10-годишно си игра с мотор, подкара го без да иска

На собственика е издаден акт
15 юни 2023 11:19, Нели Христова
7
10-годишно си игра с мотор, подкара го без да иска
Снимка: Pixabay/SplitShire

10-годишно момиче подкара без да иска мотор в Сандански и падна, за щастие, без да получи сериозни наранявания, съобщават от "24 часа".

Инцидентът станал в сряда около 16:30 часа на ул. "Места" в курортния град. 10-годишно момиче е паднало от мотоциклет "Хонда" и е получило охлузвания в областта на краката. Това е станало, след като 42-годишният водач на мотоциклета го е паркирал на степенка и с работещ двигател, а детето качвайки се на него е хванало дръжката на газта и мотоциклетът потеглил. След извършен медицински преглед момичето е освободено за домашно лечение. На мъжа е съставен Акт за установено административно нарушение. Направената му проба с техническо средство за употреба на алкохол е отрицателна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: детемоторинцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Така е по европейските ценности - децата могат да си играят с каквото си искат и никой няма право да им направи забележка. Свиквайте. Вече си имаме европейско правителство и сме европейци.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
е па мноу важно! аз пак в сандански, село лебница, карах мотор и кола като бях на 14 и немаше каскети и *** да ми казуват че не можело така!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А вие откъде знаете, че не е искало да подкара мотора? Аз едно време си играех с колата на баща ми и я подкарах, та я забих в отсрещния дирек. Но исках да я подкарам. Съвсем нарочно беше. Мислех, че да караш кола е лесно.