Мъж уби приятеля си по невнимание по време на лов

57-годишният бургазлия е прострелян в главата с ловна пушка
19 дек 2015 21:25,
55
Мъж уби приятеля си по невнимание по време на лов
Снимка: Булфото

57-годишен мъж от Бургас загина при случайна стрелба по време на лов в местността "Света Марина" край Малко Търново. Това съобщиха от ОД на МВР – Бургас за "Фокус'.

Оттам уточняват, че около 14.11 часа днес в Районно управление – Малко Търново е получено съобщение за инцидент, възникнал по време на лов, при който в областта на главата е прострелян 57- годишният мъж.

Установено е, че двама мъже, на 57 и 73 години, участвали в ловен излет в местността "Света Марина" край Малко Търново. Вероятно поради невнимание 73-годишният произвел изстрел и прострелял със законно притежаваната си ловна пушка 57-годишния бургазлия, който загинал на място.

Дошлите на местопроизшествието полицейски служители извършили щателен оглед и разпитали за инцидента останалите участници в лова. Стрелецът е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който отчел отрицателен резултат.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Малко Търново. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 8 години
Да са живи и здрави и двамата и пак да ходят на лов....
37
1
 
2
 
! Отговори
Трей преди 8 години
До ядддМай бях бан-нат за "политически некоректните" си коментари и пои постове бяха изтрити затова ти отговарям сега. Заповедта "не убивай" се отнася само за предумишлено убийство на човек, тя не се отнася за животни, самозащита и война. Човека създаден по образ и подобие божие е поставен за наместник на Бога на земята и в негови ръце са предадени всички животни.
36
2
 
2
 
! Отговори
яддд преди 8 години
До Трей Предишния коментар беше пак от мен.И последно ще ти кажа нещо-оръжията са за защита,който ползва оръжие за да убива с кеф... Питай Бог-той ще ти обясни какво става въпрос.Общуването с Бога е хубаво нещо,не се отклонявай,на прав път си,тъкмо ще разбереш защо слоновете,та горите,та Африка...Ще разбереш също,че такива заблудени като тебе вярват на други подобни,които обвиняват слоновете и в същото време прибира милиарди от добив на дървесен материал в същата гора.
35
0
 
1
 
! Отговори
73 години преди 8 години
Атеросклерозата на мозька го е започнала на тази пенсионерска вьзраст и вниманието му е намалено...
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТрейНо това ужасно снимане с убитите животни, напиване и просташко хилене, късане на мръвката, ейййййй големи мъже няма що. Като говориш за животните и за Бог-никой няма нищо напротив да използваш оръжията , които Бог ти е дал и ходи се бори с тях -имаш си нокти, зъби, бързина, можеш да скачаш и да хитруваш... Бог и на тях им е дал същото. Айе бегай днеска в гората и се върни с плячка.
33
1
 
2
 
! Отговори
яддд преди 8 години
До ТрейТи хубаво говориш за Бог, обаче имаш нужда да го опознаеш доста още. направи го. И тогава ще те е срам от сегашното ти мислене, но то е нормално. Всеки, който се развива духовно минава през етапи. Бог ще ти прости сегашната ти позиция, която противоречи на неговата заповед "Не убивай!". Разрешава се убиване единствено за жетрвоприношение ( то определени животни и направено по определен начин) и за НЕОБХОДИМА храна, и то пак животни , които са описани точно .
32
5
 
3
 
! Отговори
Трей преди 8 години
Вместо рехави савани огромни територии в Африка щяха да са девствени гори и да задържат вода и нямаше да има суши в Африка, да не говорим за влиянието върху качеството на въздуха в световен мащаб. Но промиващите мозъка сатанински доктрини не споменават за тези неща нали? Там само човека е обект на дяволска омраза нали така. Човека е лошия който трябва да се изтреби от лицето на земята според тези доктрини нали така? Защото дявола мрази човека тъй като е сътворен по образ и подобие Божие.
31
4
 
3
 
! Отговори
Трей преди 8 години
Явно ти четеш грешните книжки и си личи омразата ти към християнството и моя Бог - Всевишния, който е и твой Бог само дето ти не го познаваш. Човека е много по ценен от животните. Той не нарушава баланса в природата а изпълва пущинака с разум и обществени отношения. Без човека има една пустош населена с брутални зверове и плячката им. Ето ти един пример за животно което нарушава баланса в природата - слона. Ако нямаше слонове които да унищожават дърветата, Африка щеше да е пълна с гори.
30
4
 
4
 
! Отговори
Трей преди 8 години
Няма друго същество като природозащитника с промит мозък с изкривени и невярни представи коеда да мрази представители на своя вид а да обича такива от друг вид. Това показва влиянието и изопачаването на сатанинските доктрини веднъж прибързано приети само защото на пръв поглед звучат добре. Природозащитниците не толкова обичат животните колкото мразят човека и го мразят неистово защото така им е втълпено че човека е животно, но е много по умен и способен от животните. Човек не е животно!
29
4
 
3
 
! Отговори
Трей преди 8 години
До 38Човека не е животно а е сътворен по образ и подобие Божие, той е много над животните и всички животни са предадени в ръката му. Но аз това съм го написал ясно а ти ми опонираш от злоба и се правиш на интересен защото нямаш аргументи.
28
5
 
5
 
! Отговори
Трей преди 8 години
Някои ще кажат - "ама човека е единственото същество което убива за удоволствие а другите животни убиват за да се нахранят". Грешка! Когато вълк влезе в кошарата той избива всички овце въпреки че може да изяде само една, прави го за удоволствие, той е звяр - обича да убива. Осъзнайте колко ви е промит мозъка от доктрините на сатанинското сборище от запада. Плюс това ловците не изхвърлят трупа на животното а го изяждат.
27
7
 
4
 
! Отговори
Трей преди 8 години
Лова е един от най-благородните спортове и дейности за мъжете. А тези природозащитници с промити мозъци от една абсурдни сатанински доктрини които мразят ловците защото "убивали животни" ще кажа - нали и други животни убиват други животни? Що не ги накарате първо тях да спрат? Що за мислене? Цялата природа е изпълнена с невероятно насилие и жестокост а вие вините ловците, хора създадени по образ и подобие Божие на които Бог е подчинил целия животински род че ловували? Нелепо е!
26
0
 
3
 
! Отговори
до 24 преди 8 години
абсолютно те подкрепям.
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбирам да са гладни тия хора, да. Ама трепят животните за удоволствие и после да се снимат с умрялото животно. И много женски дружинки се навъдиха, това вече ме втрещи. Трепят вълци. Какво им пречи това животно, щото е вълк ли. Ми вълк е. Било хитро животно ми казват разни авджии. Че то кое живо същество не хитрува за да оцелее. Гладен ловец няма.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Резерват ли е тази Света Марина, която не ги е спасила в случая! И защо е бил трезвен!!!? Ако беше пийнал такова нещо нямаше да се случи.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дъртакът ме с дъртак, каква беля направил
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...***,по -***, най-***,ловджия...
21
1
 
15
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
"Стрелецът е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който отчел отрицателен резултат." да си проверят дрегера, на лов трезвен, особено зимата, това не мога да го повярвам
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този вече се отстрелват един - друг,да пази господ, и тяхната не е лесна...
19
14
 
5
 
! Отговори
дядомраз преди 8 години
Жалко! Бог да прости колегата! При естествения подбор мъжете боравещи с оръжие има по-големи шансове.Ловът е прекрасно хоби!