Семейна вражда предизвика убийство и саморазправа

38-годишен мъж е бил намушкан, роднините му трошат къщи
Обновена: 9 юли 2012 12:15 | 9 юли 2012 12:15,
106
Семейна вражда предизвика убийство и саморазправа
Два екипа на жандармерията са отишли на мястото. Снимка: архив Булфото

45-годишен криминално проявен е задържан за убийство в Ихтиман. Вчера вечерта в болницата в Ихтиман е постъпил 38-годишен мъж с инициали К.М. в тежко състояние, с прободни рани в областта на шията и тила, който починал малко по-късно.

Незабавно били сформирани оперативни групи, полицейски служители се насочили към болницата и към дома на починалия, където било установено, че се е разиграл инцидент.

Убитият мъж, известен на полицията за кражби, запивал в компанията на свой роднина, когато пред къщата му с каруцата си преминал 45-годишен, с когото били в много обтегнати отношения.

В каруцата заедно с него били и съпругата и снаха му. Между двата рода отдавна имало конфликт, често се стигало и до сблъсъци.

При вида на стария си враг К.М. мигновено се насочил към него и го нападнал с нож в ръка, като го ранил в хълбока. В отговор на нападението 45-годишният мъж грабнал метална вила за сено, с която нанесъл няколко прободни рани в шията и главата на опонента си.

Нападателят, регистриран многократно и осъждан за кражби, бил задържан с полицейска заповед за 24 часа.

Незабавно след трагичния инцидент роднините на убития мъж се събрали и решени за саморазправа, се отправили към къщата на арестувания мъж. Многолюдната тълпа изпотрошила всички прозорци на неговата къща и къщата на брат му.

При разпитите един от очевидците разказал на униформените, че преди да нанесе смъртоносните удари с вилата, А.Б. е стрелял с пистолет. Незабавно бил извършен оглед на имота му и в стопанска сграда зад къщата криминалистите открили газов пистолет, захвърлен в сеното.

За да се опази общественият ред в квартала и с цел недопускане на масови безредици били мобилизирани допълнителни полицейски екипи от районните управления в Костенец, Елин Пелин и Самоков. Два екипа на жандармерията също оказали съдействие на колегите си, като в рамките на около два часа ситуацията е била овладяна.

По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Софийска окръжна прокуратура. И днес продължават процесуално-следствените действия за пълното изясняване и документиране на извършеното престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ейййййй,оставете ги да разрешат спора бе,кво се мешате само...
81
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво мангалин ам действайте по бързо с вилите кво се бавите искам да посбиете два три рода кво е тва 1 наушкан по двама по трима
80
4
 
1
 
! Отговори
БАЙ МАНГАЛ преди 11 години
А БЕ ВИЕ СИЧКИТЕ -- КО СЕ БЪРКАТЕ В НАШТЕ СИГАНСКИ РАБОТИ -- ДЪРЖАВАТА Е НАША -- КОТО ИСКАМЕ ТУЙ ПРАИМ ........АЙДЕ ГЛЕЙТЕ СИ РАБОТАТА
79
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Neseradvai da omirat *** moje tozi ogan priteb da doide moje nyakoi ot tvoita ksta da omre i tazi rados date pocerni
78
0
 
19
 
! Отговори
aer преди 11 години
Радвам се на всяка една *** смърт от 0 до 100г.Сега някои уж хуманисти ще ревнат АМА КАК,АМИ ДЕЦАТА?Няма деца на тази работа-не стига,че ги топлим,поим и лекуваме,но те за благодарност ни ограбват,изнасилват и убиват и то почти безнаказано!Малкият *** утре ще стане престъпник,а ***,като порасне ще ражда престъпници,а ако случайно някой придобие образование,го използвасрещу България!
77
2
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Ex tezi *** samo tyax mojete da opsjdate za6to ne opsjdate zaoalyanovcite kogato ima mac mejdu levski i ceseka kakvi stava togava tro6yat kakvoto im padne i se buyat polo6o daje 71409
76
0
 
17
 
! Отговори
Поли преди 11 години
*** саморазправа може да се сравнява само с озверела кучешка глутница.
75
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма по-злобно и отмъстително племе от ***.
74
2
 
14
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 11 години
много положителна новина-точно така трябва-миризливите *** да се изтребват помежду си ...:)
73
1
 
16
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Това не е никаква държава - цъганите с по 10 присъди се разкарват из улиците с ножове и никой не смее нищо да им каже!
72
0
 
5
 
! Отговори
Соломон Паси преди 11 години
правата на *** са нарушени , нарушени са им правата . Ся ши сезирами целия свят , ква лоша държава , тц тц тц
71
1
 
18
 
! Отговори
еееее преди 11 години
Само не мога да разбера що за *** държава сме! Два милиона черни храним и ги научихме да не работят. Те пък се множат в прогресия. Голямата част от тях били криминално проявени!Не става въпрос всички да са в затвора но може да бъдат организирани трудови лагери и криминално проявените да работят в тях. При първа проява 15 дни, при втора три месеца, при трета година и ако продължават да идат тогава в затвора. Явно няма да се оправят.А има толкова работа. Подпорни стени, речни корита и т.н.
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Десетилетие на ромското включване
69
0
 
22
 
! Отговори
Вчера медиите казаха преди 11 години
за полицаите, които отговарят за *** гето "Факултето" в София: Когато отивали там, за да търсят някого, стотици *** задръствали улиците, за да им пречат, а освен това полицаите трябвало непрекъснато да си пазят гърба.Значи, нещата стоят така:1.*** общност се организира, за да бойкотира държавата, като пречи на нейните служители да защитят закона.2.*** са винаги готови да наранят полицай, т.е. да нападнат държавата.ИЗВОД: С нашите пари държавата хрантути свои врагове!
68
1
 
18
 
! Отговори
А бе, журналисти! преди 11 години
Няма нужда подробно да описвате подвизите на този тип ***!Обобщавайте нещата така: "Поредната *** разправия струва на данъкоплатците еди-колко-си хиляди лева." Ако нямате друга работа, може да приложите и разчет - колко пари ни е струвало насочването на жандармерия и полиция към това селище, колко ще струва лечението на пострадалите, а също и дали в това време някъде някой в този район е пострадал, само защото е имал нужда от помощ, но силите на реда са били ангажирани с ***!
67
1
 
22
 
! Отговори
работещия беден преди 11 години
от всеки 10 ***, 9 са престъпници, какво се учудвате? и при политиците ни е така...
66
1
 
15
 
! Отговори
. преди 11 години
Уважаеми Държавници и Политици,Ще се радвате ли, че сте избрани с гласовете на полуживотни, чийто "инструментариум" са брадви, ножове, сатъри, каруци, колове?НИЕ, РАБОТЕЩИ и ПЕНСИОНЕРИ , НЕ СЕ РАДВАМЕ! Защото тези полуживотни ОТ НАШИЯ ДЖОБ бъркат, за да се лекуват в болници, да получават социални за БЕЗБРОЙНИТЕ "деца", които създават ( за КАКВО???), КРАДАТ ни, УБИВАТ ни, ИЗНАСИЛВАТ ни! ЗАЩО ВИЕ не приемете ЗАКОН в полза на РАЗУМНИТЕ ГРАЖДАНИТЕ?ЗАЩО не се поместват СНИМКИ на всички тези БИЕЩИ
65
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абеееее БУДАЛИ ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ИЗТЕПАТ САМО ТАКА ЩЕ СЕ ПРОРЕДИ ТАЗ ЗГАН
64
1
 
39
 
! Отговори
valeri преди 11 години
В Ихтиман и в Петрич редовно *** се бият но никой не взима никакви мерки. Ако полицията се заеме сериозно и влезе в махалата да претърси колибите много от тези *** ще отидат в затвора. Махалите са пълни с наркотици, незаконно оръжие и крадени вещи. Кога полицията ще започне да си върши работата?
63
5
 
39
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
"Днес.бг така се стараят да скрият имената на тези ***, че въобще не се разбира кой кого е нападнал пръв и кой с какво оръжие е бил и т.н. И да знаете - ако има само инициали без дори малко име, става въпрос за *** "Глупости. Днес.бг както и другите интернет медии черпят 95% от информацията си от новинарски агенции като БГНЕС. Те(днес.бг) не са виновни за половинчатата новина.Освен това подобни материали се намират от сайта на МВР и т.н. и все не пълни.