Сок от нар помага при проблем с ерекцията

Поддържа в добра форма и простата
Обновена: 30 сеп 2013 19:25 | 30 сеп 2013 19:25, Мария Дуковска
3
Сок от нар помага при проблем с ерекцията
Снимка: Sxc.hu

Сокът от нар е природен еликсир, даващ един добър старт на деня. Освежаващ е и с приятен вкус. Но неговата сила се оказва много по-мощна. Според проучване консумирането на сок от нар може да намали риска от инфекции и появата на рак на простата. В изследването са взели участие 50 доброволци.

Простатният специфичен антиген ( PSA) е протеинова молекула, произведена от клетки на простатата. Когато нивата на PSA в кръвта се покачват, те могат да подсказват за доброкачественото увеличаване на простатната жлеза, инфекция на простатната жлеза или рак на простатата.
 
Според специалистите редовното консумиране на сок от нар забавя повишаването на тези нива. Това се дължи на полифенолите, фибрите и витамините в плода. Разбира се, нарът няма как да излекува рак, но е природно лекарство, което има благоприятен ефект върху тялото.
 
Нарът благоприятства и ерекцията. Той често е посочван като помощно средство при лечението на еректилна дисфункция. Нарът помага за забавяне развитието на Алцхаймер, за стимулиране на имунната система. Консумирайте всекидневно от него и се радвайте на добро здраве.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
На който не помага...гола жена за ерекцията,изключено е да помогне...сок,от каквото и да е.
2
6
 
6
 
! Отговори
daaaaa, ama ne преди 10 години
абе то от п,,, не ми става ти шоколад ми предлагаш.
1
4
 
7
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
АЛКОХОЛНИЯТ СОК ПОМАГА ВИНАГИ ДА СИ С ДВЕ ЖЕНИ....