Ториното защитава гардовете си: Те не са махленски биячи

Момчетата са били предизвикани, твърди шефът им
Обновена: 25 фев 2016 18:20 | 25 фев 2016 18:14, Красимир Ангелов
171
Ториното защитава гардовете си: Те не са махленски биячи
Кадри: YouTube

Ивайло Борисов – Ториното, на когото са гардове биячите от Околовръстното в София, защити своите служители.

"Момчетата са били предизвикани. Те не са махленски биячи", посочи приближеният до Златко Баретата бизнесмен пред bTV.

Още по темата
Кървавата разправа стана вчера около 17:30 часа в София. Както Dnes.bg, писа четирима мъже пребиха шофьор, защото им свирнал с клаксон заради агресивно шофиране. Биячите не пощадиха и съпругата му – бившата национална състезателка по троен скок Мария Димитрова, която излязла от колата и също била бита.

След побоя мъжете си тръгнали спокойно и продължили своя път по Околовръстното, но късно снощи бяха задържани от полицията. Всички те до един са охранители на Ивайло Борисов - Ториното, но самият той не е бил на мястото на инцидента.

"По пътя някаква баничарка започнала да ги отсича. Някакъв много нагъл младеж започнал да хвърля бутилки по тях. Били са принудени да спрат и при слизането той бил с телескопична палка и те са изтръгнали неговата палка от ръцете му", твърди пред телевизията Ивайло Борисов.

Трима от задържаните са познати на полицията. Някои от тях са арестувани за шофиране в нетрезво състояние и без книжка, както и заради хулигански прояви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
7
 
15
 
! Отговори
ДА преди 8 години
Гледах,четох и мнението ми е,че тия отдавна е трябвало да са в затвора,а тоя каквото си е търсил си го е намерил!Гонили са се,задминавали са се,сигурно им е показал и фигура от три пръста,че и излязъл с палка!Смех!Направо си е бил за бой!А другото е ежедневие-нагли шофьори,засичащи,псуващи,биещи,*** от всякъде.Влизайте в колите и се заключвайте,не излизайте да се разправяте-никога не забравяйте ,че сте в България!!!
54
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е толкова нагъл горублянски селянин, че не е истина. Уникалната му простотия, както и тази семейството му може да се види в едно заведение в горубляне,на кръстовището и автомивката. Винаги е с тези прости муцуни от клипа,милиционери ли са барети ли са, едно е сигурно, страшни циркаджии високи по един шестдесет.
53
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момчетата - 4 срещу един не са махленски...Разбира се са провокирани от един млад момък тежащ 50 килограма, и те вкупом притеснени се изсипват и с оръжие започват да го бият...Това само БГ е възможно.
52
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По принцип тези *** са страхливци. Вземи им палките и патлаците, махни им някои екстри, най-вече във вид на хапчета и други субстанции, и ако ги поставиш в нормална житейска ситуация с малко предизвикателсто, се проявяват като ***. Ама те и шефовете са им такива.
51
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки ден се обеждавам че за много хора няма закони. Кой знае кога на хората ще им писне и ще се повтори Катуница. Пък тогава тези невинни момчета сами ще си искат в ареста.
50
1
 
2
 
! Отговори
опетков преди 8 години
До Анонимен Това не е еврейска традиция, а така пише в библията, демек господ е заповядал така да убиват някои грешници- например изневерили съпруги и други подобни.
49
1
 
22
 
! Отговори
Shopp™ преди 8 години
До Анонимен 60Такива хора не могат да се поправят. Ако излежат присъда, ще се озлобят още повече. Такова животно не може да разбере защо не е редно да бие. Едно време е имало каторга, където са ги млатели с камшика като магарета, но сега с добро - никакъв шанс. Минимум ефективна десетка без право на замяна може да ги трогне.
48
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Типично мутренско обяснение на случката и естествено оправдателно.Що ли така силно напомнят на обясненията на оня с огледалото.
47
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПОЗНАТИ НА ПОЛИЦИЯТА!?! ПИЯНИ БЕЗ КНИЖКИ И ЗА ХУЛИГАНСКИ ПРОЯВИ?!? А ЗАЩО ЗАБРАВИХТЕ ДА СПОМЕНЕТЕ ЧЕ ИМАТ И ПРОЯВИ ЗА ИЗМАМИ?? И КАКВО ПРАВЯТ ТЕЗИ СЕЛЯНЧЕТА В СОФИЯ? ДА НЕ БИ ВЕЧЕ ДА СА СТАНАЛИ ПРИМЕРНИ ГРАЖДАНЧЕТА? ВЪОРЪЖАВАЙ СЕ НАРОДЕ. КАКТО САМИ ВИЖДАТЕ ДЪРЖАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ Я НЯМА А ИМА ДЪРЖАВА НА МУТРИТЕ. АКО НЕ СЕ ОБЕДИНИТЕ И СТАНЕТЕ СИЛА ЩЕ ВИ МАЧКАТ КАТО *** ГНИЛИ ЯБЪЛКИ. САМИ ВИЖДАТЕ ЧЕ ЗА 26 ГОДИНИ УПРАВЛЯВАНИ ОТ МУТРИ НЕ СТИГНАХТЕ ДО ДОБЪР КРАЙ. ОБЕДИНЕТЕ СЕ И СИ ВЪРНЕТЕ ДЪРЖАВАТА
46
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КУПЕТЕ СИ ОРЪЖИЯ ,БРАТЯ!!НЕ СЕ ЛИТКАЙТЕ ДА ПРАВИТЕ "ЯЛОВИ ПРОТЕСТИ" и ДА УГАЖДАТЕ НА ОНОВА БЕЛО ИБРИЧЕ , КОЕТО Е В ДЪНОТО НА "МУТРЕНСКАТА СХЕМА"---на БКП и Путиновата Русия от КГБ!ДОКАТО НЕ ПОЧНЕТЕ ДА ИМ ПОКАЗВАТЕ ....."КАК СЕ СТРИЖЕ ВЪЛК"-----МУТРИТЕ , НЯМА ДА ВИ ОСТАВЯТ НАМИРА!
45
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са ненужни, непродуктивни, безполезни твари, от които обществото трябва да се отърве безапелационно. Пробелмътна българина е, че е страхлив и бездушен. Все пак, това момче поне се е опитало, и това му прави чест.
44
0
 
16
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Сбъркана държава, животните вместо по затворите и оборите се подвизават по медиите.
43
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
явно *** не трябва да бъдат предизвиквани
42
10
 
4
 
! Отговори
АТАКА преди 8 години
Скъпи съратници и родолюбци,в знак на подкрепа на набедените наши последователи и съпартийци за БИЯЧИ ,организираме митиг шествие което ще започне пред Александър Невски тази вечер от21,00.Незабавна оставка на Цацаров
41
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КУПЕТЕ СИ ОРЪЖИЯ , БЪЛГАРИ!ДОКАТО ИМА ОВЦЕ ------ЩЕ ИМА И КАСАПИ ....И БИЯЧИ , КАТО ТИЯ...!ЗАТОВА ВИ НАБИВАТ В ГЛАВИТЕ , ЧЕ СТЕ БИЛИ "РОБИ"......ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ВИНАГИ ТАКИВА!!!ПОКАЖЕТЕ ИМ--КАКВИ СТЕ ...ВСЪЩНОСТ!!!
40
1
 
19
 
! Отговори
Shopp™ преди 8 години
Убийте ги с камъни. И Ториното, и Миланото, и целата им глутница, колективно погребение. Това е пълен брак, не се оправя нито с общественополезен труд, нито със затвор.
39
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
алооо ПОЛИЦАИКАТА кво става мааа къде се криеш шушумиго .АЗ за да имам оръжие МУТРЕНСКАТА ДЪРЖАВА ме наказва с такси и глоби .а за мутрите може да имат ТЕ ПАЗЯТ НАРКОМАНА няма дълго да чакат, идва им реда един поне за мен еии така за удоволствие от всякаква държавна проституция ,а за мутрите със НАСЛАДА в десетката пикльовци нешастни
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ти хората правят точно това както той ги е обучавал.А той си е мислел че обучава гардове а не махленски биячи.Това си е направо обида за неговата компетенция.Не може да го обиждате така човека то е голям БИЗНЕСМЕН (сенчест бизнес но бизнес) значи е разбирач, а вие ще му обяснявате че не е разбирач.
37
0
 
12
 
! Отговори
Валдес преди 8 години
Няма срам,няма нищо-баси скапаната държава.
36
0
 
31
 
! Отговори
naTpuoT преди 8 години
Ей торино, ще лежиш в кръв и няма да има кой да ти извика линейка ... *** !!!!!!