Простреляха мъж при скандал във Врачанско

Конфликтът е възникнал между петима младежи
27 дек 2015 11:00, Красимир Ангелов
27
Простреляха мъж при скандал във Врачанско
Снимка: Булфото, архив

Мъж е прострелян при скандал във врачанското село Моравица, съобщиха от полицията в областния град, цитирани от “Фокус”.

Още по темата
Инцидентът е станал вечерта на 26 декември в центъра на селото. Установено е, че конфликтът е възникнал между петима младежи, от които един е с тежки наранявания.

Пострадалите са настанени във врачанската болница. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 8 години
Петима роми подгонили едно момче българче. Но последвал търкал и автогонка.Ами така ще е, след като БХК и кой ли още не защитават всякакви изцепки на онези, българчетата ще се самоорганизират.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Враца, мездра много прости хорица се раждат там по цял ден се пие
7
1
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
Има една култова реплика : "Пуцай ,кумеее!!!"
6
1
 
9
 
! Отговори
Ромлянин преди 8 години
Нали е Коледа-нормално е да се колят с балтии и сатъри: Масов бой с брадви и сатър е имало при стрелбата в мездренското село Моравица. Това става ясно от информация от пресцентъра на областната полицейска дирекция във Враца.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 10 е стават в големите градове през останалото време, сега тия катомса си по родните места, си показват селянията на село
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Покрай Коледа едни пияни индивиди вадят ножове, други пияни- патлаци. Избихме се!
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Самолетна катастрофа! Всички загиват, само една стюардеса успяла да скочи с парашут. Събудила се на самотен остров, а до нея мъж пече месо.- Кой си ти? Къде съм аз- го попитала обърканата жена!- Аз съм пустиняк от Враца и от 15 години съм сам на тоя остров! Сакаш ли да ядеш?- Да, много съм гладна!-А ти какво ще ми дадеш? - я попитал врачанинът.- Ми мога да ти дам нещото, което не си го виждал от 15 години!Мъжът скочил прегърнал я и ентусиазирано я попитал: - Наистина ли носиш ракия???!!!
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 7Значи искаш да ти я обясня метафората? "За чиста и свята Република"За такава ли Република си отддаде живота Апостола? За пълна Анархия???Още да обяснявам лииии????
1
2
 
7
 
! Отговори
Дърт Крейзър до 2 преди 8 години
не си прав , явно са взели много присърце призива на поета :" С тръба зове свойте бртя - всички на оръжие" - тъй че с право трябва да ги вадят от букварите тези възрожденци , да отворят място за Гъзис и Николетка