Уличен кратер запрати кола в стълб. Ранени са 6-ма

Инцидентът е станал във врачанското село Алтимир
18 мар 2010 15:36,
122
Уличен кратер запрати кола в стълб. Ранени са 6-ма
Снимка: Булфото

Огромна улична дупка изхвърли от пътя кола и я заби в бетонен стълб.

При зверската катастрофа са ранени шест души, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал снощи във врачанското село Алтимир.

По първоначални данни маздата е била управлявана от 19-годишен младеж.

Автомобилът му обаче отскочил от голяма дупка по разбитото шосе и се забил в електрически стълб край пътя.

В колата са пътували още петима младежи, които след удара са настанени с различни наранявания в болницата в Бяла Слатина.

Най-тежко е състоянието на 20-годишния В.И, който е приет в критично състояние, направени са му две операции.

Пробата за алкохол на шофьора е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 14 години
за тези неща винаги отговарят кметовете, а това са най-безотговорните управленци, независимо от коя партия произхождат.трябва най-после да осъдят един кмет за умишлено бездействие за да се стреснат останалите
113
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
допреди осем месеца за тия дупки бе станишев виновен....ами сега?
112
1
 
5
 
! Отговори
АНТИкомунист преди 14 години
Пружина има в главата ти МИЛИЦИОНЕРСКА, КОМУНИСТ ***! Та 50 години серете дупки и простотии в тая т.нар. "държава", та всички / и тези млади хора вкл./ да ви сърбаме помията все още...
111
0
 
1
 
! Отговори
plamen преди 14 години
na t.n. aksakovski bair udarih 2 gumi michelin alpine za po 130 lv.da ne mislite,che na njakoi shte mi gi plati.? edin rabotnik mi vika: kaji merci ,che si zhiv.gumite bili bjal kahar.
110
0
 
3
 
! Отговори
мммдаааа преди 14 години
всичко в тази държава е скапано та камо ли пътищата ли няма да са скофтени
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
на широк пък минаваш с 90 ( скорост съобразена с ограниченията за главни пътища ) , но случайно нацелваш една яма с 90км гумата ти се пръска и си представете какво става , това е положението , нацелваш дупка с 90 км прави ти балон на гумата , докато разбереш че гумата не е наред на път гумата ти се пръска представете си какво става , колата става неуправляема ! ПРИ БАЛОН ВЕДНАГА СЕ УСЕЩА ВИБРАЦИЯ, ПРИ СПАДАНЕ НА ГУМАТА СЕ УСЕЩА СИЛНО ДЪРПАНЕ В СТРАНИ НА ВОЛАНА....НЕ КАРАМЕ С ВЪТРЕШНИ ГУМИ !!
108
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Т.Н. АКСАКОВСКИ БАИР НА ПЪТЯ ВАРНА-ДОБРИЧ БЕШЕ ИЗЦЯЛО ПРЕАСФАЛТИРАН ЕСЕНТА. МИСЛЯ ЧЕ ОКТОМВРИ ГО ЗАВЪРШИХА.ДНЕС МИНАХ ОТ ТАМ, ПЪЛНО С ДУПКИ, УЖАС - ЧИСТО НОВА ИЗЦЯЛО ПОКРИТА НАСТИЛКА С ДУПКИ - ЗА ОКОЛО 800 МЕТРА ПЪТ В МОЯТА ЛЕНТА ПОНЕ 20 ДУПКИ. ЗА КАКВО ГОВОРИМ?
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ти даже не си видял знака за остър завой и ограничението на скоростта на това място преди Ст. Оряхово - ама иначе говориш.....
106
2
 
7
 
! Отговори
Наблюдател №1 преди 14 години
Сега ще обвинят младежа, че е карал с несъобразена с пътните условия скорост! Той бил виновен, бил "Шумахер"!... Дано се възстановят по-скоро, а на назидателно коментиращите по-долу ще пожелая да не им се случи подобно нещо, та да разберат от личен опит дали причината е в дупките, или в "несъобразената" скорост. Пътищата ни са като след продължителни бомбардировки! Хората измират по пътищата, но никой не го е еня!
105
0
 
2
 
! Отговори
V tozi slu4ai... преди 14 години
se sudi ob6tinata. Hora izhvur4at ot rabota i se pla6tat stotici hiliadi na poturpev6ite. (v Evropa i USA).
104
9
 
4
 
! Отговори
Петров преди 14 години
Пружини ли има в тези дупки, че така изхвърчат колите? Това *** е шпорило из селото, за да се фука какъв е Шумахер.
103
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
що ли преди дни имаше идентична новина със заглавие за несъобразена скорост която е довела до смърта на 3-*** души.изглежда ако все пак оцелееш по "пътищата" може и да си платиш само ламарините на колата и болката в главата.дали общината ще обезщети тея 6 човека? на кукув ден- а всички починали минават в графата "*** с превишена скорост" защото просто хората не могат вече да се оправдаят.абе с кеф си плащам данъците .....ужас
102
1
 
13
 
! Отговори
Обективен преди 14 години
В "държавата" *** винаги е виновен шофьора ! Още по комунистическо време измислиха безпрецедентния тъпизъм "несъобразена скорост"! По такъв начин държавните безобразия - дупките, се оневиняват а вината е на пострадалия - НИКЪДЕ ГО НЯМА ТОВА!!
101
0
 
5
 
! Отговори
ppepi преди 14 години
e kak koi - shofiora zashtoto e karal "s nesyobrazena s pytnite uslovia skorost" pravilnika e izmislen ot hora koito niamat vryzka s deistvitelnostta .....
100
4
 
2
 
! Отговори
zzz преди 14 години
А на мен ми е интересно с каква скорост е карал :D
99
1
 
3
 
! Отговори
В преди 14 години
мнг ми е интересно ,сега кой ще е виновен ,жалко за хората
98
0
 
9
 
! Отговори
Doc преди 14 години
Преди 3 седмици пътувах от Бургас до Варна. Точно преди Старо Оряхово на завоя нацелих дупка. Малка, но дълбока! Карах с не повече от 70 км/ч, слава Богу, иначе щях да излетя в насрещното движение! Резултат - скъсана предна дясна гума, изкривена лята джанта, закъснение... Разходите няма да коментирам... Радвам се, че не пострадахме! Иначе винетки и всичко останало плащаме навреме..
97
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
jalko za mazdata,a tezi apa6i ne mi puka
96
0
 
11
 
! Отговори
Fullrange преди 14 години
Пътищата ни не са поддържани, откакто са направени преди повече от 20 години и се разбиват чак сега. Пътищата правени преди 2 години вече са мармалад => вложени калпави материали на цената на качествени => разликата от средствата са в господата от тройната коалицийка. На тях им е смешно защото нашите пари са в тях, а ние се трепен като кучета по дупките. Има го и елемента на несъобразена скорост но и пътищата са много зле, ама много.
95
1
 
1
 
! Отговори
Andrey преди 14 години
Жалко за хората, маздата и стълба.