Кои суперхрани топят корема?

Добавете ги към менюто си
Обновена: 23 авг 2021 22:25 | 23 авг 2021 22:15, Михаела Лазарова
14
Кои суперхрани топят корема?
Снимка: Istock

Знаете ли какво е общото между сините сливи, фъстъченото масло, ананасът, натуралното кисело мляко, сусамовия тахан? Освен че са много вкусни и полезни, тези храни са от групата на суперхраните, които ни помагат да се справим с коремните мазнини (и не само). Това какво консумираме, е от голямо значение за намаляване обиколката на талията. Вижте още 10 за подобряване на метаболизма.

Бадеми

Вкусни и богати на омега-3, бадемите имат ниско съдържание на калории и са чудесна малка закуска, когато огладнеете между храненията. Важно е обаче да консумирате ядките без добавени сол и други овкусители.

Авокадо

Суперхрана за топене на коремчето. Богато е на омега-3 мастни киселини, мазнини, които подпомагат изгарянето на излишните калории. Може да го добавяте към смутита, салати, десерти.

Боб

Фасулът е много ефективен за отслабване, тъй като е богат източник на протеини и фибри.

Кокосово масло

Благоприятства изгарянето на излишните мазнини. Маслото е полезно за храноисмилането, мозъчната дейност, осигурява ни енергия, витамини като С, Е, А, действа противовъзпалително.

Киви

Наред с цитрусовите плодове като портокал, лимон и грейпфрут, кивито е богато на фибри, витамини, минерали. Има малко калории и е чудесно за вашата здравословна диета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: диетакалориикиви
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Бадемите - нискокалорични :)))))))))) Добре :)))))))))
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да стопиш мазнините се иска желание и малко да се почете.Режим на хранене(не диета).Тренировки в първа и втора за вас кардиозона(почетете).И добро насроение(възстановяване)стреса понякога трупа кг.
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коремните преси не се използват за горене на тлъстините около корема. Това, което пише 1 и 9 са огромни грешки, с които може да си съсипете здравето. Да не говорим, че коремните преси не са и най-подходящите за развитие на коремните мускули. Тялото ще изгори всичко около ***, бедрата, ръцете и чак тогава идва реда на сваляне на телесните тлъстини, били те външни и вътрешни. Най-важното е подходящо хранене, силовите метаболни тренировки съчетани с кардио. Никакъв алкохол, захар и хляб.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най - добре е : колкото пъти на ден ядеш, толкова пъти да правиш секс ! За 1 месец от човек остават само уши и нос .
8
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта на коремните преси не е да гори калории по време на упражнението. Целта е веднага след това като минеш в калориен дефицит да накраш тялото да дърпа запасите най - вече от околните тъкани.
7
1
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тъкмо научихме магарето да не яде и то взе че умря :)))
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свинското месо има малко Омега 3 и за да си набавям необходимото количество Омега 3 изяждам по десет пържоли.
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2 - Затова редовни, бягаме по 20 км на ден и ядем по ендо шоколдче 400 калории на седмица ;)
4
1
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Не можеш да направиш толкова коремни преси, че да изгориш нещо, без да се нараниш.50 коермни са 10 к. калории. 500 калории, са ти 2500 коремни. 90 килограма мъж, дето ходи с 6-6.5 км/ч, ще изгори 500 калории за един час. Разликата е, че последното е напълно нормално, за всеки здрав мъж, под 65 годишна възраст и не е никакво натоварване, а първото ще ти скапе кръста доживотно още на първия ден.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако сме тромави?
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коремните преси НЕ топят тлъстините на корема. Бягането в началото да, след това е необходимо да се практикува т.н. интервално бягане (редуване на бързо бягане с бавно) или бавно бягане за много дълго време. Основна грешка на начинаещите е да пробягат нещо като 3км и след това да ядат шоколадчета. Основно - отслабването е комбиниране между диета, силови тренировки и бягане.
1
6
 
11
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Супер храните,които топят коремът са бягането и коремните преси.