Катастрофа блокира трафика пред Ректората на СУ

Няма данни за сериозно пострадали при инцидента
19 дек 2015 16:46,
6
Катастрофа блокира трафика пред Ректората на СУ
Снимка: Булфото

"Алфа Ромео" и "Ситроен" катастрофираха на кръстовището на булевардите "Цар Освободител и "Васил Левски" в центъра на столицата. Няма данни за сериозно пострадали при инцидента, съобщава Булфото.

Нанесени са материални щети по предниците на двата автомобила. Вероятна причина за инцидента е неспазване на светлинната сигнализация на светофарните уредби.

Вследствие на пътния инцидент в района на парламента и Ректората на СУ се образуваха колони от автомобили.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
6
 
! Отговори
Дръж преди 8 години
Това, за което се моля е, хората от провинцията да си вземат 21,22,23 като отпуска и лекинко да хващат пътя. Да,да, знам че работа и пари има само в София, но вече се пука по шевовете. Моля ви, изберете Терминал 2. Не, не винаги има място за още един. :(
4
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
После защо улиците в София са разбити. Днес преобладаваха регистрациите от провинцията из града.Трябва да ги карат да си плащат данъците тук а не по селата
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вероятно са съобщили на тъпунгера в кабинката, че ще минава някой велик кияк на държавна хранилка,който много бърза.И рушветчията загубен, за да му осигури трасе, е сменил светофара на мига.
2
3
 
10
 
! Отговори
мутра преди 8 години
днес само аз бях със софийска регистрация преобладаваха со и рк
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По улиците е някакъв Ад.Колите не са толкова много но явно провинциалистите пак са задръстили "СофетУ".Не могат да карат но пък се "ръгат" като ***.