глупости. Ако някой има натрапчиви мисли за "имплантация на чипове", "следене от космоса" и "психо контрол" с радиовълни - да ходи при съответните специалисти по ПСИХИАТРИЯ. Аман вече!
182
0
 
31
 
! Отговори
до 162 преди 14 години
Ало, селтик, пиши на български ако си българин. Не на маймуница. Това се отнася и за другите полуграмотни почитатели на Неграмотния Пожарникар. Майка ви да *** проста. Не се научили да пишат, а седнали да разсъждават по форумите.
181
0
 
31
 
! Отговори
Панчо преди 14 години
Жадуваната промяна най-после дойде. Бойко Мутромилиционера взе цялата власт - и *** и пияниците си правят каквото поискат. А народът го духа и злобее по форумите.
180
0
 
31
 
! Отговори
до Би Би феновете преди 14 години
Стадото с наведени главички, пристъва чинно в крак и послушно блее: Боооойко, Цеееецко. Драйфа ми се от *** като вас. И не бързайте да ме заклеймявате като комунист или турчин. Човек трябва да има и малко лично достойнство, а не да папагалства и подражава като ***. За да ти е идол един полуграмотен селян, значи ти трябва да си по-*** и по-голям селянин и от него. Така мисля аз.
179
0
 
31
 
! Отговори
до 162 преди 14 години
А бе *** неграмотен, някъде да си видял да защитавам Станишев. Ама *** като теб си мислят че което не е черно е непременно бяло и обратно. Щом Станишев е лош, значи Бойко непременно трябва да бъде добър. Толкова елементарни нещастници не бях виждал. Напънете си малко мозъчните клетки. Толкова ли не разбирате, че ви манипулират. Кой създаде имиджа на Бойко - медиите нали. Чии са медиите ***. Не е толкова сложно ... помислете!
178
0
 
31
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
интересно мнение наистинанавярно е такапо-лесно ще се управляват масите така
177
0
 
31
 
! Отговори
УТРЕ преди 14 години
ЕДНО ВРЕМЕ в България МИЛИЦИОНЕРА ви вкарваше за най-малкото в Белене, в Германия ЩУРМБАНФЮРЕР ви пращаше да извървите краткия път от вратите на Аушвиц до крематориумите, в СССР пък ЧЕКИСТ ви пращаше в ГУЛАГ да чукате камъни за комунизма. ДНЕС ви подгряват със статии за перверзници и пиянски спречквания (сякаш не ги е имало преди). Целта е УТРЕ да се съгласите първо на документи с биометрични данни, а ВДРУГИДЕН с имплантация на чипове с идентификационни данни. За Вашата сигурност разбира се. Чао
176
0
 
31
 
! Отговори
хохохаха преди 14 години
абе тая пияната в долния ляв ъгъл на снимката, да не е била втори2 рунд с майк тайсън *** кривия грозен нос вади,а мое и тоя селски тарикат до нея да я работи
175
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
жалки грозни пачи
174
0
 
31
 
! Отговори
селяни преди 14 години
тая *** на снимката как се е напаралянкала а и е бременна при това,ето затва децата са алхоколици, заштото ги раждат ей такива *** като тая на снимката
173
0
 
31
 
! Отговори
смешници преди 14 години
вие кво очаквате друго освен отново възход на мутрите и мутресите селски,нали избрахте най-върлата мутра възможно да ви управлява,никъде в нормалните европейски държави го няма това