Шефът на фонд "Земеделие" е изписан от ВМА

Порожанов бил с краткотрайна загуба на паметта за случилото се
Обновена: 30 дек 2011 13:21 | 30 дек 2011 13:20,
40
Шефът на фонд "Земеделие" е изписан от ВМА
Румен Порожанов. Снимка: Държавен фонд "Земеделие"

Изпълнителният директор на Държавен фонд "Земеделие" Румен Порожанов е изписан от Военномедицинска академия (ВМА) по обяд.

Още по темата
Снощи Порожанов той бе жестоко пребит от двама неизвестни в кооперация в столичния кв. "Борово".

"Състоянието на Румен Порожанов е стабилно. Той е претърпял сравнително лека черепно-мозъчна травма, но без сериозна контузия на мозъка", коментира доц. Тихомир Ефтимов, началник на Клиниката по неврохиругия във ВМА.

"Има краткотрайна загуба на паметта за някои от моментите по време на побоя", каза още доц. Ефтимов.

По думите му, най-вероятно раните по главата на Порожанов са от твърд предмет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Не е обещал нищо, там му е "прегрешението"! Да са яли бой Н.Кабил, Друмев, Тадаръков, Юруков? Не , понеже бяха "дашни". Г-н премиер, така и така има много полицаи, прикрепете по един към министрите си и замовете в отговорните министерства! С изключение на новата ви правосъдна министърка и нейните заместнички, другите са "кандидати" за як бой, защото не "слушат"!
33
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малко му е на тоя крадлив гербер!
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
трябва да побият и тези от ЧЕЗ,ЕОН,НЕК,министър Дянков-агента американец,сами трябва да ги почваме,докато не е изчезнала България.
31
5
 
4
 
! Отговори
Доктор животенски преди 12 години
Трябваше да го бият докато си възвърне паметта.Къде не е дал по правилата!
30
5
 
4
 
! Отговори
Соф.селянин преди 12 години
Ами до селяните не стигат и стотинки,камоли Евро.Тоя защо не са го обесели да пусне кранчето до бедните трудолюбиви селяни.....
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се заблуждавайте ! Той ако е бит, както трябва с бухалки в главата сега няма да е жив...Полицията премълчава- намерени са строшени на стотина части бухалки и малки парчета от тиква!
28
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Битият - бит, *ният *н! мъдро заключи Боко Тиквата
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Има краткотрайна загуба на паметта за някои от моментите по време на побоя", каза още доц. Ефтимов. За ебането обаче всичко помни!
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снощи Порожанов той бе жестоко пребит от двама неизвестни в кооперация в столичния кв. "Борово"...Двамата неизвестни са Боко Тиквата и Сър Гея...С бухалки...Намерен е и ятаган, с инкрустирана дръжкаДоган е велик!Третият е излишен!
25
6
 
0
 
! Отговори
бай Ставри преди 12 години
От тоя ще излезне примерен затворник, така ми се чини...
24
3
 
2
 
! Отговори
ГРЕШКА преди 12 години
Отива в психиатрията - директно!
23
5
 
5
 
! Отговори
мдаааа преди 12 години
Бой,е**** ,"Винету" и сръбска/Лепа Брена/музика-идеала на всеки ГЕРБераст/мутро-милиционер/С мутрите по мутрински,
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до-19 хахаха....браво пич...жив и здрав бъди...
21
4
 
5
 
! Отговори
факт преди 12 години
Каквото посееш,това ще жънеш...От мутри,мутренски работи.На бой се нагледахме,време е да се леее ...
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хм...и как да не изгуби паметта си...нали Бойко ша души около него...
19
2
 
2
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
София /КРОСС/ Интервю с премиера на Нидерландия Марк Рюте не е взимано от името на БНР. Просто публикуваното не отговаря на истината. Това заяви Николай Стоянов завеждащ отдела за връзки с медиите към посолството на Нидерландия в България за Информационна агенция КРОСС, по повод на публикациите в края на миналия месец на интервю на премиера, дадено за БНР. Ние, като посолство на Нидерландия в България, трябваше да реагираме по един адекватен начин на това предизвикателство, още повече, когато става дума за намеса на името на министър-председателя на страната. Мислехме, че това е някаква плоска шега, която като много други неща се е появила съвсем случайно в българското онлайн пространство. Смятахме, че това псевдоинтервю ще бъде публикувано в някои форуми и постепенно ефектът му ще отшуми и ще се забрави. Но не би. Но върхът на наглостта бе, когато този измислен материал започна да се препраща по имейл на избрани журналисти, с препоръка да го публикуват. Тогава чашата на търпението преля и ние трябваше да реагираме по някакъв начин, посочи още г-н Стоянов.На въпрос каква е информацията от БНР, той заяви, че тяхната позиция е, че такова интервю не е взимано, че този материал е фалшификат. БНР са достатъчно загрижени, че някой използва тяхното име, тяхната марка и публикува неверни неща, посочи още Николай Стоянов.По повод на това дали с фалшивото интервю не се е търсела съзнателно някаква провокация, Стоянов заяви, че не може да коментира. Това, което ние видяхме е, че тази информация вместо да отшумява, започна да придобива все по-голяма публичност.
18
3
 
18
 
! Отговори
ха-ха преди 12 години
Предишния шеф на фонд "Земеделие"-Калина Илиева/Калинка/ я е**** сега този го бият.Що ли ??? Явно има защо...
17
6
 
24
 
! Отговори
К.у.р Доколянков преди 12 години
Покрай тези побоища вчера насмалко да ме арестуват. Снощи карам си към къщи обаче яко ми се пикае. Спирам на надлез Надежда, че вече не издържам. Вадя боздугана и тамън започвам зад мен пристигат на скорост едни полицейски коли със сини буркани и сирени:- Стой! Лягай на земята! Ти си от биячите!- Чакайте бе, момчета, що да съм от биячите, никакъв бияч не съм аз.- А тогава каква е тази бухалка, дето я държиш в ръцете?Та така... Едвам се отървах...
16
2
 
6
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
До тъпука именуващ се ISTINATA... Това,което шерваш на всяка новина,всъщност не е интервю на холандският Премиер,а експеримент на блогър /което не значи,че много от нещата казани там не са истина/,но такива платени преписвачи като теб,дето са си продали седалището за жълти стотинки,повече дразнят отколкото помагат на България.....Ако наистина желаеш да постнеш нещо,нека е твое, а не копи-пейст.....Ай сиктир
15
5
 
11
 
! Отговори
мдааа преди 12 години
Пари-пари,бой-бой.Пари-пари,бой-бой.ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !