Няколко правила за отслабване

Как можем да намалим теглото си неусетно
14 май 2013 13:17,
5
Няколко правила за отслабване
Снимка: Reuters

 В повечето случаи пълнеем заради психологически причини. Защо да не използваме тази насока, но в наша полза и срещу килограмите? 

Какво са открили изследователи университета „Корнел“... Консумираме с една четвърт до една трета по-малко напитки, включително алкохол и сладки сокове, ако пием от тънки дълги чаши вместо от тумбести и къси. Резултатът от теста важи за абсолютно всички групи хора, независимо от раса и статус. 
 
При сервиране на храната използвайте по-малки чинии. При същото проучване на Браян Уансинк това автоматично намалява с 100 – 200 калории ежедневния прием, което е равносилно на отслабване с 4-9 килограма на година без усилия и други планове. В същото време при редуцирането на дневния прием с толкова калории не изпитваме глад 
 
Направете ревизия на гардероба си! Не ви ли прави впечатление, че напоследък носите все удобни дрехи, чиито кройки не следват линията на тялото? Откога не сте обличали нещо с което да представите прибран силует. Трябва да знаете, че един път понесете ли се в стила „широки дрехи“ неусетно ще натрупате допълнителни килограми. Затова започнете да се обличате и в по-прибрани кройки. Това ще ви помогне да държите телесното си тегло под контрол. Можете да си поставите и цел – да влезете отново в любимия си тоалет и не се изкушавайте да си купувате по-широки дрехи, напротив взимайте си по-тесни с идеята да се освободите от излишните 2-3 килограма. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
120 кила преди 10 години
То хубаво от 45 да свалиш на 43, ама аз като съм 1,98м и 120кг, 2кг ми е само ходенето до тоалетна сутрин. Омлет с 12 яйца не ми стига за закуска. Тогава какво правим?
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
голям ден малък хляб
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искам да ям !
2
1
 
2
 
! Отговори
vbv преди 10 години
tretoto predlojenie e Unikalno!
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ала- бала.