Закопчаха свищовлия за блудство с дете

42-годишният рецидивист е освободен с мярка "подписка"
Обновена: 18 ное 2012 15:36 | 18 ное 2012 15:35,
60
Закопчаха свищовлия за блудство с дете
Снимка: Bulphoto

Служители на Районното управление на полицията в Свищов задържаха 42-годишен мъж от същия град за извършени блудствени действия с дете. Това съобщиха от Областната дирекция на министерството на вътрешните работи във Велико Търново.

В петък вечерта в полицейското управление в Свищов е бил получен сигнал, че детето не се е прибрало в дома си след приключване на учебните занятия. То незабавно е било обявено за общодържавно издирване.

Разпитани сабили всички, с които детето последно е контактувало, извършена е проверка на маршрута по който се е движело, проверени са били всички денонощни заведения и магазини в района. Проведени са разговори с близките му и със съучениците му. Приведен е в известност криминалния контингент в града. Проверени са и всички изоставени постройки в района, където би могло да се укрие.

На следващия ден е получен сигнал от 42-годишен мъж от крайдунавския град, който заявил, че е намерил дете, което прилича на издирваното. В хода на разследването станало ясно, че същото в петък е било подведено от непознат мъж и отведено в дома му, където са извършени блудствени действия с него и е държано заключено през цялата нощ.

След проведени незабавни действия по разследването полицейските служители влезли в дирите на извършителя. Това е 42-годишният И. А. Същият е установен и задържан в жилище на свои роднини в свищовско село.

Мъжът е известен на полицията за същите деяния. Привлечен е в качеството на обвиняем за извършени блудствени действия с малолетно лице и противозаконно лишаване от свобода на детето. Взета му е мярка за неотклонение "подписка".

В разследването участие са взели още служители на Център за обществена подкрепа – Свищов, Отдел за закрила на детето и служители на Гранична полиция. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: арестблудствоСвищов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
затворник преди 11 години
Чакаме го с нетърпение да дойде при нас.Ще му направим парти за добре дошъл!
36
0
 
10
 
! Отговори
legaladvice преди 11 години
...и ръцете да им се режат, моля!!!
35
1
 
5
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
с турско "име" е затова не го пишат в тоя "сайт"
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
админа, данеби ти да си И.А., че триеш постовете. КАК се казва този И.А.
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички власт имащи са заалчняли и за пари са готови на всичко, но утре и те самите ще станат жертви на ***.
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До кога тези *** в правосъдната система ще оставят *** сред хората? Наистина дано да бъдат потърпевши самите те за да се сетят, че на такива *** мястото е в затвора и то доживотно.
31
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кастрация с химични вещества!!! Хем хуманно, хем ефективно. В много от нормалните държави е въведена. Нищо друго не ги оправя. Да видите как ще намалеят подобни случаи. А така както ги "съдят" сега у нас, стават все по-смели. Човек има чувството, че сред правозащитниците ни има доста с подобни отклонения.
30
1
 
33
 
! Отговори
ана преди 11 години
доброто, лекарство БЕСИЛКА и да видим дали ще има следващ случай ,
29
1
 
39
 
! Отговори
Обикновен Човек преди 11 години
Искам референдум за промени в законодателството, да се кастрират изнасилвачите и педофилите.
28
19
 
4
 
! Отговори
акс преди 11 години
не ми пука кво се случило в свищов един незначителен град с психично болни жители и кой кого предизвикал няма значение все ***.
27
10
 
9
 
! Отговори
Хари–Торонто преди 11 години
Никога няма да се оправите!
26
0
 
22
 
! Отговори
до ОТЕЦ РАЛФ преди 11 години
Проблемът им е в главата- и да го кастрират, пак е сбъркан!
25
1
 
6
 
! Отговори
iliyan.milanov.9 преди 11 години
До Съдия РумянаЧеналова"Тук имаме доказателства защото той няма пари да си плати и го очакват 9 години затвор в Софийския централен.""Страхотни" доказателства Господа Съдии.П.П.Опитайте се, да си оправите правописните грешки.И на мен ми се случва, но аз не съм като Вас Длъжностно лице ...
24
1
 
24
 
! Отговори
! преди 11 години
Това няма лечение- от затворите ги пускат бързо, защото са тихи и кротки и не създават ядовете- излизат предварително за доброто поведение. На площада и с камъните- най- добрият лек, че се понавъдиха, че и глава си надигат- стават много, сайтчета, порно индустрийка с изнасилвания на бебета- много са, един линч на такъв на площада и ще се посвият.
23
4
 
21
 
! Отговори
Относно статията преди 11 години
На мен пък от статията не ми става ясно какво се е случило - "детето" момче ли е или момиче, защото едно дете (момиче на 17 г. и 10 месеца) може и само да му се е сложило! Дали за пари, дали за подарък... Уточнете ги тези неща! "Проверени са били всички денонощни заведения" - това кръчми и барове ли ще рече? Ако детето е на 10 год. защо ще проверяват денонощни заведения?
22
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
К'во се чудите, че го пуснали.Щото нямаме една тиква за премиер която праща мръсни смс-и на непълнолетни момичета?!
21
1
 
37
 
! Отговори
И.Миланов преди 11 години
До Съдия РумянаЧеналоваТака значи ....За дядото отсекъл дърва за да сгрее семейството си и да не измръзнат през зимата, защото нямат пари - 9 ГОДИНИ ЗАТВОР!А за нещастника, който се гаври с деца - ПОДПИСКА ......Някак си, не схващам логиката .... Госпожи и Господа Съдии ......
20
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И защо е пуснат? Да не вземе случайно да остане на сухо. Да може да прибара още някое дете ли? Чак тогава ли великата ни съдебна система ще нареди да го задържат за постоянно. Дано на съдията дето го е пуснал да прибара наследниците.
19
1
 
15
 
! Отговори
ддд преди 11 години
Браво! Полицаи и по - скоро съдии така или там, който е дал е освободил тоя човечец, едва рецидивист, страшна работа е свършил...
18
1
 
27
 
! Отговори
И.Миланов преди 11 години
"Подписка" - звучи адски смешно и не на място.Да пуснат с "подписка" някой откраднал две кокошки, ама този .... Освен това и е с рецидив за подобно престъпление ....П.П.Какви са тези закони, какви са тези съдии .... нямам думи ....