Зверска катастрофа край Аксаково, един загинал

Две деца и четирима възрастни са ранени
11 яну 2014 16:20, Александър Попов
24
Зверска катастрофа край Аксаково, един загинал
Снимка: Булфото, архив

Мъж е загинал, а две деца и четирима възрастни са ранени при тежка катастрофа край Аксаково.

Верижният сблъсък е станал на разклона за село Изворово по главния път Добрич – Варна. Инцидентът е станал малко след 13:00 часа, след като автомобил "Ауди" е предприел изпреварване и се е блъснал челно в "Жигули".

Вследствие на удара шофьорът на руската кола е починал на място. Шофьорът, причинил катастрофата, е откаран в МБАЛ „Св. Анна” в тежко състояние, заяви пред "Фокус" управителят на Спешна помощ във Варна д-р Мая Рашева.

Сред ранените са четирима възрастни и две деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: АксаковоМВРКатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
До баче кико Ти Жигула ли караш, та знаеш колко е здрава? Защо тогава загиналите са в Жигулата, щом не би трябвало да са загинали?
16
2
 
27
 
! Отговори
Strict преди 10 години
Очевидци разказаха, че "Ауди" със софийска регистрация се движило от Варна към Добрич, но предприело изпреварване и се блъснало челно в "Жигули" с добричка регистрация.На място загинал пътник от руското возило, а водачът е в много тежко състояние и е откаран в МБАЛ Св. Анна. По-късно и той е починал.Мутреса, Ауди, високо самочуствие- просто нямам коментар!Жалко за невинните хорица от Жигулата! Мир на праха им!
15
1
 
11
 
! Отговори
морския преди 10 години
Към екипа селото не е Изворово, а Изворско!
14
11
 
9
 
! Отговори
баче кико преди 10 години
ЖИГУЛАТА Е ДОСТА ЗДРАВА МАШИНА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗАГИНЕШ В НЕЯ
13
1
 
13
 
! Отговори
nikoi преди 10 години
tozi *** ot Audi e porednia maloumen gazar koito triabva da ponese mnogo za tova koeto e napravil. vsichko se sluchva no selianiata i gazariata krai niamat. nito farove, nito drugo e vinovno za sluchaia. Mir na prha mu na shofiora na zigulito
12
10
 
8
 
! Отговори
ей преди 10 години
Ама откачете си фаровете от електромера и проумейте, че извън вашето село също се случва нещо умно
11
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Загинал е защото Руските фарове не светят като западняшките, нали коментиращи и всезнаещи милиционери?
10
4
 
25
 
! Отговори
Веско преди 10 години
Ей, много *** народ! Сега дърветата им пречели, после канавките или мантинелите. Дай да асфалтираме цялото поле и всеки да дава газ на воля. Разберете, че нямате работа извън пътя и разрешената скорост е 90 км/ч
9
1
 
22
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Иска шофьора на аудито да излезне от болницата прикован на инвалиден стол и умен колкото морков, да му се радват роднините
8
6
 
30
 
! Отговори
Винету-Тиквоту преди 10 години
За това искам воина ,когато се озовем на боиното поле където се искат нерви тея нерваците все ще се мъчат да бъдат дяволи и нервно ще притичват или ще си подават тъпите кратуни да погледнат и ние спокоините ще ги отстрелваме с кеф и ще им даваме така липсващото им спокоиствие,аи ша ги и в набедените психопати и нещатстни съзтезатели избягали от психодиспансерите на страната !! И все по лошо ще става ,като гледам как племето затъпява и пощурява !
7
14
 
10
 
! Отговори
dsds преди 10 години
абе 1,докат бяха "ФАРОВЕТЕ" сега и дърветата ли ви пречат??!Дайте да оголим земята заради дебелите глави ,дето не са в затвора!!!Няма възмездие и законност!!Това е!!Пускайте фаровете и чакайте следващата катастрофа национална от политиците!!!\abe *** t znaesh li che v chujbina pokrai shosetata pochti vsichki durveta sa orqzani.dokato im takiva kato teb shte ima zaginali.koe e po cenno durvoto ili choveka pitam az?
6
2
 
53
 
! Отговори
Уплашен преди 10 години
Божке, за 20мин на околовръстното в София се чувствах като в Междузвездни войни. Поне 3 пъти се опитаха *** шофьори да ме ударят, докато карам в средна лента с потока... Дори и в Индия не е така !Като тръгнете да изпреварвате помислете какво е да си затиснат сред ламарини...Бог да прости човечеца.
5
3
 
51
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Аман от *** по пътя!
4
5
 
37
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Убиецът от Ауди-то дано не изкара дълго!
3
1
 
42
 
! Отговори
Ani преди 10 години
Ужас ,внимавайте,бе хора .от Нова год. досега мн народ загина.
2
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ужас... Изпотрепали са се... Внимавайте като изпреварвате.
1
8
 
71
 
! Отговори
фг преди 10 години
ТОВА Е МНОГО НАТОВАРЕНА ОТСЕЧКА ,А ЛЯТОТО Е АД КОГАТО ,РУМЪНЦИ,РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ ЗАПОЧНАТ ДА ИДВАТ НА МОРЕ ТОВА Е УЖАС.ТРЯБВАТ МИНИМУМ 4 ПЛАТНА ПО ДВЕ В ПОСОКА И ДА ОРЕЖЕТЕ ДЪРВЕТАТА ,ЧЕ Е МНОГО ОПАСНО.