Ториното защитава гардовете си: Те не са махленски биячи

Момчетата са били предизвикани, твърди шефът им
Обновена: 25 фев 2016 18:20 | 25 фев 2016 18:14, Красимир Ангелов
171
Ториното защитава гардовете си: Те не са махленски биячи
Кадри: YouTube

Ивайло Борисов – Ториното, на когото са гардове биячите от Околовръстното в София, защити своите служители.

"Момчетата са били предизвикани. Те не са махленски биячи", посочи приближеният до Златко Баретата бизнесмен пред bTV.

Още по темата
Кървавата разправа стана вчера около 17:30 часа в София. Както Dnes.bg, писа четирима мъже пребиха шофьор, защото им свирнал с клаксон заради агресивно шофиране. Биячите не пощадиха и съпругата му – бившата национална състезателка по троен скок Мария Димитрова, която излязла от колата и също била бита.

След побоя мъжете си тръгнали спокойно и продължили своя път по Околовръстното, но късно снощи бяха задържани от полицията. Всички те до един са охранители на Ивайло Борисов - Ториното, но самият той не е бил на мястото на инцидента.

"По пътя някаква баничарка започнала да ги отсича. Някакъв много нагъл младеж започнал да хвърля бутилки по тях. Били са принудени да спрат и при слизането той бил с телескопична палка и те са изтръгнали неговата палка от ръцете му", твърди пред телевизията Ивайло Борисов.

Трима от задържаните са познати на полицията. Някои от тях са арестувани за шофиране в нетрезво състояние и без книжка, както и заради хулигански прояви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
19
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 8 години
Ториното: Моите биячи не са биячи, а са биячи!
74
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Освободете ги под 200 лв гаранция бе. Те не са виновни момчетата. Милите... как можахте да ги набедите. Егати и държавата, не оставя хората на спокойствие да си бият.
73
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
торино бизнесмен хахахагардове 90 те годинидо кога ще търпим това господа в съдебната система
72
0
 
20
 
! Отговори
баба Вуна преди 8 години
Преди повече от 10 години си купих незаконна ютия.Повече от година се вози в колата на удобно за мен място. И точно такъв случай чака,да изглади няколко екстремента от лицето на земята.
71
0
 
21
 
! Отговори
народен съд преди 8 години
точно преди 2 - е години трябваше да бъде разрушено Народното събрание , парламента разпуснат , а 240 депутати разследвани и пратени в БЕЛЕНЕ , да строят АЕЦ - Белене с парите които са им по ОФШОРНИТЕ СМЕТКИ ОКРАДЕНИ ОТ НАЦИЯТА !
70
1
 
20
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
живеем във века на Бойко МУТРАТА и в държавата на Бойко МУТРАТА и неговите министри МУТРИ !ей тука живееме !
69
0
 
10
 
! Отговори
справедлив прокурор преди 8 години
"баничките" не са пребили момчето. То страда от вродено заболяване "хемофилия" И когато се е почесало по носа, му е текнала кръв. Обаче "баничките" не са го били! Младежът е излязъл срещу тях с бокс. Както Тодор срещу "поничките". А Тодор имал вродено сърдечно заболяване. И когато го духнал вятъра, в тоя миг той трупясал мигновено. Ама така са сърдечните заболявания.А от хемофилията пък тече кръв от носа и устата, никой не е удрял шофьора от вчерашния инцидент.
68
0
 
18
 
! Отговори
герб е на власт преди 8 години
Цацаров :пускаме ги , на клипа се вижда замахване , но не се виждат удари !пускаме ги поради липса на доказателства под парична гаранция 2000лв .
67
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Софийски" ПОНИЧКИ "- и тея ще са невинни
66
0
 
17
 
! Отговори
kdk преди 8 години
Дойдели Бойко на власт и бандитите се чувстват безнаказани те знаят БИОГРАФИЯТА МУ наизуст,как полуграмотния бандит става Министър председател и сега управлява БЕДНАТА България както Ценко Чоков с.Галиче !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
65
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мноооооооооооооооооооооооооооо СТРАХЛИВ народ !
64
1
 
13
 
! Отговори
селянче преди 8 години
На клипа го млатят безобразно ?Във Враца е следствие на побой ?Из форумите има коментиращи които ни убеждават че това не е така !Кво ставе е ние луди ли сме , слепи ли сме кво става бе алооооооооооооо
63
0
 
18
 
! Отговори
izperkal narod преди 8 години
Не бе на клипа не го бият не , това е неква друга сцена те не го бият - напротив той ги бие ????????????What The *** !
62
0
 
33
 
! Отговори
Мишкиии преди 8 години
Всеки да се въоръжава кой с каквото може и при такива случаи, като ще се мре, поне да се отнася няколко от тия тикви със себе си. И не обвинявайте мутрите. Те съществуват и вилнеят, защото ние сме мишки и си траем.
61
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случаят доста се раздуха из медиите този път. Така че предполагам мутрогените ще ходят да гният поне за 4-5 годинки в панделата. Там едни други батковци ще им покажат какво могат да правят с едни други палки.
60
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Сега ще ги оправдаем , защото те на са виновни. Същото беше и във Враца ."Не бъркай този случай със случая във Враца. Този случай няма нищо общо с онзи там.
59
0
 
27
 
! Отговори
Искаме информация преди 8 години
Е то на клипчето се вижда кой е крив и кой е прав. Този път на девеловратите няма да им се размине.Журналистите, следете тема и пишете как ще се развият нещата. Не искам след 3 дни никой да не си спомня за тази случва и *** отново да бият по улиците. ИНФОРМИРАЙТЕ НИ, БЪДЕТЕ АКТИВНИ, ЗАЩОТО ИСКАМ НЕЩАТА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ. А С ЧАКАНЕ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.
58
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредният мутрафон! В друга някоя държава, правова а не мафиотска, тоя ще търка нара барабар с "добрите му момчета"! Е как кажете нормалните и честни хора да не поемат към Терминала 2 ?
57
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега ще ги оправдаем , защото те на са виновни. Същото беше и във Враца . Човека просто се е натресъл в палките и добре , че не починал.
56
0
 
8
 
! Отговори
ДА преди 8 години
Установявам,че на свяка дума трябва да слагам многоточие,за да не ми излизат звездички,като на думата- т..ъ..п..а..н..а..р..и!!!Много е обидна!