След опит за арест тълпа помля патрулка в Меден рудник

Един от полицаите е с лека телесна повреда
Обновена: 11 фев 2011 14:51 | 11 фев 2011 13:09,
138
След опит за арест тълпа помля патрулка в Меден рудник
Снимка: Булфото

15-ина души се нахвърлиха върху полицаи и нанесоха лека телесна повреда на един от тях в бургаския квартал „Меден рудник“, съобщиха от полицията в града.

До инцидента се стигнало, след като униформените посетили частен дом на ул. "Ален мак" № 74А, за да изпълнят постановление за принудително довеждане на 27-годишния А. А. Той обаче отказал да излезе от дома си, като дори започнал да ругае и псува полицаите.

Малко по-късно А. А. все пак излязъл от къщата си и белезниците щракнали на ръцете му.

Това обаче не усмирило младия мъж, който опитал да окаже съпротива, отказал да влезе в полицейския автомобил и започнал да крещи за помощ.

За минути се събрала голяма група съседи – около 15 души. Те успели да откопчат задържания от служителите на реда.

При спречкването е пострадала ръката на единия полицай.

Нанесени са и щети по патрулката – тълпата изкривила задната дясна врата, счупила радио антената и чистачката на задната врата.

А. А. е отведен в полицейския арест за 24 часа. Повдигнати са му обвинения за препятстване орган на властта да изпълни задълженията си и за нанасяне на лека телесна повреда на полицай по хулигански подбуди.

Предстои да бъдат установени и хората, оказали отпор на полицейските служители и причинили материални щети по патрулката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
18
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
МЕДЕН РУДНИК?!?! ЖИВЕЯТ ***?!?! Вие сигурни ли сте че А.А. и тълпата са били *** а не мутри ?????????????
28
3
 
34
 
! Отговори
до хах преди 13 години
Полицаите са въоръжени, но не смеят да ползват оръжие, защото корумпираните политици създадоха така НК, че не може да се осъди мафиот и престъпник, но полицай при акция може. Дори Т.Дончева прокара закона Ванко-1, с който извади от затвора осъден престъпник. В НК няма закон за измама с недвижимо имущество и имотната мафия работи необезпокоявана, същото е с ДДС, обир, дори убийство и педофилия, а гражданите страдаме от тези закони, защото нямаме защита от убийци, крадци, продавачи на дрога и роми
27
1
 
35
 
! Отговори
вива преди 13 години
А защо не му пишат името и не му дават снимката, като на данъчния от Варна? Щото е *** ли?
26
5
 
8
 
! Отговори
Cecko преди 13 години
PRESTAPNOST NEMA!NE IA VIJDAM!KADE ste VII kade sam az!
25
3
 
49
 
! Отговори
Сор преди 13 години
В Щатите заподозрян ако се приближи на по-малко от метър от полицай се смята за опит за нападение. Следва предупреждение и изстрел - не винаги в този ред.
24
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пак *** ...
23
33
 
4
 
! Отговори
Oleee преди 13 години
Какви *** ви гонят бе? Става дума за мутри!
22
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И пак нарушиха правата на престъпника. Той отказал да излезе, пък те /вместо да влязат с вратата и заредени пистолети/ го изчакали като е излязъл да избяга, да вземат да го хванат и да не го оставят да си избяга мирно и тихо,ааааааааааааа,това си е нарушение на човешките права
21
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само са били куките или по стара ромска традиция са ги и *** !?
20
16
 
38
 
! Отговори
ъх преди 13 години
Хахаха. Така им се пада на полицаите. Як бой. Като са женчовци. Нашите полицаи са голямата работа, но само като става на въпрос да вземат някоя пара или да набият някой еко активист, студент или пенсионер. Срещу тях са много силни, обаче видят ли двата-трима *** и се *** в гащите. Родната полиция ни пазила. Хаха. Те сами не могат да се опазят.
19
11
 
29
 
! Отговори
до Чоко преди 13 години
кво общо има това с Боко,нали ако ги пребие утре първи ще ревнете за полицейски произвол........червени болтчета такива...Партията ви каже нещо и вие и за озоновата дупка ще обвините Боко
18
6
 
38
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
Предстои да бъдат установени и хората, оказали отпор на полицейските служители***На Цецо гавазите 10 *** не могат да хванат, пък са тръгнали да откриват кой взриви "Галерия".
17
2
 
47
 
! Отговори
1515 преди 13 години
Защо не се пише , че това са гадните ***.ЦЦ с това да се занимава, че хората са пропищяли от кражбите им.Законите са равни за всички
16
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОВА СИ Е ЧИСТО МАНГУСТКА РАБОТА.
15
2
 
5
 
! Отговори
до 11 преди 13 години
а къде им е форума на пазвантите да погледна и аз ако знаеш
14
4
 
29
 
! Отговори
jo1 преди 13 години
Пистолети това онова?!?!?!?!Или са като английските полицай само с палки.Полицайте нямат ли си неща като 12-те точки (май толкова бяха) с правата и задълженията на часовоя в казармата. Преди всеки караул ни питаха за тях да ги знаем на изуст.
13
7
 
47
 
! Отговори
Ханко преди 13 години
Тия така наречени пазители на реда да платят сега щетите , като не могат да респектират тая *** , иначе , ако е някой почтен българин ще му извадят душата за една неотлепена винетка , е затова няма да ги уважава никой и никога ...
12
14
 
20
 
! Отговори
чоко преди 13 години
сега боко и цвък да платят щетите от собственните си джобове,не от наште данъци
11
14
 
39
 
! Отговори
Вярно с оригинала преди 13 години
Тъпите куки тия патлаци за украса ли ги носят? Ааааа, грешка. Да си пръскат мозъците, извинете. Само им вижте форума - самоубийства и починали от грип. И всичко това се води смърт при изпълнение на служебния дълг.А ние плащаме.
10
2
 
68
 
! Отговори
Йордан преди 13 години
писна ми от тези ***, няма ли кой да ги избие до крак

Спонсорирани публикации