Отново: Пиян мъж простреля куче в Бургас

Животното е прегледано от ветеринар, стрелецът - задържан
5 апр 2016 10:22,
23
Отново: Пиян мъж простреля куче в Бургас
Снимка: архив Bulphoto

Пиян простреля куче в бургаския квартал "Рудник", съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал вчера около 16:35 часа. Собственичка на животното е 41-годишна жена, която обяснила пред униформените, че животното е простреляно в областта на врата. Кучето веднага е било прегледано от ветеринар.

Още по темата

Животното е простреляно от 48-годишен мъж с газов пистолет. Оръжието е предадено за изследване.

При тест с дрегер са отчетени 2,78 промила алкохол в кръвта на мъжа. Той е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава.

За последните десетина дни това е третият инцидент с куче в Бургаско. На 27 март 11-годишно дете простреля болонка в квартал Ветрен, а от вчера се разследва друг случай на малтретирано и нахапано куче, което е починало от раните си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
псевдодържава преди 8 години
В страна, в която човешкият живот е оставен на произвола на съдбата, от 20 години и никой не се интересува от това, но за живота на бездомните кучета се наливат милиони , по улиците бродят глутници и за всички е нормално, дори си намират защитници, е това вече е абсурд, който ни превръща в поредната бананова псевдоевропейска държава.
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само пълен (изберете си лошата думичка сами) може да прави сравнение между живота на човек и куче. Обяснявам за несхващащите разликата: Това, че държавните органи не се грижат за безопасността на хората не означава, че трябва да оставим животните на произвола на садистите.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
с толкова агресивна и жестока маса това жалко подобие на държава само ще затъва още и още....накрая ще останат само бай-ганъовци (по цял ден ракия и чалга)
12
8
 
10
 
! Отговори
един друг преди 8 години
Очаквам следващата новина да бъде: "Шок и ужас, куче напръскано с воден пистолет." До кога ще ни занимавате с тези тъпизми. На всички ни стана ясно, че лубителите на животните са любители само и единствено на кучета. За другите животни им е все тая...
11
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BURGAS:аз пък ти пожелавам да бъдеш ранен от въоръжен алкохолик!!!! Бива да си *** и нагъл ама това твойто е прекалено!
10
4
 
10
 
! Отговори
УФСЪ преди 8 години
"а от вчера започна разследването за малтретирано и НАХАПАНО куче"Ей бъргазлиите имате си гларуси бе, що хапете кучетата!!!Та да питам, кога ще има разследване за нахапан от куче човек, а и най-смешмото е кой ще носи отговорността???
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние сме най бедни, защото е пълно с примитивни и комплексирани с.котове и стават все повече. Жестоки и некадърни за реализация, затова сме народ пълен с агресия и страх. Смели сме само с бездомните и беззащитните. Срамно.
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как се прострелва с газов пистолет ми е много интересно , утре сигурно ще четем новина и за някой друг агресивен представител , че е направен опит за убийство, ако го напръскат със спрей...Какво е правил вратът на кучето толкова близо до човекът е интересно, защото според количеството алкохол, явно е бил в беззащитно състояние...
7
9
 
17
 
! Отговори
BURGAS преди 8 години
Убеден съм 95%, че кучкарката е виновна. Едва ли пеca e бил на каишка. Сигурно е плашел хората. Кажете за каква порода иде реч! Оня ден стои един вълчак пред магазина, не мога да изляза в пържолите. Викам "Чиба" и мacтиятa избяга, ама некакви там лелки ми се пулеха защо съм го гонел и какво ми е направило... Пожелавам всички кучелюбци да бъдат нахапани и то поне 5 пъти, че белким им дойде малко акъл.
6
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, това веганите и всякакви уж защитници сте странно племе. Човек ме знае дали да ви подари цвете - ще го ядете ли, няма ли да го ядете. Заглавието е сгрешено. Трябваше да е шок и ужас - изверг застреля луче. Нищо, че за убийство на човек, особено на дете, заглавието е от сорта на инцидент, нелепа случка, като цяло доста меки заглавия!
5
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
.......от вчера се разследва друг случай на малтретирано и нахапано куче, което е починало от раните си..............Те това е новина, колко ли ще да е бил пиян този престъпник, за да нахапе до смърт горкото животинче?
4
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе стреляй по хора, а не по животни. В затвора ли искаш да влезеш ?!
3
7
 
16
 
! Отговори
Много преди 8 години
кучкари се кефят когато кучето им скача на хората и ги плаши.Сигурно песът се е нахвърлил в/у човека и той се е защитил.Трябвало е обаче да овършее собственика,той е виновен!
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простаци обитават територията. НЯма полиция, няма организация... нечовешко отношение към всичко. Няма как да просъществува така 'държава'. Края е много по-близо от очакваният.
1
4
 
6
 
! Отговори
свинаря преди 8 години
Бракониер