Камерън обвини Путин, че помага на касапина Асад

Военната намеса на Русия ще влоши ситуацията в Сирия
Обновена: 4 окт 2015 08:43 | 3 окт 2015 20:54, Камелия Цветанова
282
Камерън обвини Путин, че помага на касапина Асад
Снимка: Reuters, архив

Британският премиер Дейвид Камерън разкритикува днес Русия, чиято военна намеса ще влоши според него ситуацията в Сирия, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, цитирани от БТА.

Още по темата

"Очевидно е, че Русия не прави никаква разлика между групировката "Ислямска държава" и легитимните сирийски опозиционни групировки. В резултат тя помага на касапина Асад и само влошава положението", заяви Камерън.

Британският министър на отбраната Майкъл Фалън каза в интервю за вестник "Сън" днес, че само 5 процента от руските въздушни удари в Сирия са насочени срещу "Ислямска държава".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още по темата: РусияСирияКемерън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най вярното куче на Чичо сам са анличаните.
155
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ислямска държава е опозицията на Асад!неразбрахте ли всички вие,или през километър са умерени и не умерени!НЯМА ислямска държава!за това запада реве като скупено магаре!много кинти се изхарчиха,а путин им бомби стоката,нищо искрено и лично!
154
0
 
7
 
! Отговори
WTF преди 8 години
За цялото време на този конфликт не разбрах две неща - що е то умерена опозиция и опозиционна групировка. ИД в началото си е била в същата категория и със същото финансиране. Да действат, а не да приказват. Ако най-мощните армии в света не могат да се справят с няколко десетки хиляди неграмотни фанатици, нямам какво да кажа. Или пък не искат...
153
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
камертона и обамята +цялата им пасмина демократи могат само да се почесват -никой не ги бръсне за ....
152
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Асад и Путин сложиха в малкия си джоб Камерън и Обама. Англичаните освен да се цупят не им остава друго. А да - и да се наслаждават на прекрасното време на чудесния си остров. Потъващ.
151
0
 
16
 
! Отговори
аз преди 8 години
Като говорим за опозиция, някой може ли да ми отговори на следния въпрос:ИРА и ETA, които действат в европа, също ли са легитимна опозиция, или всичко е въпрос на гледна точка?
150
1
 
4
 
! Отговори
БАЙ ДАНЧО преди 8 години
ДО 226. АМА НА ОБАМА, НЕ СА МУ РОЗОВИ БУЗКИТЕ ! СЪЖАЛЯВАМ !
149
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Камерън обвини Путин, че помага на касапина АсадКамерън, известен в Англия като "пуделът на американците", който помага на касапина Обама, счита за уместно да обвинява Путин?!?Като се има в предвид, че Катар, Турция, САЩ и Англия са създателите и спонсорите на ИГИЛ, което стана ИГ напоследък, за какви касапи говори тоя?Негивите подопечни от ИГ (обучавани в началото от Английски инструктори и снабдявани с оборудване и оръжие от Англия и САЩ), пуснаха достатъчно флмчета с касапски изпълнения.
148
0
 
50
 
! Отговори
нико преди 8 години
Путин не крие ,че помага на асад ,вие какво направихте толкова време , а , да , бомбандирахте пустинята...
147
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕЩО СМЕТКИТЕ ВИ НАКРИВО СА ТРЪГНАЛИ...ИД БЯГАТ ОТ РАККА А НА АНГЛИЯ ТОВА МАЙ НЕ ИМ ДОПАДА. ЗАШО ЛИ? ПУТИН ГО КРИТИКУВАТ А ОБАМА ЗА РАЗГРОМЕНА БОЛНИЦА И ЖЕРТВИ ТАМ НЕ ГО КРИТИКУВАТ. ЗАЩО ЛИ??????????
146
1
 
46
 
! Отговори
@@@ преди 8 години
Очевидно е, че за една година вие не направихте нищо друго, освен да бомбардирате нечий външен *** веднъж на 2 седмици. А вчера и болница при положение, че всички сте били наясно какво правите.
145
1
 
40
 
! Отговори
Робин Луд преди 8 години
Камерън ?!...една Великобритания подчинена на Европейския съюз ?!...Англия е на колене и за това не е виновен Путин,господа съдебни заседатели !
144
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Присмял се хърбел на щърбел
143
1
 
14
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 8 години
....toi Kamean e sastiat paliacho ,kato avstraliiskiat mu kolega..za francuzina da ne govorim..na vsichki im se shte kakto i na vseki malak gushter..da sa goliam krokodil...ma niakaksi ne stava za sega sa samo kukli na konci kontrolirani ot stranata s nai-chovekonenavistna politika v sveta -Amerika
142
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАД ТЕЗИ ЦИФРИ СЕ КРИЕ ЕДНА СТРЯСКАЩА ИСТИНА, която не е имало как да открием в бойките речи и героичните комикси от детството си: от началото до края на войната навсякъде, където британски и германски части са се срещали при относително равновесие на силите, са побеждавали германците. До голяма степен това се отнася и за американците - още от първия им печален контакт с Вермахта при прохода Касерин в Северна Африка. Не е чудно, че американските и британските главнокомандващи винаги се грижеха първо да си осигурят смазващо превъзходство и едва тогава ангажираха врага в сражение.
141
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще се получи същото като в Афганистан.Руснаците загубиха 8 пъти повече бойци от НАТО за същата продължителност на войната.За тях живота на собствените им войници не струва нищо..Най-доброто описание за ВСВ принадлежи на Сталин: "Англия, бе казал той той, осигури времето, Америка осигури парите, Русия осигури кръвта."
140
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зависи от интересите и гледната точка. И Садам и Кадафи бяха касапи според този господин и компания. Ликвидираха ги и какво постигнаха? Целият свят се обърка тотално. Сега историята се повтаря, нищо ново.
139
35
 
5
 
! Отговори
някой преди 8 години
До: номер 204 (руската империя)Плащат им бе, човек. Плащат им. Бях гледал някъде обширно интервю с един разкаял се платен агент на ФСБ, имат център за дезинформация рашъните, някъде май беше в Санкт Петербург.И човекът дезертирал от Русия, описваше най-подробно методите им на заблуждаване и манипулиране на народите, не само в Русия но и в целия Европейски Съюз.Хибридна война, какво да се прави!
138
4
 
36
 
! Отговори
хм преди 8 години
А какво полезно направи Камерън за толкова време? Пустословие. Голям тарикат си е той, както и някои други като него.
137
13
 
2
 
! Отговори
някой преди 8 години
До: 208Къде в текста прочете написано "умерена опозиция"?Няма умерено в Сирия. Всичко е война.Ей, вие руските тролчета платени от ФСБ съвсем го ударихте през просото, да виждаш корабче в окото ми?