Мъж катастрофира с крадена кола в компанията на... крадени овце

Арестуваха го за 72 часа, дирят негов съучастник
Обновена: 14 сеп 2012 18:02 | 14 сеп 2012 18:01, Красимир Ангелов
55
Мъж катастрофира с крадена кола в компанията на... крадени овце
Снимка: Архив Булфото

36-годишен мъж от Свищов бе арестуван след като катастрофира с краден автомобил, в който са били натъпкани 5 отмъкнати от него овце, съобщават от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

В рано в сряда сутрин около 05,50 ч. в полицейското управление в Павликени е получен сигнал за катастрофирал автомобил на четвъртокласен път между Павликени и с. Върбовка.

Изпратеният на мястото полицейски екип е установил преобърнат до банкета лек автомобил Опел Астра, в който е открит заклещен 36-годишният А. М. от Свищов. Освен него в автомобила са намерени и 5 овце.

В хода на извършената проверка по случая е установено, че опелът е обявен за общодържавно издирване.  Мъжът е привлечен в качеството на обвиняем за противозаконно отнемане на МПС и с постановление на прокурор е задържан за 72 часа.

От разследването станало ясно още, че негов съучастник е 37-годишният Т. Н., с прякор"Мерджана", от Бяла Черква. Мъжът е криминално проявен и осъждан, обявен е за общодържавно издирване.

Допълнително е установено, че в периода 11-12 септември от кошара в плевенското село Градище са били откраднати 22 овце, собственост на частни стопани. Намерените в катастрофиралия автомобил животни са разпознати от единия от тъжителите.

Работата по доказване и документиране на цялостната им престъпна дейност продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: Павликеникрадена кола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
aman ot nagli *** i partiq ataka uuuuuuuuuuuuu...uz ve4e sme evropeici i ziveem v demokrati4na darzava 4lenka na evrosauza. kade ti kiro na kiriq
45
1
 
4
 
! Отговори
HST преди 11 години
А бе, dnes.bg, що не пишете за *** дето са хванати да берат желязо от Дунав мост? Използвали ниското ниво на Дунав и подбрали една от колоните на моста. И вместо да ги подведат за подривна дейност и тероризъм, след разбит са освободени.
44
1
 
0
 
! Отговори
to all преди 11 години
Четете "борба", там има всичко - снимки, имена, брой присъди. Почуствай се информиран.
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vinata nee v prestapnika ,vinata e v tezi koito 23 godini sazdadoxa prestapnici i prodaljavat da sazdavat tezi partiini velichia koito razgrabixa i ynishtojixa balgaria metodichno i taktichno dnes kapitalisti .fashisti na balgarskia narod eksploatatori kravopiici.
42
0
 
8
 
! Отговори
дгоаая преди 11 години
да живеят престъпниците и БГ правосъдието останалия народ е обречен на бавна и сигорна смърт.....
41
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Р.Хес само че ,те са бьлгари.много гладни.***. жалко за овчиците ,поне човека ги привра.мммммммммннооооооооггооо гладниииии вулгариииииииииии.паляччооооооовввццццциии.аааааммммаааааааааааннн.чуддовиииииииииищтааа.
40
0
 
9
 
! Отговори
СИЛНО КАЗАНО 47.... преди 11 години
.....ТИ ПЪРВО СИ КУПИ ПУШКА И СИ ПОДБЕРИ ДОБРИ И СГОВОРНИ СЪСЕДИ !За да се "интегрират" *** ----ПЪРВО ТРЯБВА САМИТЕ НИЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРАМЕ!"ЛИЧНОТО ОРЪЖЕ" Е------НАЧАЛО НА ИНТЕГРАЦИЯТА НА НАЦИЯТА!!!НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ:ГОСПОД СЪЗДАДЕ СВЕТА---КОЛТ ГО ПОДРЕДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
39
2
 
19
 
! Отговори
......... преди 11 години
Поне половината от пишещите със сигурност знаят че за *** законите не важат,те не подлежат на интеграция по простата причина че са животни(обиждаме животните но такава е реалноста)!? Единственото спасение и интегриране на тези същества може да бъде осъществено само по метода на германците...камера,куршум и всичко от този род...колкото и расистко да звучи!!!
38
0
 
8
 
! Отговори
ov4ar преди 11 години
gospod si znai rabotata
37
2
 
17
 
! Отговори
Боби преди 11 години
Както се е заклещил, някой да му беше драснал и клечката -това щеше да е правосъдие.
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
още веднъж се убеждавам че съдът и неговите решения не са разумни и не работят в полза на обществото
35
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Мъжът е криминално проявен и осъждан"Колко пъти 92, 992, 9992 това ми изглежда като телефонен номер и е гавра с данъкоплатците
34
1
 
1
 
! Отговори
Гладен Пеню преди 11 години
Много апетитно изглеждат тия овце, замириса ми на печенко
33
0
 
16
 
! Отговори
1111 преди 11 години
Е на мен пък ми обраха лозето, гроздето е още кисело но за нашите роми това е без значение.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Овчарчето Калитко...
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nashenska mu rabota.....SHO LI MI SA STRUVA 4E TAQ NOVINA E DOSTA PRESILENA da ne kaja iizmislena makar 4e nqma da se u4udq de
30
0
 
8
 
! Отговори
ЗАЩО , БЕ....??! преди 11 години
....да се крадат овце , кози , крави, коне и ...въобще *** ----СИ Е МНОГО "КЪНТРИ ИСТОРИЯ"....ха,ха,ха,хааааааааааа...!Явно нещата тръгват на добре-----ХОРАТА ВИЖДАТ ПЕРСПЕКТИВА В ЖИВОТНОВЪДСТВОТО!Кражбите са до време и в началото.....после почва да се мисли ПРОГРЕСИВНО :...минава се на вид- "ВЪДСТВО"!Не вервате ли ?ПИТАЙТЕ ДНЕШНИТЕ "БИЗНЕСМЕНИ ", с ЧИЙ ПАРИ СА ЗАПОЧНАЛИ БИЗНЕСА, ха,ха,ха,аааааа!!!!
29
0
 
19
 
! Отговори
юнака преди 11 години
незабавно да го пуснат невинния ром,полицаете които дръзнали да арестуват рома дисцеплинарно да бъдат осъдени зариди дескриминация на човека.Глоба 20 бона на полицаите да им се наложи и тия пари да отидат в отдел дискреминация , и от там в някой дебел джоб все пак нафтата стигна 3 лв.България да бъде веднага извадена от Европийския съюз заради грандиозно потъпкване правата на ромите.Борисов незабавно да се извинни на рома за това нарушение правата на малцинствата.
28
0
 
13
 
! Отговори
ЖОРО преди 11 години
ЖАЛКО ЗА ОВЦЕТЕ.
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...още две неща могат да се добавят към статията със сигурност-че тия двамата са били роми и задължително са били много пияни! :)