Задържаха 18-годишен дилър на дрога в Пещера

В него са открити 5 грама марихуана
11 апр 2019 03:00,
7
Задържаха 18-годишен дилър на дрога в Пещера
Снимка: Reuters

Тийнейджър е задържан за разпространение на наркотици в Пещера. Акцията е проведена от служители на група "Криминална полиция" при РУ-Пещера, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата
На улица в града полицаите проверили 18-годишен, у когото открили полиетиленово топче с близо пет грама суха листна маса, реагирала при наркотеста на марихуана. В хода на оперативно-издирвателните и процесуално - следствените действия са установени негови клиенти, в това число и непълнолетни.

18-годишният е задържан с полицейска мярка за 24 часа, а материалите по случая ще бъдат докладвани на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

По случая е образувано полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Край! Мафията е ликвидирана! МВР си върши работата. Някакъв *** с 5 грама треволяк. 18 годишен сополан. А неговите уважавани *** колеги вече 3 деца имат. А в Европейския съюз някои страни на тоя треволяк ИМАТ ДАНЪК и печелят и сините ризки, не се занимават с глупости, а си вършат задълженията, за които са назначени!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хах гр.Пещера не си ли чувал ?
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ви ли е срам да качвате такива "новини" ?
3
5
 
2
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Каквае тая пещера и защо я пишат с главна буква?! Заради наркотиците ли???
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уау, спете спокойно деца. Бате ви Бойко громи тежката престъпност!
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия дни морето изхвърли на брега СТОТИЦИ килограми чист кокаин. И по сайтове го казаха и по телевизии. Всеки нормален човек може да си направи сметка, щом наркодилърите ги задоволява тая фира, тая загуба, значи колко ли е пристигнало в България по принцип. И колко е пристигало до ден днешен. И колко се потребява в страната.А някакви ми се превземат да ми се плюнчат с някакви деца, арестували ги с 5 грама трева. И вместо да ги възпитат, им съсипали живота сигурно. Колко му е и да е подхвърлено.