Ториното защитава гардовете си: Те не са махленски биячи

Момчетата са били предизвикани, твърди шефът им
Обновена: 25 фев 2016 18:20 | 25 фев 2016 18:14, Красимир Ангелов
171
Ториното защитава гардовете си: Те не са махленски биячи
Кадри: YouTube

Ивайло Борисов – Ториното, на когото са гардове биячите от Околовръстното в София, защити своите служители.

"Момчетата са били предизвикани. Те не са махленски биячи", посочи приближеният до Златко Баретата бизнесмен пред bTV.

Още по темата
Кървавата разправа стана вчера около 17:30 часа в София. Както Dnes.bg, писа четирима мъже пребиха шофьор, защото им свирнал с клаксон заради агресивно шофиране. Биячите не пощадиха и съпругата му – бившата национална състезателка по троен скок Мария Димитрова, която излязла от колата и също била бита.

След побоя мъжете си тръгнали спокойно и продължили своя път по Околовръстното, но късно снощи бяха задържани от полицията. Всички те до един са охранители на Ивайло Борисов - Ториното, но самият той не е бил на мястото на инцидента.

"По пътя някаква баничарка започнала да ги отсича. Някакъв много нагъл младеж започнал да хвърля бутилки по тях. Били са принудени да спрат и при слизането той бил с телескопична палка и те са изтръгнали неговата палка от ръцете му", твърди пред телевизията Ивайло Борисов.

Трима от задържаните са познати на полицията. Някои от тях са арестувани за шофиране в нетрезво състояние и без книжка, както и заради хулигански прояви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крушката си има опашка, братя и сестри. Никой ей така от кеф няма да тръгне да бие, освен ако не е психопат. Истината е, че много комплексари има на пътя, ще се избием за едно дребно нарушение.
94
0
 
19
 
! Отговори
Така ли бе преди 8 години
Нов епизод от сериала "Поничките"! И това няма да е последно! Необходимо е няколко мутри линчувани, малко страх да имат, защото иначе няма да има спиране! Отвратително....
93
0
 
23
 
! Отговори
охрана преди 8 години
***! Срам за професията! Но при тези заплати, нормално нивото пада! Парадокс:охранителните фирми са едни от най-печелившите в условията на криза(като банките) в същото време дават едни от най-жалкитевзнавзнаграждения. Има все още читави хора в този бизнес, но редиците намалят всеки ден и на тяхно място идват такива момчета с пилешки мозък и гурилско тяло(чалгопитеци)!
92
2
 
10
 
! Отговори
Аз съм горд собствен преди 8 години
Какъв е тоя *** бе. Тиквеници като Бойко до кога ще се правят на тарикати. Аз си зимам пистолет и ги стрелям такива кто ми дойдат да видиме кой кого, маймуни такива...
91
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво стана с доклада за КТБ, кой открадна 4 милиарда, и кой прахоса 20 милиона долара за 600 страници, в които няма нищо конкретно.
90
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всички въоръжени до зъби и зъб за зъб в банкяностан
89
0
 
7
 
! Отговори
Stoyan преди 8 години
Tryabvashe Tzazarov s jena si da bade v tova polojenie.
88
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако и при този случай не се стигне до протести ,ако тези не гният в затвора за опит за убийствопо-добре да пускат емигрантите и да не срамим повече прадедите ни .Всеки може да се окаже със семейството си в това положение между 5 *** с метални палки и огнестрелно оръжие.
87
0
 
18
 
! Отговори
Райна Княгиня преди 8 години
Свобода или СМЪРТ!
86
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забравихте да кажете, че битият е извадил и пистолет, който също е бил отнет от невинните мутрички, то се вижда на клипа как прасето го прибира
85
0
 
25
 
! Отговори
джекичан преди 8 години
Абе ясно, че трябва да лежат ако сме държава. Въпросът е как се пазиш на място от такива. Даже и да имаш боен пистолет си равен на един от тях, а те са четирима и всички имат същото. Аз съм виждал един пич като извади газов на някви нагли дроги подпалили улична кофа, как всички се разотидоха без да се репчат. Само че тия не са квартални лапета, а обръгнали на насилие мутри. Тия приказки, че ще се насе.рат или времето ще се забави специално за теб като в матрицата докато ги издумкаш..тва са филми
84
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов - Пеевски - Доган много добре отклоняват обществото , докато бегат с парата ...
83
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредният български абсурд.Ако и тези "момчета" ги пуснат без последствия, разочарованието у хората ще е тотално.Аман от мутри и ***.
82
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко Методиев Борисов , Делян Пеевски ( прасето ) , Ахмед Доган началниците на момчетата от репортажа !
81
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не са махленски защото София не е махала, селски са.
80
1
 
19
 
! Отговори
. преди 8 години
Е не са махленски, щото в махалата ще им начупят китарите и ще им наврат палките там дето слънце не огрява. Те са магистрални биячи, щото на магистрала можеш да си избереш кола с двама души в нея, да я принудиш да спре и да налагаш жени и мъже колкото ти е кеф. Та.. прав е човека, не са махленски биячи.
79
6
 
5
 
! Отговори
джекичан преди 8 години
Искам да попитам тия, дето призовават за саморазправа, ако на вас се случи какво точно ще направите срещу 4 батки с палки? Даже и да имате боен пистолет. Ще думнете единия, в това време другите ще ви направят главата на ементал.
78
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И да са били предизвикани, това не е извинение за побоя. Нека биячите си понесат последствията според закона.
77
1
 
35
 
! Отговори
bobo преди 8 години
Торино ли си какво си....Как може така да лъжеш...Ясно се вижда как твоите мутреси тръгват към момчето с палките пък и единия посяга към пистолета ....Нямам идея какво го спря...Но се радвам че нещо го спря...А момичето какво беше виновно.Ако имаше Топки щеше да ги порицаеш публично..НА теб ти трябват такива *** да ти вършат черната работа..Дано този път държавата се намери подобаващо.Това е повече от потресаващо 3-*** с палки,пистолети и празни глави срещу едно момче и едно момиче
76
2
 
34
 
! Отговори
клаксона преди 8 години
Биячите не ги е интересувал клаксона. Биячите ги е интересувало удоволствието от побоя на хора, които са по-слаби от тях. Интересувало ги е, че с мълчаливото съгласие на властите, те могат да се гаврят с беззащитни хора.