Дъмпела посегнал с нож на Багата

23-годишният люлински бос остава в ареста за 72 часа
Обновена: 28 фев 2012 15:00 | 28 фев 2012 13:28,
171
Дъмпела посегнал с нож на Багата
17 души са разпитани за боя в бар "Айс", където беше ранен Багата. Снимка: архив, Булфото

Люлинският бос Даниел Стефанов-Дъмпела е човекът, който е посегнал с нож на самбиста Благой Иванов-Багата.

Това сочели събраните свидетелски показания за мелето в столичния бар "Айс", при което Багата беше намушкан, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов.

Дъмпела, който беше задържан вчера, остава в ареста за 72 часа. Софийска градска прокуратура му е повдигнала обвинение за опит за убийство.

Полицията е разпитала 17 души, сред които участници в свадата, очевидци и служители на нощното заведение. 

Най-вероятната причина за скандала и последвалото сбиване е въздействието на голямо количество алкохол, употребено от почти всички членове на двете групи, посочват от МВР. Oще хора от компанията на Дъмпела се издирват.

Пред разследващите 23-годишният Даниел Стефанов разказал, че Багата пръв започнал боя.

Дъмпела е криминално проявен. През 2008 г. е регистриран за изнудване, а през 2009 г. е задържан в Дупница за притежание на наркотици и използване на фалшиви документи.

В колата му е открита дрога, а при последвалата проверка се установило, че номерът и документите на автомобила са фалшиви.

Според публикации в медиите Дъмпела е гравитирал около групата на Стефан Бонев-Сако и Милен Даврански-Катерицата, задържани преди седмици при операция "Чук" за ръководене на наркобанда.

Още по темата

Състоянието на Багата се подобрява, съобщиха по-рано от "Пирогов".

Състоянието му е относително стабилно, но все още е с опасност за живота. При боя между двете компании рано в неделя леко пострадаха и 30-годишните му приятели Станой Тодоров и Момчил Кондов.

Междувременно е назначена проверка дали заведението "Айс" отговаря на изискванията за пожарна безопасност, за да може да функционира. За резултатите ще бъде информирана Столична община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още по темата: Благой Иванов-Багата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
16
 
! Отговори
Олеее до 36 преди 12 години
Това драги по соц време нямаше как да се случи! Ама промито ти мозъче какво друго да си мисли. За тия двамката по соц. време нямаше да пишат по медиите за да плашат хората, а шяха отдавна да са в затвора. Тогава място имаше за всички подобни като тия. Да не говорим, че едва ли шяха да си шмъркат наркотици за добро утро и лека нощ. Та това е "демократичмното" мислене, а не соц мислене.
43
1
 
12
 
! Отговори
Забрана от Доновете преди 12 години
Забранили сме изрично на малките назобени пишлемета да правят наркомански и пиянски изцепки по заведенията, но няма особена полза. Нито глобите, нито дори боят помагат. Като се нашмъркат стават "безсмъртни", направо Конар Маклауд като в онзи филм за "безсмъртните". Зобят се с кока, амфетамини + пиячка и тотално не мислят за последствия. Мат'рял, какво да го правиш.
42
1
 
21
 
! Отговори
с. преди 12 години
*** комплексирани тикви се изтепали пияни и 3 дена ни надуха главите с тия!Хич не ми дреме за Багата,Моркова,Гьона,Хобота и така нататък!Аре стига простотии!
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
причината не може да е друга-алкохол и ***
40
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"през 2009 г. е задържан в Дупница за притежание на наркотици и използване на фалшиви документи.В колата му е открита дрога, а при последвалата проверка се установило, че номерът и документите на автомобила са фалшиви."Моля кажете ми в коя държава в света, полицията залавя човек с такива нарушения и той си е на свобода????????? Какви са доводите на съдията да го освободят??
39
1
 
21
 
! Отговори
Бойко тиквата преди 12 години
Тук се появиха разни босове, барони, донове, царе, голяма случка ей! Няколко пияни и друсани келешчета се опраскали в кръчмата незнайно за какво , я за *** я за наркотици и това е водещата новина на България с дни наред. ми сложете една камера в Пирогов да предава онлайн какво се случва и на 15 мин някой лекар да се показва там да дава отчет пред народа. Още не сте взели интервю от баба му и дядо му, чакаме и лелите и чичовците да се изкажат колко свестен е бил, може и от класната му !
38
1
 
16
 
! Отговори
ani преди 12 години
АМА ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С НЯКАКВА *** МУТРА!!!!!!!!!НЕ СЕ ЛИ СЛУЧВА НИЩО ДРУГО,КОЕТО ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕТО НИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА???????????
37
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А героите на едно друго време се казваха Левски и Ботев. Сега са Дъмпела и Багата.
36
0
 
13
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Щом е бос, да му дам едни обувки и да не прави повече глупости?Лошото е, че така наречените "органи на реда" са по-боси и от него! А и нямам толкова много обувки - то милиард и нещо не им стига да се обуят...
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добре че цветанов каза че е пречупил тежката престъпност та да сме спокоини
34
2
 
4
 
! Отговори
Шамара преди 12 години
Така наречения BOSS поне лейтенант да беше :)))
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
''Междувременно е назначена проверка дали заведението "Айс" отговаря на изискванията за пожарна безопасност, за да може да функционира. За резултатите ще бъде информирана Столична община.''Търсят си повод пак.Заведението е виновно няма кой друг.Това е то соцмисленето....
32
0
 
42
 
! Отговори
Бахур преди 12 години
23-годишен -> през 2008 г. е регистриран за изнудване (тоест на 19г.) ... Що за детство е имал тоя ***?!
31
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дъмпела намушкал Багата... и това ако не е славно завръщане към най-добрите мутренски години. :-((
30
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
23 годишен Люлински бос...ахахахаххааааааааааахахахахахахахаахахахаххааааааааааахахахахахахахаахахахаххааааааааааахахахахахахахаахахахаххааааааааааахахахахахахахаахахахаххааааааааааахахахахахахахаахахахаххааааааааааахахахахахахахаахахахаххааааааааааахахахахахахахаахахахаххааааааааааахахахахахахаха
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Престанете всекидневно да ни занимавате с тези ***. Това ли е най-важната новина за България, та ежечасно ни осведомявате. Опитайте се да напишете един приличен коментар по важните въпроси, които висят над страната. Или едно разследване, а не клюки.
28
3
 
30
 
! Отговори
Рекси преди 12 години
Добре де, кво занимават всички. Къв е тоя Бага мага, Хич не ми дреме че са се напили като ***, кой знае кво са издрусали и после се трепат. Ми да се избият ако искат хич не ми дреме. Кво ме занимавате като че ли ще е трагедия. Вие от Днес.бг се излагате понякога със страшна сила, но така като гледам не само вие. Хора биват наръгвани всеки ден ама вие специално внимание на биячи и мутри отделяте. Ай сиктир!!!!
27
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
23 годишен "бос" ХАХАХАХАХА Тия чуват ли се какво приказват?!
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 7, нали чу какво каза онзи съдия в интервю по телевизията - национална политика е да не осъждат престъпници, защото нямало места в затворите.
25
1
 
23
 
! Отговори
Верно ли? преди 12 години
Не сте ли разработили вече App за Андроид, която автоматично да даунлоди и дисплейва състоянието на Багата и мярката за неотклонение на Dumb-bell-а на всеки кръгъл час?Убеден съм че ще строшите Android Market с нея!